Contact Afspraak maken

Een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt

Op deze pagina vind je een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt. Iedere mediator bij scheiding werkt volgens ons Zorgzaam Scheiden concept en staat klaar om jullie te begeleiden en te informeren bij het scheidingsproces. Naast het bespreken van alle zaken die bij een scheiding horen, zal er extra aandacht zijn voor de kinderen.

Om de juiste scheidingsbemiddelaar/mediator te vinden, kun je op 3 manieren te werk gaan:

  • Je kunt op de kaart op een pin (zs-marker.png) in je regio klikken, vervolgens kun je doorklikken naar de persoonlijke pagina van de scheidingsbemiddelaar. 
  • Je kunt hieronder de 4 cijfers van je postcode invullen, de dichtstbijzijnde scheidingsbemiddelaar komt dan bovenaan te staan. 
  • Je kunt naar beneden scrollen om alle scheidingsbemiddelaars onder elkaar te zien en op die manier kennis te maken. 

Al onze kantooradressen zijn vindbaar op de kaart en staan op de persoonlijke pagina van de scheidingsbemiddelaar vermeld, maar het is uiteraard ook mogelijk om bij jullie thuis af te spreken. Onderaan deze pagina kun je direct een contactformulier invullen, we nemen dan spoedig contact met je op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zoek direct de bemiddelaar bij jou in de buurt, door in het veld hieronder de 4 cijfers van je postcode te typen:

Postcode:

Ida Sinke

Ida Sinke

Ida Sinke

Ida Sinke

Mijn naam is Ida Sinke en ik ben scheidingsbemiddelaar in de provincie Zeeland. Naast scheidingsbemiddelaar ben ik ook MfN registermediator in arbeidszaken en paard- en lifecoach. Samen met mijn man en paarden wonen we in het mosseldorp Yerseke en hebben we een dochter die in Amsterdam studeert en woont. 

Lees meer over Ida Sinke
Petra van der Brugge

Petra van der Brugge

Petra van der Brugge

Petra van der Brugge

Ik ben een echte bruggenbouwer en werk als scheidingsbemiddelaar in de regio “Midden Nederland”. Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben we een prachtige zoon Tim. Ik ben een warm, open en empathische vrouw. Ik begeef me graag onder de mensen en laat iedereen in zijn waarde. Intuïtief voel ik aan waar het werkelijk om gaat. Daar vraag ik naar en zo ontstaan de mooiste gesprekken.

Lees meer over Petra van der Brugge
Tom Schenk

Tom Schenk

Tom Schenk

Tom Schenk

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Nijmegen en Omstreken.
Voordat ik scheidingsbemiddelaar werd, was ik werkzaam als financieel adviseur, pleegouder en betrokken teammanager bij een betaald voetbalorganisatie. Hier heb ik kunnen ervaren, hoe lastig het voor ouders kan zijn om passende keuzes te maken, wanneer eigen emoties in de weg zitten. Hoe zorg je ervoor, dat er ruimte is voor verwerking en je tevens de zaken voor je kind(eren) het beste regelt! 

Lees meer over Tom Schenk
Carola van der Ven

Carola van der Ven

Carola van der Ven

Carola van der Ven

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Westland, Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam.
Als moeder en als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om in een scheiding het belang van de kinderen voorop te zetten. Een scheiding is voor een kind vaak een lastige periode.

Lees meer over Carola van der Ven
Lars Fassbender

Lars Fassbender

Lars Fassbender

Lars Fassbender

Als scheidingsbemiddelaar ben ik werkzaam in Eindhoven en omgeving. Als vader van een dochter, eigen ondernemer en kind van gescheiden ouders weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een stabiele thuishaven te hebben. Door de lastige scheiding van mijn ouders heb ik ervaren hoe heftig de impact op het (jonge) gezin is.

Lees meer over Lars Fassbender
Djoeke Duivenvoorden

Djoeke Duivenvoorden

Djoeke Duivenvoorden

Djoeke Duivenvoorden

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Bollenstreek, Haarlemmermeer, Kaag en Braassem en De Ronde Venen, Uithoorn, Nieuwkoop en Aalsmeer.

