"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Mediator Genemuiden
Scheidingsbemiddeling bij jou in de buurt

Zoek je een mediator in Genemuiden of omgeving om jullie te begeleiden bij de scheiding? Een mediator van Zorgzaam Scheiden ondersteunt je van begin tot eind bij alle aspecten van het scheidingstraject.

Je krijgt advies over de beste oplossingen en regelt de scheiding op de manier die bij jullie past.

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding goed te regelen en soepel te laten verlopen?

Plan een vrijblijvende kennismaking
Of lees verder voor meer informatie.

Scheidingsbemiddeling

Met professionele scheidingsbemiddeling zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn rondom jullie scheiding.

Scheidingsbemiddeling

Jouw scheidingsbemiddelaar

Onze scheidingsbemiddelaars zijn ervaren mediators. Altijd een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt.

Scheidingsbemiddelaars

Het scheidingstraject

Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen in het scheidingstraject.

Het scheidingstraject

Jouw bemiddelaar in Genemuiden

Daphne Prins

Daphne Prins

Daphne Prins

Daphne Prins

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe pittig het is om aan de andere kant van de tafel te zitten en hoe belangrijk de juiste begeleiding tijdens de scheiding kan zijn. Zelf ben ik moeder van 4 kinderen. Samen met mijn partner runnen we een druk, hectisch maar erg gezellig samengesteld gezin.

Lees meer over Daphne Prins
Karin van t Ende-Balster

Karin van t Ende-Balster

Karin van t Ende-Balster

Karin van t Ende-Balster

Vanuit mijn expertise heb ik veel ervaring met de wijze waarop een scheiding voor kinderen met Autisme, PDD-NOS, ADD, ADHD, PTSS en hoogegevoeligheid verloopt. En mocht je als ouder zelf ook deze diagnose hebben dan weet ik hoe ik jullie in deze moeilijke tijd goed kan begeleiden. 
Het zijn mijn specifieke aandachtsvelden. Daarbij weet ik tot welke vragen en zorgen dit kan leiden tijdens een scheiding en help ik jullie om hier samen goede afspraken over te maken waar jullie en de kinderen baat bij hebben.

Lees meer over Karin van t Ende-Balster
Martine Kuijper

Martine Kuijper

Martine Kuijper

Martine Kuijper

Ik help jullie graag om de scheiding tot jullie beider tevredenheid te doen eindigen. Mijn kracht zowel als persoon, als scheidingsbemiddelaar, is dat ik er voor zorg dat jullie je verhaal kunnen doen waarbij er tevens ruimte is voor emoties. Juist door in alle vertrouwelijkheid dingen te kunnen uitspreken, ontstaat er zicht op een oplossing en dat geeft rust.

De scheiding wordt van A tot Z geregeld, dat wil zeggen; van de volledige juridische afwikkeling tot aan de inschrijving van de echtscheiding in het echtscheidingsregister van de desbetreffende gemeente.

Lees meer over Martine Kuijper
Dorith Trovato

Dorith Trovato

Dorith Trovato

Dorith Trovato

Ik ben getrouwd wij hebben drie pubers in huis. Als lifestyle-coach heb ik veel ervaring opgedaan met het helpen van mensen naar hun beoogde doel. Het opbouwen van een vertrouwensrelatie is daarbij van groot belang. Alleen dan kunnen we samen toewerken naar de beste uitkomst voor iedere partij. Daarbij zullen eventuele kinderen in het gezin voor een groot deel centraal staan.

Lees meer over Dorith Trovato
Nicole Ferdinandus

Nicole Ferdinandus

Nicole Ferdinandus

Nicole Ferdinandus

Mijn motivatie haal ik vooral uit het feit dat ik mensen kan helpen in een zeer moeilijke, maar ook erg belangrijke periode in hun leven. Er moeten immers belangrijke beslissingen worden genomen betreffende de kinderen, de woning, evt. een eigen bedrijf enz. Het geeft ontzettend veel voldoening te zien dat mensen die een conflict met elkaar hebben en heel moeilijk kunnen communiceren uiteindelijk terug in dialoog met elkaar komen en samen tot oplossingen komen waar ze weer mee verder kunnen. Het doel is dat jullie na de scheiding een nieuw startpunt hebben. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is het van belang dat jullie de relatie op een goede manier voortzetten. Jullie blijven tenslotte de ouders van jullie kinderen. Hiervoor moeten er goede afspraken gemaakt worden.

