Contact Afspraak maken

Wij begeleiden jullie

<p>Kaart met kantooradressen</p>

Op deze pagina vind je de scheidingsbemiddelaar bij jullie in de buurt. Iedere scheidingsbemiddelaar werkt volgens ons Zorgzaam Scheiden concept. En staat klaar om jullie te begeleiden en te informeren gedurende jullie scheidingsproces.
Naast het bespreken van alle zaken welke bij een scheiding horen, zal er extra aandacht zijn voor jullie kinderen. 

Om de juiste scheidingsbemiddelaar/mediator te vinden, kun je op 3 manieren te werk gaan:

  • Je kunt op de kaart op een pin (zs-marker.png) in je regio klikken, vervolgens kun je doorklikken naar de persoonlijke pagina van de scheidingsbemiddelaar. 
  • Je kunt hieronder de 4 cijfers van je postcode invullen, de dichtstbijzijnde scheidingsbemiddelaar komt dan bovenaan te staan. 
  • Je kunt naar beneden scrollen om alle scheidingsbemiddelaars onder elkaar te zien en op die manier kennis te maken. 

Al onze kantooradressen zijn vindbaar op de kaart en staan op de persoonlijke pagina van de scheidingsbemiddelaar vermeld, maar het is uiteraard ook mogelijk om bij jullie thuis af te spreken. 

Onderaan deze pagina kun je direct een contactformulier invullen, we nemen dan spoedig contact met je op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zoek direct de bemiddelaar bij jou in de buurt, door in het veld hieronder de 4 cijfers van je postcode te typen:

Postcode:

Petra van der Brugge

Petra van der Brugge

Ik ben een echte bruggenbouwer en werk in als scheidingsbemiddelaar in de regio “Midden Nederland”. Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben we een prachtige zoon Tim. Ik ben een warm, open en empathische vrouw. Ik begeef me graag onder de mensen en laat iedereen in zijn waarde. Intuïtief voel ik aan waar het werkelijk om gaat. Daar vraag ik naar en zo ontstaan de mooiste gesprekken.

Lees meer over Petra van der Brugge
Karin Balster

Karin Balster

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio tussen Kampen, Zwolle en Harderwijk.

Vanuit mijn expertise heb ik ook veel ervaring met de wijze waarop een scheiding voor kinderen met ADD en ADHD verloopt.
ADD, ADHD als ook overige subtypen zijn mijn specifieke aandachtsveld. Daarbij weet ik tot welke vragen en zorgen dit kan leiden tijdens een scheiding.
Uiteraard is het niet alleen voor deze kinderen belangrijk maar voor alle kinderen.

Kinderen kan je ontzorgen door alles ‘aan de voorkant’ goed te regelen, voor je kinderen én de scheidende partners. Je voorkomt daarmee latere conflicten met de andere ouder en veel belangrijker, je voorkomt dat kinderen de dupe worden van de onenigheid tussen de ouders.

Lees meer over Karin Balster
Else van Malland

Else van Malland

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de Gooi en Vechtstreek, Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel en Amstelveen.  Als moeder van inmiddels drie volwassen zoons weet ik, dat je altijd het beste wilt voor je kinderen, hoe de situatie ook is en wat er ook gebeurt. Als gezinscoach heb ik veel kinderen gezien die gedeukt en gekrast uit de scheiding van hun ouders kwamen. Dat willen ouders eigenlijk niet. Ouders willen hun kinderen gelukkig, vrij en blij zien. 

Lees meer over Else van Malland
Carola van der Ven

Carola van der Ven

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Westland, Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam.
Als moeder en als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om in een scheiding het belang van de kinderen voorop te zetten. Een scheiding is voor een kind vaak een lastige periode.

Lees meer over Carola van der Ven
Tom Schenk

Tom Schenk

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Nijmegen en Omstreken.
Voordat ik scheidingsbemiddelaar werd, was ik werkzaam als financieel adviseur, pleegouder en betrokken teammanager bij een betaald voetbalorganisatie. Hier heb ik kunnen ervaren, hoe lastig het voor ouders kan zijn om passende keuzes te maken, wanneer eigen emoties in de weg zitten. Hoe zorg je ervoor, dat er ruimte is voor verwerking en je tevens de zaken voor je kind(eren) het beste regelt! 

