"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Mediator Zaandam
Maak kennis met Zorgzaam Scheiden

Ben je op zoek naar een mediator in Zaandam of omgeving? Iemand die zorgt dat alle zaken rondom de scheiding goed worden geregeld en afgesloten?  

Je scheidingsbemiddelaar van Zorgzaam Scheiden is onafhankelijk en begeleidt jullie van begin tot eind bij alle aspecten van het scheidingstraject.

Met professionele scheidingsbemiddeling voorkom je onnodige conflicten en maak je afspraken waar jullie allebei 100% achter staan.

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding goed te regelen en soepel te laten verlopen?

Plan een vrijblijvende kennismaking
Of lees verder voor meer informatie

Scheidingsbemiddeling

Met professionele scheidingsbemiddeling zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn rondom jullie scheiding.

Scheidingsbemiddeling

Jouw scheidingsbemiddelaar

Onze scheidingsbemiddelaars zijn ervaren mediators. Altijd een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt.

Scheidingsbemiddelaars

Het scheidingstraject

Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen in het scheidingstraject.

Het scheidingstraject

Jouw bemiddelaar in Zaandam

Martine Kuijper

Martine Kuijper

Martine Kuijper

Martine Kuijper

Ik help jullie graag om de scheiding tot jullie beider tevredenheid te doen eindigen. Mijn kracht zowel als persoon, als scheidingsbemiddelaar, is dat ik er voor zorg dat jullie je verhaal kunnen doen waarbij er tevens ruimte is voor emoties. Juist door in alle vertrouwelijkheid dingen te kunnen uitspreken, ontstaat er zicht op een oplossing en dat geeft rust.

De scheiding wordt van A tot Z geregeld, dat wil zeggen; van de volledige juridische afwikkeling tot aan de inschrijving van de echtscheiding in het echtscheidingsregister van de desbetreffende gemeente.

Lees meer over Martine Kuijper

Hulp bij scheiden in Zaandam

Gaan jullie uit elkaar, dan komt er veel op je af. Zoek je hulp bij scheiden in Zaandam of omgeving? Onze mediators helpen je graag.

Heb je vragen over bijvoorbeeld scheiden met kinderen, alimentatie, het ouderschapsplan, je woning en hypotheek, je besteedbaar inkomen na de scheiding, de verdeling van de inboedel, scheiden en een eigen bedrijf of scheiden op latere leeftijd? Neem contact op. We beantwoorden direct zoveel mogelijk al je vragen. Dat geeft je direct meer overzicht en rust.

Neem contact op
Wij beantwoorden graag je vragen en helpen je op weg.

Voorkom een vechtscheiding

Tijdens het scheidingstraject kunnen emoties hoog oplopen. Heel menselijk. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan verdriet, boosheid en alle andere emoties die er zijn. Maar we zorgen er wel voor dat emoties en eventuele conflicten niet zodanig oplopen dat de scheiding een gevecht wordt. Een vechtscheiding kent namelijk echt alleen verliezers.

Los conflicten op voor een betere toekomst

Een vechtscheiding is traumatisch voor het hele gezin en laat tot jaren na de scheiding zijn sporen na. Met professionele scheidingbemiddeling voorkom je een langslepende vechtscheiding. Conflicten worden opgelost en jullie maken afspraken waar je allebei achter staat. Dat is belangrijk om deze periode goed af te ronden en beter aan een nieuwe toekomst te beginnen.

Wat doet een ervaren mediator voor jullie?

Je scheidingsbemiddelaar luistert, denkt mee, komt met antwoorden en concrete oplossingen. Je weet snel wat je moet doen en regelen en je hebt inzicht in de verschillende mogelijkheden en keuzes die voor jou en jullie goed zijn. Zo bepaal jijzelf hoe je de scheiding goed wilt regelen.

Snel weer overzicht en rust

Je mediator zorgt voor overzicht en rust. En dat is de beste basis om met je ex-partner in gesprek te gaan over afspraken voor de toekomst. Ook bij het maken van afspraken worden jullie zorgvuldig en onafhankelijk begeleid. Zodra jullie het samen eens zijn over alle afspraken, leggen we ze vast in het echtscheidingsconvenant (en eventueel het ouderschapsplan). Je mediator handelt daarna het juridische traject bij de gemeente Zaandam en de rechtbank af.

Mediator bij echtscheiding Zaandam

Waarom kies je voor een mediator van Zorgzaam Scheiden?

  • Het belang van kinderen voorop
  • Altijd een ervaren bemiddelaar bij jou in de buurt
  • Eén vaste bemiddelaar en aanspreekpunt
  • Heldere afspraken en voorwaarden
  • Mediation van begin tot eind
  • Wij praten ook mét het kind
  • All-in tarief

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding goed te regelen en soepel te laten verlopen?

Plan een kennismaking

Scheiden met kinderen

Hebben jullie samen kinderen? Dan is vaak de eerste vraag die ouders hebben: ‘Hoe regelen we alles zo goed mogelijk voor de kinderen?

Bij een echtscheiding in Zaandam en omgeving besteedt je mediator van Zorgzaam Scheiden altijd extra aandacht aan de kinderen.

Luister naar de kinderstem

Je mediator heeft altijd een gesprek mét de kinderen. Om ruimte en aandacht te geven aan alle emoties, onzekerheden, vragen en zorgen van de kinderen. We horen wat voor hen belangrijk is en hoe zij hun toekomst graag zien. Die informatie kunnen jullie meenemen bij het maken van afspraken.

Luister je naar de kinderstem, dan verloopt de scheiding voor hen soepeler. Bovendien draagt het bij aan afspraken die voor de kinderen werken. Dat maakt dat ze na de scheiding makkelijker hun nieuwe leven oppakken.

Lees alles over scheiden met kinderen

Mediator Zaandam | Zorgzaam Scheiden
"Met hulp van je mediator regel de scheiding samen. Zoals jullie dat willen."
Mediator Zaandam | Zorgzaam Scheiden
"Het eerste gesprek gaf direct duidelijkheid over het verloop van het scheidingsproces"

Heb je vragen over je scheiding of ben je op zoek naar een mediator die bij je past?

Kom in contact met een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Afspraak maken