Lees meer over Nicole Ferdinandus
Henny Bos

Henny Bos

Henny Bos

Henny Bos

Ik ben al jarenlang ondernemer. Met de kennis en ervaring wilde ik iets gaan doen wat meer voor mij betekent. Vanuit mijn persoonlijke ervaring lag de keuze voor scheidingsbemiddeling voor de hand. Inmiddels ben ik al weer bijna 10 jaar scheidingsbemiddelaar. Natuurlijk heb ik de opleiding tot MfN registermediator gevolgd en heb mij gespecialiseerd in familiezaken en financieel echtscheidingsadvies. De praktische kant van een scheiding in combinatie met de menselijke kant maakt bemiddelen voor mij een vak waarin ik echt iets kan betekenen voor jullie.

Lees meer over Henny Bos
Helma Overeem

Helma Overeem

Helma Overeem

Helma Overeem

Ik heb jarenlang ervaring als scheidingsbemiddelaar en ben MfN-Registermediator met een specialisatie in familiezaken. De afgelopen jaren hebben mij geleerd dat het met mediation bijna altijd mogelijk is om de scheiding in goed overleg te regelen. Dit bereik ik door mijn grote vakkennis te combineren met aandacht voor jullie emoties en een praktische aanpak. Zo lukt het bijna altijd om een vechtscheiding te voorkomen.

Lees meer over Helma Overeem
Carola Dogan

Carola Dogan

Carola Dogan

Carola Dogan

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Spijkenisse. Als moeder weet ik dat alle ouders het beste willen voor hun kinderen. Als scheidingsbemiddelaar en kindercoach kan ik ouders helpen om, ondanks alle emoties rondom de breuk, de kinderen op één te zetten en duurzame afspraken te maken. Immers, dat papa en mama onvoorwaardelijk van het kind houden is soms de enige zekerheid die een kind tijdens een scheiding heeft.

Lees meer over Carola Dogan
Karin Geurts

Karin Geurts

Karin Geurts

Karin Geurts

Moeder van twee kinderen, zelf tweemaal gescheiden en nu voor de derde keer getrouwd. 
Vanuit mijn ervaring als (jeugd)hulpverlener, scheidingsbemiddelaar, trainer voor gescheiden ouders en kinderen, maar dus ook vanuit eigen ervaring weet ik, wat een scheiding kan doen met je emotie en daarmee met je gedrag en communicatie.

Lees meer over Karin Geurts
Marcel Zielman

Marcel Zielman

Marcel Zielman

Marcel Zielman

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik ben van nature iemand die wat wil betekenen voor een ander. Het begeleiden van een scheiding, een periode die voor veel mensen zwaar kan zijn, is een van die manieren. Ik ben ervoor om deze periode goed te laten verlopen zodat je daarna weer verder kunt. Het is belangrijk om te weten dat je alles goed hebt geregeld. Dat geeft vertrouwen en rust voor de toekomst.

Lees meer over Marcel Zielman
Arno Janssen

Arno Janssen

Arno Janssen

Arno Janssen

Toen ik begon als scheidingsbemiddelaar was ik de vijftig gepasseerd. Ik realiseerde mij dat ik aan het begin van mijn carrière meer aandacht voor mijn werk had dan voor mijn gezin. En als vader van drie, inmiddels volwassen, zoons weet ik welke aandacht en verantwoordelijkheid er komt kijken bij het opvoeden van kinderen.

