Contact Afspraak maken

We helpen graag en om die reden ondernemen we een aantal activiteiten die voor de deelnemers kosteloos zijn, maar wel veel impact hebben. Zo hebben we inmiddels al de nodige ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen en dat blijven we voortzetten. Ook willen we graag de scheidende mensen zelf een hart onder de riem steken.

Zomerkamp voor kinderen van gescheiden ouders

Evenals voorgaande jaren, organiseren wij ook dit jaar weer een zomerkamp voor kinderen van gescheiden ouders. Dit zal voor alle kinderen kosteloos zijn. De kinderen van onze eigen klanten hebben bij inschrijving voorrang op de overige deelnemende kinderen. Gedurende dit weekend zal er, onder begeleiding van gezinstherapeuten, ruimte zijn om de scheiding een plek te geven. Kinderen zullen ook met elkaar praten over de situatie waar zij allemaal in zitten. Natuurlijk zal het vooral heel gezellig zijn, met leuke spellen en sporten, onder begeleiding van sportleraren.

Alle informatie over ons zomerkamp vind u hier.

Sport en spel dag voor kinderen van gescheiden ouders

Dit jaar zal er bij tafeltennisvereniging Trias in Twello een Sport- en Speldag worden georganiseerd voor kinderen van gescheiden ouders. Dit onder dezelfde begeleiding als bij het jaarlijkse zomerkamp.

Kerst

Ieder jaar zullen wij rond de periode van kerstmis een gratis scheiding verzorgen. Scheiden is zeer emotioneel en om die reden willen we mensen een hart onder de riem steken tijdens de kerstperiode.

Overige doelen gericht op kinderen.

Zorgzaam Scheiden doneert ieder jaar een bedrag aan een goed doel, dat is gericht op kinderen. Ieder jaar is dit een ander doel. Wil je een goed doel voordragen? Dan horen we dat graag van jou!

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.