Als moeder weet ik hoe belangrijk beide ouders voor je kinderen zijn en dat je het allerbeste met ze voor hebt. Vaak hoor je dat kinderen schade ondervinden van een scheiding. Maar ik zal jullie helpen om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Want er hoeft geen schade te zijn.

Lees meer over Djoeke Duivenvoorden
Erik Smans

Erik Smans

Erik Smans

Erik Smans

Als scheidingsbemiddelaar ben ik werkzaam in de regio Den Bosch. Mijn achtergrond ligt in het onderwijs, hierdoor heb ik veel ervaring in werken met kinderen met autisme, ADHD en ADD. 
Daarnaast ben ik trotse vader van een zoontje. Ik ben zelf opgegroeid in een samengesteld gezin, hierdoor weet ik als geen ander wat voor invloed een scheiding heeft op een gezin. 

Lees meer over Erik Smans
Arno Janssen

Arno Janssen

Arno Janssen

Arno Janssen

En ik ben scheidingsbemiddelaar in de Amersfoort, Soest, Zeist.
Voor iedereen die besluit uit elkaar te gaan geldt dat je, zeker via kinderen, altijd verbonden blijft. Dat kan goed nieuws zijn, maar voor sommige mensen ook slecht nieuws. Wat het voor jou ook betekent, het is een feit dat je verbonden blijft, zelfs als je uit elkaar bent. Ik vind het een uitdaging er samen voor te zorgen dat je niet gebonden blijft. Dat kunnen we regelen. Zowel financieel als emotioneel!

Lees meer over Arno Janssen
Jeremy Otter

Jeremy Otter

Jeremy Otter

Jeremy Otter

Ik ben vader van een zoon uit een eerder huwelijk, stiefvader van de 2 meiden van Myrthe en inmiddels hebben we zelf ook nog een zoon gekregen. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om je zorgen te maken over wat de scheiding met je kind doet. Zie je je kind nog wel regelmatig en hoe blijft de band? Hoe de situatie ook is, je wil altijd het beste voor je kinderen. Daarnaast heb je alle uitdagingen en valkuilen bij het opbouwen van een nieuw leven, een eventuele nieuwe relatie en het samengestelde gezin.

Lees meer over Jeremy Otter
Femke Braaksma

Femke Braaksma

Femke Braaksma

Femke Braaksma

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Tilburg. Als pedagoog heb ik werkervaring binnen de jeugdhulpverlening en de hulpverlening aan ouders. Daarnaast zijn mijn vriend en ik trotse ouders van een zoontje. Door mijn werkervaring en door mijn eigen ervaringen als kind van gescheiden ouders, weet ik hoe moeilijk een scheiding kan zijn. Deze periode is voor zowel de ouders als de kinderen een heftige tijd. Als je in zo’n moeilijk proces op een respectvolle manier met elkaar om kunt gaan, dan draagt dit bij aan een goede afsluiting van een leven samen.

Lees meer over Femke Braaksma
Claire Korpershoek

Claire Korpershoek

Claire Korpershoek

Claire Korpershoek

Mijn naam is Claire en ik ben MfN-registermediator en scheidingsbemiddelaar in de regio Capelle aan den IJssel. Sinds 2012 ben ik actief als coach, mediator en conflictbemiddelaar voor uiteenlopende conflicten. Helaas gaat het leven niet altijd zoals je graag had gezien dat het zou gaan. Ik begeleid stellen die op een goede manier afspraken met elkaar willen maken; voor de kinderen, elkaar of allebei met als doel dat iedereen verder kan.

Lees meer over Claire Korpershoek
Annemarie Nolte

Annemarie Nolte

Annemarie Nolte

Annemarie Nolte

Ik ben MfN-registermediator met familie mediation als specialisatie en werkzaam als scheidingsbemiddelaar in de regio Twente. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen, een volwassen zoon en dochter. Als ervaringsdeskundige weet ik welke invloed een echtscheiding op alle facetten van je leven en dat van je kinderen kan hebben.