Lees meer over Tom Schenk
Hanneke Eilander

Hanneke Eilander

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Doetinchem, moeder van twee zoons en begrijp als geen ander dat jullie kinderen het allerbelangrijkste zijn. Eveneens begrijp ik, dat de intentie er is om de scheiding voor de kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit kan soms echter, in tijden van verdriet, stress en boosheid, heel moeilijk zijn. Want ondanks dat je straks weer een eigen weg gaat inslaan, zullen jullie door de kinderen altijd met elkaar verbonden blijven.

Lees meer over Hanneke Eilander
Jeremy Otter

Jeremy Otter

Ik ben vader van een zoon en stiefvader van 2 meiden. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om je zorgen te maken over wat de scheiding met je kind doet. Zie je je kind nog wel regelmatig en hoe blijft de band? Hoe de situatie ook is, je wil altijd het beste voor je kinderen. Daarnaast heb je alle uitdagingen en valkuilen bij het opbouwen van een nieuw leven, een eventuele nieuwe relatie en het samengestelde gezin.

Lees meer over Jeremy Otter
Loyce Jonker

Loyce Jonker

Mijn naam is Loyce Jonker, scheidingsbemiddelaar in Haarlem IJmond. Als scheidingsbemiddelaar help ik stellen om in goed overleg uit elkaar te gaan, met oog voor het gehele gezin. 

Lees meer over Loyce Jonker
Arno Janssen

Arno Janssen

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Barneveld – Tiel. 
Voor iedereen die besluit uit elkaar te gaan geldt dat je, zeker via kinderen, altijd verbonden blijft. Dat kan goed nieuws zijn, maar voor sommige mensen ook slecht nieuws. Wat het voor jou ook betekent, het is een feit dat je verbonden blijft, zelfs als je uit elkaar bent. Ik vind het een uitdaging er samen voor te zorgen dat je niet gebonden blijft. Dat kunnen we regelen. Zowel financieel als emotioneel!

Lees meer over Arno Janssen
Anna Smith

Anna Smith

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Noord Friesland, West Groningen en de top van Drenthe. Als Registermediator met Familieaccreditatie sta ik ingeschreven bij de MfN. Voorheen heb ik jaren in de justitiële (verslavings-)hulpverlening gewerkt. 

Lees meer over Anna Smith
Karin Geurts

Karin Geurts

Ik ben scheidingsbemiddelaar familiemediator in de regio Zoetermeer, Delft en omstreken. Moeder van twee kinderen, zelf tweemaal gescheiden en nu voor de derde keer getrouwd.

Lees meer over Karin Geurts
Djoeke Duivenvoorden

Djoeke Duivenvoorden

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Bollenstreek, Haarlemmermeer, Kaag en Braassem en De Ronde Venen, Uithoorn, Nieuwkoop en Aalsmeer.

Als moeder weet ik hoe belangrijk beide ouders voor je kinderen zijn en dat je het allerbeste met ze voor hebt. Vaak hoor je dat kinderen schade ondervinden van een scheiding. Maar ik zal jullie helpen om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Want er hoeft geen schade te zijn.

Lees meer over Djoeke Duivenvoorden
Erik Smans

Erik Smans

Als scheidingsbemiddelaar ben ik werkzaam in de regio Den Bosch. Mijn achtergrond ligt in het onderwijs, hierdoor heb ik veel ervaring in werken met kinderen met autisme, ADHD en ADD. 
Daarnaast ben ik trotse vader van een zoontje. Ik ben zelf opgegroeid in een samengesteld gezin, hierdoor weet ik als geen ander wat voor invloed een scheiding heeft op een gezin. 

Lees meer over Erik Smans
Tessa van Eck

Tessa van Eck

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Arnhem. Tevens ben ik gezinscoach én moeder. Als geen ander weet ik hoe belangrijk kinderen zijn. Een scheiding is heftig voor allemaal. Extra aandacht voor de kinderen is van groot belang om een scheiding goed te laten verlopen.  Door oog te hebben én te houden voor de communicatie binnen het gezin, wil ik jullie die extra aandacht bieden.