Lees meer over Arno Janssen
Sandra Linthorst

Sandra Linthorst

Sandra Linthorst

Sandra Linthorst

Ik weet dat een scheiding niet alleen zwaar is vanwege de praktische veranderingen, maar vooral ook door de wirwar aan vaak heftige emoties. Ik help je graag met beide. Als echte perfectionist heb ik van mijn eigen scheiding een hele studie gemaakt en die kennis deel ik graag met je. Zo weet ik uit ervaring hoe een scheiding voor kinderen die anders zijn (hoogbegaafd, hooggevoelig, AD(H)D, ASS) vaak nog gecompliceerder is en hoe je daar het beste mee omgaat. Mijn expertise ligt in (geweldloze) communicatie en onvoorwaardelijk ouderschap.

Lees meer over Sandra Linthorst
Chris van Diest

Chris van Diest

Chris van Diest

Chris van Diest

Ik ben MfN Registermediator en Scheidingsbemiddelaar. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn twee kinderen op pad en ben ik actief met bijvoorbeeld sport.
Als kind uit een gescheiden gezin heb ik ervaren dat duidelijkheid, aandacht en rust van essentiële waarde zijn in en vooral na een scheidingsproces. Nu ikzelf gescheiden ben, zijn dat ook dingen waar ik dus zeer bewust mee omga.

Lees meer over Chris van Diest
Sonja Draijer

Sonja Draijer

Sonja Draijer

Sonja Draijer

Er is een leven voor, tijdens en na de scheiding. Ik weet hoe heftig een scheiding kan zijn, de woede, het verdriet, de angst en onzekerheid. Terwijl jullie ook van elkaar hebben gehouden, samen lief en leed hebben gedeeld, misschien samen kinderen hebben gekregen.

Dit hele plaatje verdwijnt (ver) naar de achtergrond tijdens een scheiding. Begrijpelijk, want een tornado van emoties raast door jullie heen.

Lees meer over Sonja Draijer
Chantal Geurts

Chantal Geurts

Chantal Geurts

Chantal Geurts

Ik ben Chantal Geurts. Met al mijn passie voor dit vak, steun ik jullie graag in dit moeilijke proces. Mijn partner heeft een zoon van 13 uit een eerdere relatie en daardoor weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat er een goede communicatie plaatsvindt tussen gescheiden ouders en wat het belang van duidelijkheid en structuur geeft aan het kind van het samengesteld gezin.

Lees meer over Chantal Geurts
Milena Prochazka

Milena Prochazka

Milena Prochazka

Milena Prochazka

Ik heb een jarenlange ervaring in het begeleiden van scheidingstrajecten. Naast MfN registermediator met familiespecialisatie heb ik een uitgebreide achtergrond op diverse vakgebieden, zoals persoonlijke ontwikkeling, NLP, communicatie, financieel en het ondernemerschap. Alle ervaringen in het werkveld gebruik ik in het vak scheidingsbemiddelaar en hierdoor kan ik de meeste situaties goed begeleiden. Afstemming, rust en overzicht zijn voor mij sleutelwoorden en dat krijg ik regelmatig terug van de mensen die ik begeleid.

Lees meer over Milena Prochazka
Swaas van Heck

Swaas van Heck

Swaas van Heck

Swaas van Heck

Tijdens mijn rechtenstudie inspireerde professor Hoefnagels mij met zijn kennis over de huwelijkswet en zijn verhalen rondom echtscheiding. Hij vertelde over de drama’s van een echtscheiding, waarbij twee advocaten elkaar bestrijden in het belang van de eigen cliënt, ten koste van de relatie. Hij sprak over mediation, waarbij in plaats van conflict, samenwerking centraal staat.

Samen in gesprek blijven is cruciaal voor een goede toekomst. Als MFN-scheidingsbemiddelaar in de regio Tilburg e.o. breng ik mensen in beweging om samen goed uit een scheiding te komen.