Lees meer over Annemarie Nolte
Carola Peer

Carola Peer

Carola Peer

Carola Peer

Ik ben scheidingsbemiddelaar in regio Doetinchem. 
Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis in het leven. Een heel scala van emoties en gedachten komt voorbij. Als er kinderen bij betrokken zijn, blijf je na de scheiding samen ouders. Het is belangrijk om dat samen te gaan vormgeven. 
Als scheidingsbemiddelaar begeleid ik jullie in deze periode langs alle aspecten die bij een scheiding komen kijken. Aan het einde van de bemiddeling staat er precies op papier hoe jullie scheiding duurzaam geregeld is.

Lees meer over Carola Peer
Maaike de Vries

Maaike de Vries

Maaike de Vries

Maaike de Vries

Ik ben scheidingsbemiddelaar in Zuid-Holland. Ik ben moeder van twee prachtige meiden en één hele lieve maar zeer ondeugende jongen.
Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs heb ik gezien wat een scheiding met kinderen doet.

Lees meer over Maaike de Vries
Henny Bos

Henny Bos

Henny Bos

Henny Bos

Ik ben al jarenlang ondernemer. Met de kennis en ervaring wilde ik iets gaan doen wat meer voor mij betekent. Vanuit mijn persoonlijke ervaring lag de keuze voor scheidingsbemiddeling voor de hand. Inmiddels ben ik al weer bijna 10 jaar scheidingsbemiddelaar. Natuurlijk heb ik de opleiding tot MfN registermediator gevolgd en heb mij gespecialiseerd in familiezaken en financieel echtscheidingsadvies. De praktische kant van een scheiding in combinatie met de menselijke kant maakt bemiddelen voor mij een vak waarin ik echt iets kan betekenen voor jullie.

Lees meer over Henny Bos
Thérèse de Leeuw

Thérèse de Leeuw

Thérèse de Leeuw

Thérèse de Leeuw

Als scheidingsbemiddelaar ben ik werkzaam in de regio Leiden, Alphen aan de Rijn, Boskoop en Gouda.
Als gescheiden moeder van 2 meiden weet ik hoe belangrijk het is voor de kinderen om elkaar als ouder te blijven respecteren en goede haalbare afspraken met elkaar te maken.
Het mooiste compliment wat je kunt krijgen van je kinderen is dat de scheiding emotioneel was maar dat ze wel trots op je zijn hoe je als ouders er samen voor hun bent.

Lees meer over Thérèse de Leeuw
Karin Geurts

Karin Geurts

Karin Geurts

Karin Geurts

Ik ben scheidingsbemiddelaar familiemediator in de regio Zoetermeer, Delft en omstreken. Moeder van twee kinderen, zelf tweemaal gescheiden en nu voor de derde keer getrouwd. Scheiden is een ingrijpende gebeurtenis in het leven van alle betrokkenen. Voor de ouders/partners zelf, de kinderen, maar ook voor familie en vrienden. Hoe kom je door je scheiding heen, zonder dat de betrokkenen daar te veel emotionele schade door oplopen? In dat proces wil ik je graag ondersteunen en begeleiden.

Lees meer over Karin Geurts
Dorith Trovato

Dorith Trovato

Dorith Trovato

Dorith Trovato

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Barendrecht / Dordrecht. Daarnaast ben ik getrouwd en hebben wij drie pubers in huis. Als lifestyle-coach heb ik veel ervaring opgedaan met het helpen van mensen naar hun beoogde doel. Het opbouwen van een vertrouwensrelatie is daarbij van groot belang. Alleen dan kunnen we samen toewerken naar de beste uitkomst voor iedere partij. Daarbij zullen eventuele kinderen in het gezin voor een groot deel centraal staan.

Lees meer over Dorith Trovato
Martine Kuijper

Martine Kuijper

Martine Kuijper

Martine Kuijper

Mijn naam is Martine en ik ben werkzaam als MfN Registermediator en scheidingsbemiddelaar in de regio IJmond-Haarlem. Ik help jullie graag om de scheiding tot jullie beider tevredenheid te doen eindigen. Mijn kracht zowel als persoon, als scheidingsbemiddelaar, is dat ik er voor zorg dat jullie je verhaal kunnen doen waarbij er tevens ruimte is voor emoties. 

