Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact
Afspraak maken

Zorgzaam Scheiden: scheidingsbemiddeling en mediation

De beslissing om te gaan scheiden brengt vaak veel emoties met zich mee en tegelijk ook heel veel vragen.

Vragen over hoe jullie het met de kinderen moeten regelen. Wat er met het huis moet gebeuren. En hoe jullie financiële toekomst er apart van elkaar uit zal zien. Gelukkig staan jullie niet alleen tegenover deze vragen. Zorgzaam Scheiden is een scheidingsbemiddelaar / mediator die jullie tijdens het hele proces van de scheiding begeleidt. Samen met jullie komen we tot oplossingen. Oplossingen die uitvoerbaar zijn voor het hele gezin en waar jullie beiden achterstaan.

Scheidingsbemiddeling met wederzijds respect

Wij kijken niet alleen naar wat wettelijk de rechten en plichten zijn. Het gaat er bij ons om wat jullie nodig hebben en op welke wijze jullie het prettig vinden om het met elkaar te regelen. Vanuit onze rol als mediator moet het wat ons betreft gaan over het respect voor elkaar en het respect naar de relatie toe.

Activiteiten vanuit ons als mediator

We helpen graag en om die reden ondernemen we een aantal activiteiten die voor de deelnemers kosteloos zijn, maar wel veel impact hebben. De meest bekende is ons Zomerkamp voor kinderen van gescheiden ouders. Lees meer over onze activiteiten voor kinderen van gescheiden ouders.

Youtube, Facebook en Instagram

Voor interviews met de bemiddelaars, uitleg over het scheidingstraject en informatie over verschillende aspecten van het ouderschapsplan en convenant/vaststellingsovereenkomst, kun je ook terecht op ons Youtubekanaal, onze Facebookpagina of Instagram.

Aandacht voor kinderen van gescheiden ouders

Vaak hoor je dat een scheiding gemiddeld 4 tot 9 maanden duurt. Bij ons niet. Wij plannen lange afspraken, kort op elkaar. Als je eenmaal de beslissing hebt genomen, wil je verder en weten waar je aan toe bent. Dit is niet alleen belangrijk voor de kinderen, het geeft iedereen rust. Stellen met kinderen waarbij extra aandacht nodig is worden begeleid door onze scheidingsbemiddelaar/gezinstherapeut, gespecialiseerd in Autisme en ADHD. En daarnaast bieden wij mensen met een laag inkomen een gratis scheiding aan. Wij zijn er voor iedereen die een scheidingsbemiddelaar kan gebruiken.

Aandacht voor de ondernemer

Als ondernemer zit je met vragen over je bedrijf. Moet de waarde verdeeld worden na de scheiding? Hoe wordt die waarde bepaald? Hoe wordt je inkomen bepaald voor de alimentatieberekening, je inkomen kan immers ieder jaar anders zijn. Al die vragen zullen wij met je doornemen, zodat ook daar rust in gevonden kan worden.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.

Nieuwste
Blog ArtikelNaar alle blogs
De laatste tijd krijg ik steeds meer telefoontjes van mensen die aangeven te willen scheiden maar hun partner niet. Een lastige situatie. Hoe ga je hiermee om en wat kan ik voor jullie doen? De één is verder dan de ander Wat je regelmatig ziet is dat degene die wil...
lees verder
Ik wil scheiden, maar mijn partner niet

Wij werken samen met

MEE IJsseloevers Amanda Leurink Photography