Lees meer over Swaas van Heck
Else van Malland

Else van Malland

Else van Malland

Else van Malland

Als moeder van inmiddels drie volwassen zoons weet ik, dat je altijd het beste wilt voor je kinderen, hoe de situatie ook is en wat er ook gebeurt. Als gezinscoach heb ik veel kinderen gezien die gedeukt en gekrast uit de scheiding van hun ouders kwamen. Dat willen ouders eigenlijk niet. Ouders willen hun kinderen gelukkig, vrij en blij zien.

Lees meer over Else van Malland
Djoeke Duivenvoorden

Djoeke Duivenvoorden

Djoeke Duivenvoorden

Djoeke Duivenvoorden

In de jaren dat ik als scheidingsbemiddelaar ben zie ik dat mensen baat hebben bij de rust, de duidelijke uitleg over soms hele complexe zaken, het evenwicht die aan tafel wordt bewaard en de korte en overzichtelijke trajecten die ik ze bied. Een scheiding is iets ingrijpends wat je niet gewild hebt, zeker als je kinderen hebt. Ik weet en zie bij de mensen die ik begeleid dat het mogelijk is om bij je kinderen zoveel mogelijk schade van een scheiding te voorkomen. Daar help ik bij.

Lees meer over Djoeke Duivenvoorden
Peter Boutens

Peter Boutens

Peter Boutens

Peter Boutens

Ik help jullie graag om de scheiding tot jullie beider tevredenheid te doen eindigen. Mijn kracht zowel als persoon, als scheidingsbemiddelaar, is dat ik ervoor zorg dat jullie je verhaal kunnen doen waarbij ook ruimte is voor emoties. In alle vertrouwelijkheid kun je zaken bespreken en uitspreken, die snel leiden tot een oplossing wat rust creëert.  Jullie scheiding wordt door mij helemaal geregeld, dat wil zeggen; van de volledige juridische afwikkeling tot aan de inschrijving van de echtscheiding in het echtscheidingsregister van de desbetreffende gemeente.

Lees meer over Peter Boutens
Mirjam Dekker

Mirjam Dekker

Mirjam Dekker

Mirjam Dekker

Door een aantal scheidingen in mijn sociale kring van dichtbij te hebben meegemaakt, ontdekte ik de noodzaak van een goed geregelde scheiding. Niet alleen voor de toekomstige ex-partners, maar zeker ook voor de kinderen. Wanneer ouders het goed met elkaar regelen en er naar de kinderen wordt geluisterd ontstaat er ruimte om de juiste afspraken te maken waardoor er weer een toekomstperspectief ontstaat.

Lees meer over Mirjam Dekker
Cora Kombrink

Cora Kombrink

Cora Kombrink

Cora Kombrink

Zelf heb ik ook een scheiding achter de rug en kijk achteraf terug op zaken die ik ten voor- of ten nadele (ook voor mijn ex-partner) achteraf zeker anders zou doen. Scheidingsbemiddeling bestond toen nog niet. Naast eigen ervaring heb ik ook de juridische kennis, kan ik een gesprek prettig begeleiden en heb in de (jeugd)hulpverlening gewerkt met kinderen die een extra duwtje in de rug nodig hadden. Hoe jullie traject met mij als jullie mogelijke scheidingsbemiddelaar er uit kan zien, lees je in mijn persoonlijke pagina.

Lees meer over Cora Kombrink
Petra Keller

Petra Keller

Petra Keller

Petra Keller

Ik ben getrouwd en ik heb twee pleegdochters met ieder drie kinderen en twee volwassen zonen. In mijn vrije tijd kook ik graag. Daarnaast lees ik veel en ga ik graag op reis en doe ik mee aan races zoals de Carbage Run.

Lees meer over Petra Keller
Myrthe van der Zanden

Myrthe van der Zanden

Myrthe van der Zanden

Myrthe van der Zanden

Ik ben mij er zeer van bewust, dat wat de situatie ook is, je altijd het beste wilt voor je kinderen. Helaas heb ik ook moeten meemaken, dat als de andere ouder niet in harmonie wil scheiden, dit het leven van de kinderen zeer moeilijk maakt. Daarnaast heb ik als gezinstherapeut veel kinderen gezien die de dupe werden van de scheiding van hun ouders. Ik weet inmiddels dat dit ook anders kan en daar kan ik jullie mee helpen.

