Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact Afspraak maken

Scheidingsbemiddeling via Zorgzaam Scheiden in Doetinchem

Wonen jullie in (de buurt van) Doetinchem en zijn jullie op zoek naar een scheidingsbemiddelaar of mediator in de omgeving, kies dan voor Zorgzaam Scheiden. Onze bemiddelaars zijn er voor iedereen die zijn/haar scheiding goed wil regelen. Wij denken actief met jullie mee, beantwoorden al jullie vragen en komen met concrete oplossingen. Zijn jullie al wat ouder, hebben jullie kinderen of extra begeleiding nodig, ook dan begeleiden wij jullie graag tijdens het hele proces rondom de echtscheiding. Willen jullie meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddeling en werkwijze, neem dan contact op met de bemiddelaar in Doetinchem. Hij of zij maakt vervolgens een afspraak voor een kennismakingsgesprek, waarin niet alleen onze werkwijze toegelicht wordt, maar waarbij jullie ook de gelegenheid krijgen om te ontdekken of jullie met de juiste persoon aan tafel zitten. Wanneer jullie kiezen voor scheidingsbemiddeling of mediation via Zorgzaam Scheiden, dan kiezen jullie voor een ervaren bemiddelaar of mediator die op een neutrale en onpartijdige manier samen met jullie afspraken maakt voor een toekomst zonder elkaar.

Scheiden met alle aandacht voor jullie kinderen

‘Hoe kunnen we alles voor de kinderen zo goed mogelijk regelen?’ Deze en tal van andere vragen die ouders die gaan scheiden hebben, beantwoorden wij graag. De scheidingsbemiddelaar van Zorgzaam Scheiden in Doetinchem brengt samen met jullie het welzijn en belang van jullie kinderen in kaart zodat zij tijdens het hele proces rondom en na de scheiding centraal staan. Een van de onderdelen tijdens dit proces is het opstellen van een goed en werkbaar ouderschapsplan; onze bemiddelaar helpt jullie daar van a tot z bij. Hebben jullie als gezin te maken met hooggevoeligheid, PTSS, ADHD, PDD-NOS, ODD of een andere vorm van autisme, dan hebben wij bemiddelaars die daarin gespecialiseerd zijn. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat de kinderen de beste begeleiding krijgen die bij hen past. Uiteraard kunnen jullie kinderen ook zelf met hun vragen bij onze bemiddelaar in Doetinchem terecht.

Mediation bij echtscheiding 

Onze mediator bij echtscheiding in Doetinchem kijkt niet alleen naar de wettelijke rechten en plichten, maar ook naar waar jullie behoefte aan hebben. In nauwe samenspraak en goed overleg met jullie regelt hij (of zij) jullie scheiding - op een voor jullie prettige manier. Hij stelt kritische vragen, luistert, denkt mee en bespreekt mogelijke oplossingen zonder het doel uit het oog te verliezen: zorgzaam scheiden. Alle onderwerpen die van belang zijn, worden aangekaart en pas wanneer jullie het samen overal over eens zijn, wordt het convenant en eventuele ouderschapsplan door jullie getekend. Tot slot wordt ook het volledige juridische traject bij de gemeente en de rechtbank door de mediator verzorgd.

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.