"Het blad voor, tijdens en na je scheiding"

085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Zorgzaam Scheiden Magazine
Het blad voor, tijdens en na je scheiding

Trots, blij, emotioneel, gespannen, gelukkig, benieuwd, tevreden, enthousiast, sterk en dankbaar. Dit zijn de emoties die door mij heen gaan terwijl ik dit typ.

ZS magazine is zoveel meer dan alleen pagina’s met tekst en wat foto’s. Echte verhalen van volwassenen die meegemaakt hebben wat jij nu meemaakt. Verhalen van kinderen (die inmiddels volwassen zijn) die meegemaakt hebben wat jouw kind nu meemaakt en voelt.

Door het ZS Magazine te bestellen lever je een bijdrage aan onze Zorgzaam Kids Foundation. Met deze Foundation betalen wij onder andere voor kinderen een bijzonder curator of kindercoach, als de rechtbank of de ouders dit niet willen of kunnen. Dit omdat wij de stem van het kind heel belangrijk vinden. Ook bekostigen wij hiermee activiteiten die wij speciaal voor kinderen van gescheiden ouders organiseren.

Bestel nu

Impressie

Bekijk de afbeeldingen hieronder voor een impressie.

Bestel het ZS magazine per post of digitaal

Promo-autisme.jpg
''Autisme bij je kind tijdens de scheiding.''

Promo-ontpop.jpg
"Het zijn de meest heftige ervaringen in het leven, die je de grootste lessen leren."

Promo-denise.jpg
''We respecteren elkaar en we hebben elkaar losgelaten. ''

Promo-kind.jpg
''De liefde is over, maar jullie verwachten nog wel een kindje.''

Bestel direct het ZS Magazine

Kies of je het magazine fysiek per post (€ 6,99 + € 3,95 verzending) of digitaal als PDF (€ 4,99) wilt ontvangen, voer je gegevens in en betaal via iDeal. Het magazine zal vervolgens binnen 1 werkdag verstuurd worden.

Afspraak maken