"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Mediator Eindhoven
Professionele begeleiding bij scheiding

Zoek je een ervaren mediator in Eindhoven of omgeving die jullie ondersteunt bij het maken van goede afspraken? Iemand met kennis en ervaring, die onpartijdig en professioneel helpt om jullie scheiding te regelen op een manier die bij jullie past?

Een scheidingsbemiddelaar van Zorgzaam Scheiden loopt zorgvuldig alle stappen van het scheidingstraject met jullie door. Zodat er afspraken gemaakt worden die voor beide partijen (en eventuele kinderen) goed voelen én goed zijn.

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding goed te regelen en soepel te laten verlopen?

Plan een vrijblijvende kennismaking
Of lees verder voor meer informatie.

Scheidingsbemiddeling

Met professionele scheidingsbemiddeling zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn rondom jullie scheiding.

Scheidingsbemiddeling

Jouw scheidingsbemiddelaar

Onze scheidingsbemiddelaars zijn ervaren mediators. Altijd een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt.

Scheidingsbemiddelaars

Het scheidingstraject

Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen in het scheidingstraject.

Het scheidingstraject

Jouw bemiddelaar in Eindhoven

Petra Keller

Petra Keller

Petra Keller

Petra Keller

Ik ben getrouwd en ik heb twee pleegdochters met ieder drie kinderen en twee volwassen zonen. In mijn vrije tijd kook ik graag. Daarnaast lees ik veel en ga ik graag op reis en doe ik mee aan races zoals de Carbage Run.

Lees meer over Petra Keller

Hulp bij conflicten 

Onze mediators in Eindhoven en omgeving begeleiden je bij alle zakelijke en emotionele aspecten van het scheidingstraject.

Soms spelen er conflicten die het gesprek tussen jullie moeilijk maken. Je scheidingsbemiddelaar helpt de angel uit het conflict halen. Zodat jullie op meer neutrale voet verder kunnen. De praktijk laat zien dat dit tot betere afspraken voor de toekomst leidt. Tevens zorgt het dat de kinderen niet onnodig worden belast met spanningen tussen hun ouders.

Snel weten waar je aan toe bent

Wil je snel antwoord op vragen over bijvoorbeeld de verzorging en opvoeding van de kinderenhet ouderschapsplan, je woning en hypotheek, scheiden en een eigen bedrijf, scheiden op latere leeftijd of de financiële gevolgen van scheiding?

Je mediator in Eindhoven geeft al in het eerste telefoongesprek op zoveel mogelijk vragen antwoord. Dat geeft duidelijkheid en rust!

Wil je antwoord op je vragen?

Neem contact op

Scheidingsbemiddeling

Met de scheidingsbemiddeling van Zorgzaam Scheiden kom je tot afspraken waar jullie allebei 100% achterstaan. Om dat te bereiken, luistert je scheidingsbemiddelaar goed naar alle betrokkenen. Je mediator gaat emoties en lastige onderwerpen niet uit de weg!

Hij of zij neemt jullie bij de hand, denkt proactief mee, draagt concrete oplossingen aan en houdt het tempo erin, zonder zaken te overhaasten.

Zijn jullie het eens over de afspraken die jullie willen maken voor de toekomst? Dan stelt je mediator een scheidingsconvenant (en eventueel het ouderschapsplan) op. Je mediator handelt daarna het juridische traject bij de gemeente Eindhoeven en de rechtbank verder af.

 

Waarom een ervaren mediator uit Eindhoven

  • Alle zaken die geregeld moeten worden snel op een rij
  • Goed advies over de beste oplossingen voor beide partijen
  • Afspraken waar jullie allebei achter staan
  • Volop aandacht voor de kinderen
  • Zorgvuldig verloop van het scheidingsproces
  • Respectvolle gesprekken die de angel uit het conflict halen
  • Voorkomt een lange en kostbare juridische strijd
  • Hulp bij het scheidingsconvenant en desgewenst ouderschapsplan
  • Nazorg

Wil je mediation inzetten om de scheiding soepel te laten verlopen?
Plan een kennismakingsgesprek

Scheiden met kinderen

Scheiden met kinderen vraagt om extra aandacht voor de kinderen. Je mediator van Zorgzaam Scheiden heeft volop aandacht voor de kinderstem.

Luisteren naar de kinderen

Je mediator van Zorgzaam Scheiden heeft altijd een gesprek met de kinderen. We beantwoorden vragen, nemen zorgen weg, besteden aandacht aan verdriet en onzekerheid en horen wat voor de kinderen belangrijk is in de toekomst. Die informatie kunnen ouders meenemen bij het maken van afspraken.

Betere afspraken voor de toekomst

Ruimte maken en aandacht besteden aan de zorgen, vragen en wensen van kinderen, maakt dat de scheiding voor hen soepeler verloopt. Het leidt tot betere afspraken voor de toekomst en helpt kinderen om hun nieuwe leven na de scheiding makkelijker op te pakken.

Lees alles over scheiden met kinderen

Mediator Eindhoven | Zorgzaam Scheiden
"Hoe regelen we het zo goed mogelijk voor de kinderen?"

Een kind of partner met autisme

Heeft een van de partners of kinderen te maken met ADHD, HSP, PTSS, PDD-NOS, ODD of een andere vorm van autisme? Zorgzaam Scheiden heeft scheidingsbemiddelaars in Eindhoven en omgeving die daarin zijn gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je kind of partner met autisme goed wordt begeleid in deze onzekere periode.

Narcisme en scheiding

Scheiden van een partner met narcistische kenmerken is extra gecompliceerd en vraagt om een andere aanpak van het scheidingstraject.

Je mediator in Eindhoven is opgeleid om narcistische kenmerken bij volwassenen te herkennen en past de aanpak van het scheidingstraject daarop aan. Met als belangrijkste doel dat de belangen van alle betrokkenen even zwaar meewegen in de afspraken die worden gemaakt.

Woon je in (de omgeving van) Eindhoven en zoek je een mediator die bij je past?

Kom in contact met een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Afspraak maken