Lees meer over Myrthe van der Zanden
Roel Dekker

Roel Dekker

Roel Dekker

Roel Dekker

Als scheidingsbemiddelaar help ik jullie om doormiddel van mediation samen tot afspraken te komen. Ik geniet van mijn vrouw en ben trotse vader van een dochter en een zoon uit een eerdere relatie. Als gescheiden vader snap ik dat elke situatie anders is en dat jullie wens voorop staat. Dat helpt om goede afspraken te maken voor de kinderen. Dat motiveert mij elke dag. Ik help jullie dan ook graag om overzicht te krijgen en jullie te helpen om het hele traject goed te doorlopen.

Lees meer over Roel Dekker
Petra van der Brugge

Petra van der Brugge

Petra van der Brugge

Petra van der Brugge

Ik ben mensgericht, betrokken, een echte verbinder, empathisch met scherp inzicht waar zaken knellen en zeg wat gezegd moet worden.
Ik schep duidelijkheid door structuur aan te brengen in de gesprekken. We maken afspraken zodat duidelijk is wat jullie van elkaar kunnen verwachten. Deze duidelijke afspraken leg ik vast in het ouderschapsplan en scheidingsconvenant of vaststellingsovereenkomst. Zodat jullie verder kunnen.

Lees meer over Petra van der Brugge
Jolanda Hoogeboom

Jolanda Hoogeboom

Jolanda Hoogeboom

Jolanda Hoogeboom

Nu mijn twee zoons praktisch volwassen zijn ben ik 4 jaar geleden begonnen met een studie HBO rechten. Tijdens deze opleiding kwam ik in aanraking met het vak Mediation. Ik vond dit zo’n mooi vak dat ik heb besloten om de rechten studie even te parkeren en al mijn aandacht op mediation en bemiddeling te richten. Vooral de specialisatie familie vond ik het mooiste om te doen. In mijn eigen omgeving heb ik van dichtbij meegemaakt wat voor een effect scheidingen hebben op de echtparen, maar vooral op de kinderen. Dit ging mij persoonlijk zo aan het hart dat ik daar graag bij wilde helpen. Mijn keuze om scheidingsbemiddelaar te worden was dan ook snel gemaakt.

Lees meer over Jolanda Hoogeboom
Timo de Zwart

Timo de Zwart

Timo de Zwart

Timo de Zwart

Ik ben MfN Registermediator en Scheidingsbemiddelaar bij Zorgzaam Scheiden, regio Utrecht. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met muziek of met lekker eten. Gewoon in de keuken of helemaal lekker; op de barbecue-smoker. Daarnaast ben ik graag met mijn gezin en onze hond in de natuur te vinden. Er op uit met de rugzak of in de kano en dan het allerliefst in bergachtige gebieden

Lees meer over Timo de Zwart

Hulp bij scheiden in Genemuiden

Onze mediators in Genemuiden begeleiden je graag wanneer je jouw scheiding goed wilt regelen. Ze beschikken over de juiste kennis en ervaring en zorgen voor overzicht, een realistische planning en rust in deze drukke en vaak emotionele tijd.

Aandacht voor conflicten en emoties

Spelen er conflicten die het maken van goede afspraken in de weg kunnen staan? Je scheidingsbemiddelaar in Genemuiden besteedt aandacht aan emoties en conflicten en zorgt dat ze worden opgelost. Zodat jullie op meer neutrale voet met elkaar verder kunnen en de kinderen niet worden belast met spanningen tussen hun ouders.

Afspraken waar jullie beiden achter staan

Je mediator Genemuiden luistert, denkt mee, komt met antwoorden, heldere informatie en concrete oplossingen. Zo kom je samen met je scheidingsbemiddelaar tot afspraken waar jullie allebei achterstaan.

Wat levert scheidingsbemiddeling op?

