"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Mediator Zoetermeer
Snel duidelijkheid over de toekomst

Gaan jullie uit elkaar? Dan wil je snel duidelijkheid over de toekomst. Wat betekent de scheiding voor de opvoeding van de kinderen, je woning en hypotheek, je besteedbaar inkomen na de scheiding, de verdeling van de inboedel, en voor je eigen bedrijf, etc.

Je mediator in Zoetermeer geeft je snel antwoord op deze en andere vragen en helpt je bij alle aspecten van de scheiding. Zakelijk, emotioneel en financieel.

Plan een vrijblijvende kennismaking
De mediator van Zorgzaam Scheiden geeft snel antwoord op je vragen.

Scheidingsbemiddeling

Met professionele scheidingsbemiddeling zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn rondom jullie scheiding.

Scheidingsbemiddeling

Jouw scheidingsbemiddelaar

Onze scheidingsbemiddelaars zijn ervaren mediators. Altijd een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt.

Scheidingsbemiddelaars

Het scheidingstraject

Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen in het scheidingstraject.

Het scheidingstraject

Jouw bemiddelaar in Zoetermeer

Karin Geurts

Karin Geurts

Karin Geurts

Karin Geurts

Moeder van twee kinderen, zelf tweemaal gescheiden en nu voor de derde keer getrouwd. 
Vanuit mijn ervaring als (jeugd)hulpverlener, scheidingsbemiddelaar, trainer voor gescheiden ouders en kinderen, maar dus ook vanuit eigen ervaring weet ik, wat een scheiding kan doen met je emotie en daarmee met je gedrag en communicatie.

Lees meer over Karin Geurts

Hulp bij scheiden Zoetermeer

De stappen in een scheidingstraject zijn voor iedereen hetzelfde. Toch is iedere scheiding anders. Je mediator uit Zoetermeer kijkt goed naar jullie wensen en behoeften en past de ondersteuning daarop aan.

Je mediator denkt mee over concrete oplossingen

Je mediator luistert, denkt mee en komt met concrete oplossingen die passen bij jullie situatie. Hij of zij begeleidt waar nodig de gesprekken en stelt zich altijd neutraal op. Je mediator houdt zorgvuldig de belangen van alle betrokkenen in de gaten. Pas wanneer jullie het eens zijn over alle afspraken, maken we een scheidingsconvenant (en eventueel het ouderschapsplan) op. Als laatste stap handelt je mediator het juridische traject bij de gemeente Zoetermeer en de rechtbank af.

Voorkom een vechtscheiding

Spelen er conflicten die de gesprekken bemoeilijken? Je scheidingsbemiddelaar uit Zoetermeer besteedt aandacht aan conflicten en emoties. Door op tijd de angel uit het conflict te halen, kun je een vechtscheiding voorkomen. En alle pijn en verdriet die daaruit voortkomen.

Met scheidingsmediation zorg je dat conflicten worden opgelost in plaats van groter worden. Oplopende emoties en ruzies maken ruimte voor gesprekken waarin goede afspraken gemaakt kunnen worden. Jullie kunnen neutraler met elkaar omgaan. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor de kinderen. Conflicten tussen ouders veroorzaken veel spanning en stress bij kinderen. Ze kunnen echt belastend en traumatisch zijn.

Weten wat een scheidingsbemiddelaar voor je kan betekenen?
Neem direct contact op

Luisteren naar de kinderstem

Je mediator uit Zoetermeer besteedt altijd extra aandacht aan de kinderen. In een persoonlijk gesprek met de mediator krijgen de kinderen antwoord op hun vragen en kunnen ze hun zorgen delen. Deze gesprekken geven je belangrijke informatie over hoe het écht met het kind gaat en welke wensen en behoeften er spelen voor de toekomst. Die informatie nemen we – in overleg met je kind – mee in de afspraken die jullie als ouders maken over de toekomst.

We merken dat die gesprekken de ouders geruststellen en dat ze bijdragen aan het welzijn van de kinderen. De scheiding verloopt daardoor soepeler voor de kinderen en de afspraken voor de toekomst werken beter voor hen.

Lees meer over:
Scheiden met kinderen

Mediator Zoetermeer | Zorgzaam Scheiden
"De mediator heeft goed geluisterd naar onze wensen. Ze kwam met oplossingen waar wij niet aan gedacht hadden."

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding soepel te laten verlopen en ben je op zoek naar een scheidingsbemiddelaar die bij je past?

Kom in contact met een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Afspraak maken