Lees meer over Tessa van Eck
Samyra Gorissen

Samyra Gorissen

Een scheiding kan zowel goed als snel geregeld worden. Als scheidingsbemiddelaar help ik stellen om op een zo rustig mogelijke manier uit elkaar te gaan. Oftewel stellen die streven naar ‘scheiden zonder strijden’ in het belang van de kinderen. Goede realistische afspraken voor de kinderen en een respect voor elkaar als ouder, kunnen enorm helpen om ervoor te zorgen dat kinderen niet beschadigd uit een scheiding komen.

Lees meer over Samyra Gorissen
Marloes Leusink

Marloes Leusink

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio´s Almelo-Enschede en Raalte-Hardenberg. Ik ben moeder van drie opgroeiende kinderen, waarvan twee dochters en een zoon. 
Als geen ander weet ik hoe het is om verschillende ballen in de lucht te houden en overzicht te bewaren op de momenten dat het even kwijt lijkt te zijn. Mijn kinderen zijn mijn alles. Daarom zou ik er ook alles voor over hebben, om juist hén zo goed mogelijk te begeleiden in de moeilijke fases van het leven, waarvan we er allemaal wel een of meer kennen.

Lees meer over Marloes Leusink
Irene Zonneveld

Irene Zonneveld

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Noord-Holland Noord. 
Voorts ben ik MfN registermediator en jurist, gespecialiseerd in familie mediation. Als scheidingsbemiddelaar van Zorgzaam scheiden begeleid ik stellen om in goed overleg uit elkaar te gaan. Dit doe ik vanuit mijn praktijk in Bergen Noord-Holland. 

Lees meer over Irene Zonneveld
Myrthe van der Zanden

Myrthe van der Zanden

Ik ben al jaren scheidingsbemiddelaar in de Stedendriehoek en regio Arnhem. 
Als gescheiden moeder van twee meiden ben ik mij ervan bewust, dat wat de situatie ook is, je altijd het beste wilt voor je kinderen. Daarnaast heb ik als gezinstherapeut veel kinderen gezien die de dupe werden van de scheiding van hun ouders. En dat is nooit de intentie van een ouder. Ik weet inmiddels dat dit ook anders kan en daar kan ik jullie mee helpen.

Lees meer over Myrthe van der Zanden
Maaike de Vries

Maaike de Vries

Ik ben scheidingsbemiddelaar in Zuid-Holland. Ik ben moeder van twee prachtige meiden en één hele lieve maar zeer ondeugende jongen.
Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs heb ik gezien wat een scheiding met kinderen doet.

Lees meer over Maaike de Vries
Bianca van Leeuwen

Bianca van Leeuwen

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Leiden - Alphen aan den Rijn
Als ervaringsdeskundige en elf jaren werkzaam als scheidingsbemiddelaar binnen de complexe echtscheidingen, heb ik ervaren hoe belangrijk het is om je scheiding goed en vlot te regelen.
Een scheiding veroorzaakt veel onrust en stress binnen het gezin. Je krijgt met veel verschillende emoties te maken. Zorgvuldige begeleiding en emotionele verwerking van de scheiding kan veel leed voorkomen. Het respectvol beëindigen van je relatie is ook de start voor een goed begin.

Lees meer over Bianca van Leeuwen
Femke Braaksma

Femke Braaksma

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Tilburg. Als pedagoog heb ik werkervaring binnen de jeugdhulpverlening en de hulpverlening aan ouders. Daarnaast zijn mijn vriend en ik trotse ouders van een zoontje. Door mijn werkervaring en door mijn eigen ervaringen als kind van gescheiden ouders, weet ik hoe moeilijk een scheiding kan zijn. Deze periode is voor zowel de ouders als de kinderen een heftige tijd. Als je in zo’n moeilijk proces op een respectvolle manier met elkaar om kunt gaan, dan draagt dit bij aan een goede afsluiting van een leven samen.

Lees meer over Femke Braaksma

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.