Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact
Afspraak maken

Zorgzaam Scheiden is jullie mediator in Breda

Zijn jullie op zoek naar een scheidingsbemiddelaar in Breda of omgeving, kies dan voor Zorgzaam Scheiden. Onze bemiddelaars zijn er voor iedereen die zijn of haar scheiding goed wil regelen, ook wanneer jullie extra of gratis begeleiding nodig hebben, al wat ouder zijn of kinderen hebben. Onze bemiddelaar denkt actief met jullie mee en beantwoordt al jullie vragen. Wonen jullie in (de buurt van) Breda en zoeken jullie een ervaren mediator, voor jullie scheiding neem dan contact op met Zorgzaam Scheiden. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jullie samen kunnen ervaren of jullie met de juiste persoon in gesprek gaan. Uiteraard vertellen wij tijdens dit gesprek ook meer over onze werkwijze. Zorgzaam Scheiden is neutraal en onpartijdig; wij brengen balans in de afspraken die jullie samen voor een toekomst zonder elkaar gaan maken.

Mediation bij een scheiding met kinderen

Een van de vragen die veel ouders stellen, is: ‘Hoe gaan we het regelen met de kinderen?’ De scheidingsbemiddelaar van Zorgzaam Scheiden geeft antwoord op deze en andere vragen. Samen brengen we het belang en welzijn van jullie kinderen in kaart zodat zij tijdens en na de scheiding centraal (blijven) staan. Jullie worden tijdens dit hele proces begeleid, waar het opstellen van het ouderschapsplan ook een onderdeel van is. Onze scheidingsmediator praat uiteraard ook graag met jullie kinderen als zij daar behoefte aan hebben. Wanneer jullie kinderen hebben met ADHD, PDD-NOS, ODD, een andere vorm van autisme, hooggevoeligheid of PTSS, dan brengt Zorgzaam Scheiden jullie in contact met een scheidingsbemiddelaar die daarin gespecialiseerd is. Zo kunnen wij de beste begeleiding bieden.

Mediation bij scheiding 

Bij mediation wordt gekeken naar wat jullie nodig hebben, zonder de wettelijke rechten en plichten uit het oog te verliezen. In samenspraak met jullie regelt onze mediator in Breda de scheiding - op een manier die goed bij jullie past. Zij (of hij) luistert, bespreekt eventuele oplossingen en denkt actief met jullie mee. Alle belangrijke onderwerpen rondom de scheiding worden aangekaart en wanneer jullie het samen overal over eens zijn, wordt het convenant (en eventueel het ouderschapsplan) getekend. Daarnaast verzorgt de mediator ook het juridische traject bij de gemeente en de rechtbank. 

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge