Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact Afspraak maken

Zorgzaam Scheiden: scheidingsbemiddeling in Hilversum

Zorgzaam Scheiden heeft scheidingsbemiddelaars in heel Nederland. Woon je in Hilversum of directe omgeving, neem dan contact op met de bemiddelaar bij jou in de buurt. Wij zijn er voor iedereen die zijn of haar scheiding goed wil regelen. Wij beantwoorden alle vragen, komen met de best passende oplossingen en duidelijke antwoorden en denken actief met jullie mee. Ook wanneer je extra of gratis begeleiding nodig hebben, al wat ouder bent of kinderen hebt, kun je bij een van onze ervaren scheidingsbemiddelaars terecht. Wil je meer weten over Zorgzaam Scheiden en wat wij kunnen betekenen, neem dan contact op met onze scheidingsbemiddelaar in Hilversum. Zij (of hij) plant graag een afspraak in voor een kennismakingsgesprek waarin niet alleen onze werkwijze besproken wordt, maar waarin je ook de gelegenheid krijgt om te ontdekken of je met de persoon in gesprek gaat. Kies je voor scheidingsbemiddeling via Zorgzaam Scheiden, dan kies je voor een ervaren bemiddelaar of mediator die aandacht voor jou en jouw situatie heeft. Op een neutrale en onpartijdige manier maken we samen afspraken voor een toekomst zonder elkaar.

Zorgzaam scheiden met kinderen

Wanneer je kinderen hebt en gaat scheiden, komen er allerlei vragen bij je op die te maken hebben met hoe je het voor de kinderen zo goed mogelijk kunt regelen. Onze scheidingsbemiddelaar beantwoordt deze en alle andere vragen graag en brengt samen met jou het belang en welzijn van jullie kinderen in kaart. Het opstellen van een ouderschapsplan is een van de dingen die in het belang van de kinderen geregeld moet worden en wij helpen je daar van begin tot eind bij. Heeft jouw gezin te maken met hooggevoeligheid, PTSS, ADHD, PDD-NOS, ODD of een andere vorm van autisme, dan brengen we jullie in contact met een van onze bemiddelaars die daarin gespecialiseerd is. Door de inzet van een gespecialiseerde bemiddelaar ben je ervan verzekerd dat jullie kinderen die begeleiding krijgen die het best bij hen past. Wanneer jullie kinderen dat willen, kunnen ze uiteraard ook zelf met hun vragen bij onze bemiddelaar in Hilversum terecht.

Mediation bij echtscheiding 

Een mediator bij echtscheiding kijkt niet alleen naar waar jij en je partner tijdens het proces rondom jullie scheiding behoefte aan hebben, maar wijst jullie ook op de wettelijke rechten en plichten waaraan voldaan moet worden. In goed overleg met jullie, regelt de scheidingsmediator de echtscheiding - op een manier die het best bij jou en je partner past. Ze stelt vragen, denkt mee, luistert en bespreekt mogelijke oplossingen zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen. Pas wanneer alle details besproken en afgehandeld zijn, wordt het convenant en eventuele ouderschapsplan door jullie ondertekend. Tot slot verzorgt onze scheidingsmediator in Hilversum ook het volledige juridische traject bij de gemeente en rechtbank.

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.