 • Goed advies over de beste oplossingen
 • Zorgvuldig verloop van het scheidingsproces
 • Afspraken waar jullie allebei 100% achter staan
 • Geen lange en kostbare juridische strijd
 • Volop aandacht voor de kinderen
 • Een betere basis voor gesprek tussen jou en je ex-partner in de toekomst
 • Hulp bij het scheidingsconvenant en desgewenst ouderschapsplan
 • Je voelt je gehoord en kunt sneller de verandering accepteren en verwerken

Je mediator in Genemuiden geeft al in het eerste telefoongesprek op zoveel mogelijk vragen antwoord. Dat geeft snel duidelijkheid en rust.

Neem contact met ons op
Of lees verder voor meer meer informatie.

Mediator Genemuiden
Extra aandacht voor kinderen

Scheiden met kinderen vraagt om extra aandacht voor de kinderen. Je mediator in Genemuiden ondersteunt je om de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de scheiding. Je krijgt allerlei tips over:

 • Hoe vertel je de kinderen dat je gaat scheiden?
 • Hoe houdt je kind met beide ouders goed contact, ook tijdens het scheidingstraject?
 • Welke informatie deel je wel en welke (nog) niet?
 • Hoe maak je ruimte voor gevoelens, verdriet, boosheid en angst van je kind?

Luisteren naar de kinderen tijdens een scheiding levert veel op

Je mediator heeft altijd persoonlijk een gesprek met de kinderen. Om hun vragen te beantwoorden, zorgen weg te nemen en aandacht aan verdriet en onzekerheden te besteden. In de praktijk zien we wat dit oplevert!

 • Afspraken werken beter voor hen, wanneer hun stem daarin is gehoord
 • De scheiding verloopt soepeler voor hen
 • Het helpt kinderen om sneller hun nieuwe leven na de scheiding op te pakken.

Lees alles over scheiden met kinderen

Gespecialiseerde scheidingsbemiddeling
Zorgzaam Scheiden Genemuiden

Heb je vragen hierover?

Neem vandaag nog contact met ons op
Wij helpen jullie graag

Scheiden met HSP, autisme of narcisme

Heeft je ex of kind te maken met HSP, autisme of narcisme? Je mediator in Genemuiden meer heeft de ervaring om dit te herkennen en te begeleiden. Het scheidingstraject wordt hierop aangepast, zodat je zeker weet dat alle betrokkenen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben in deze lastige periode.

Lees meer over:
Scheiden en autisme / ADHD Scheiden en narcisme

Met mediation jullie scheiding goed geregeld

Je mediator kijkt goed naar wat jullie nodig hebben, zonder daarbij de wettelijke rechten en plichten uit het oog te verliezen. Hij of zij regelt de scheiding op een manier die het beste bij jullie past. Je mediator in Genemuiden luistert, denkt proactief mee, komt snel met informatie, antwoorden en concrete oplossingen.

Pas wanneer jullie het over alle aspecten van het scheidingsconvenant (en eventueel het ouderschapsplan) eens zijn, wordt het convenant getekend. Daarna zorgt je mediator dat het juridische traject bij de gemeente Genemuiden en de rechtbank worden afgehandeld.

Wil je mediation inzetten om de scheiding soepel te laten verlopen?
Plan een kennismakingsgesprek

Mediator Genemuiden | Zorgzaam Scheiden
"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

Voordelen mediation Genemuiden

 • Een mediator bij jou in de buurt
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Het belang van kinderen voorop
 • De belangrijkste aspecten snel op een rij
 • De beste oplossingen voor beide partijen
 • Hulp bij het scheidingsconvenant en desgewenst ouderschapsplan
 • Een vaste bemiddelaar en aanspreekpunt
 • All-in tarief

Plan een vrijblijvende kennismaking

Mediator Genemuiden | Zorgzaam Scheiden
"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

Heb je vragen over je scheiding of ben je op zoek naar een mediator die bij je past?

Kom in contact met een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Afspraak maken