Contact
Afspraak maken

Zorgzaam Scheiden, scheidingsbemiddeling en mediation

De beslissing om te gaan scheiden brengt vaak veel emoties met zich mee en tegelijk ook heel veel vragen.

Vragen over hoe jullie het met de kinderen moeten regelen. Wat er met het huis moet gebeuren. En hoe jullie financiële toekomst er apart van elkaar uit zal zien. Gelukkig staan jullie niet alleen tegenover deze vragen. Wij begeleiden jullie tijdens het hele proces van de scheiding en komen samen met jullie tot oplossingen. Oplossingen waar jullie beide achterstaan. En natuurlijk welke ook uitvoerbaar zijn voor het hele gezin.

Scheiden is niet niks

Wij kijken niet alleen naar wat wettelijk de rechten en plichten zijn. Het gaat er bij ons om wat jullie nodig hebben en op welke wijze jullie het prettig vinden om het met elkaar te regelen. Wat ons betreft moet het gaan over het respect voor elkaar en het respect naar de relatie toe.

Extra activiteiten

We helpen graag en om die reden ondernemen we een aantal activiteiten die voor de deelnemers kosteloos zijn, maar wel veel impact hebben. De meest bekende is ons Zomerkamp voor kinderen van gescheiden ouders. Lees meer over onze extra activiteiten.

Aandacht voor de kinderen

Vaak hoor je dat een scheiding gemiddeld 4 tot 9 maanden duurt. Bij ons niet. Wij plannen langere afspraken en kort op elkaar. Als je eenmaal de beslissing hebt genomen, wil je verder en weten waar je aan toe bent. Dit is niet alleen belangrijk voor de kinderen, het geeft iedereen rust. We zijn er voor iedereen. Stellen met kinderen waarbij extra aandacht nodig is, worden begeleid door onze scheidingsbemiddelaar/gezinstherapeut, gespecialiseerd in Autisme en ADHD. En daarnaast zullen wij de mensen met een laag inkomen een gratis scheiding aanbieden. We zijn er voor iedereen.

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.

Nieuwste
Blog ArtikelNaar alle blogs
Wat gaat er vaak toch mis wanneer mensen gaan scheiden? Hoe kan het toch dat mensen soms zo met elkaar in strijd raken, dat zij zelfs (onbewust) ten koste van de kinderen elkaar kwetsen en pijn doen?  Terwijl dat absoluut niet is wat zij willen. In een scheiding en een periode daarvoor,...
lees verder
Waar komt die strijd vandaan tijdens de scheiding?