Lees meer over Martine Kuijper
Sandra Linthorst

Sandra Linthorst

Sandra Linthorst

Sandra Linthorst

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Flevoland.
Een scheiding is niet alleen zwaar vanwege de praktische veranderingen, maar vooral ook door de wirwar aan vaak heftige emoties. Ik help je graag met beide. Als echte perfectionist heb ik van mijn eigen scheiding een hele studie gemaakt en die kennis deel ik graag met je. Zo weet ik uit ervaring hoe een scheiding voor kinderen die anders zijn (hoogbegaafd, hooggevoelig, AD(H)D, ASS) vaak nog gecompliceerder is en hoe je daar het beste mee omgaat. Mijn expertise ligt in (geweldloze) communicatie en onvoorwaardelijk ouderschap.

Lees meer over Sandra Linthorst
Else van Malland

Else van Malland

Else van Malland

Else van Malland

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de Gooi en Vechtstreek, Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel en Amstelveen.  Als moeder van inmiddels drie volwassen zoons weet ik, dat je altijd het beste wilt voor je kinderen, hoe de situatie ook is en wat er ook gebeurt. Als gezinscoach heb ik veel kinderen gezien die gedeukt en gekrast uit de scheiding van hun ouders kwamen. Dat willen ouders eigenlijk niet. Ouders willen hun kinderen gelukkig, vrij en blij zien.

Lees meer over Else van Malland
Karin van ’t Ende-Balster

Karin van ’t Ende-Balster

Karin van ’t Ende-Balster

Karin van ’t Ende-Balster

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio tussen Kampen, Zwolle en Harderwijk. Vanuit mijn expertise heb ik veel ervaring met de wijze waarop een scheiding voor kinderen met Autisme, PDD-NOS, ADD, ADHD, PTSS en hoogegevoeligheid verloopt. En mocht je als ouder zelf ook deze diagnose hebben dan weet ik hoe ik jullie in deze moeilijke tijd goed kan begeleiden. 
Het zijn mijn specifieke aandachtsvelden. Daarbij weet ik tot welke vragen en zorgen dit kan leiden tijdens een scheiding en help ik jullie om hier samen goede afspraken over te maken waar jullie en de kinderen baat bij hebben.

Lees meer over Karin van ’t Ende-Balster
Anna Smith

Anna Smith

Anna Smith

Anna Smith

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Noord Friesland, West Groningen en de top van Drenthe. Als Registermediator met Familieaccreditatie sta ik ingeschreven bij de MfN. Voorheen heb ik jaren in de justitiële (verslavings-)hulpverlening gewerkt. 

Lees meer over Anna Smith
Samyra Gorissen

Samyra Gorissen

Samyra Gorissen

Samyra Gorissen

Een scheiding kan zowel goed als snel geregeld worden. Als scheidingsbemiddelaar help ik stellen om op een zo rustig mogelijke manier uit elkaar te gaan. Oftewel stellen die streven naar ‘scheiden zonder strijden’ in het belang van de kinderen. Goede realistische afspraken voor de kinderen en een respect voor elkaar als ouder, kunnen enorm helpen om ervoor te zorgen dat kinderen niet beschadigd uit een scheiding komen.

Lees meer over Samyra Gorissen
Myrthe van der Zanden

Myrthe van der Zanden

Myrthe van der Zanden

Myrthe van der Zanden

Ik ben jaren scheidingsbemiddelaar in de Stedendriehoek en regio Arnhem geweest. Samen met mijn partner Jeremy Otter hebben we Zorgzaam Scheiden en Zorgzaam Kids opgericht. Samen hebben we inmiddels ook een zoon Jax gekregen. Ook ik ben gescheiden en heb uit mijn vorige huwelijk twee meiden gekregen. Jeremy heeft uit zijn vorige huwelijk een zoon gekregen. Dit mag je dus wel een samengesteld gezin noemen.

Lees meer over Myrthe van der Zanden
Jolanda Hoogeboom

Jolanda Hoogeboom

Jolanda Hoogeboom

Jolanda Hoogeboom

Mijn naam is Jolanda Hoogeboom-Stokvis en ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Barneveld-Tiel. Ik wil als scheidingsbemiddelaar heel graag mensen helpen bij conflicten en ik geloof dat mensen met goede begeleiding in staat zijn om samen weer goed te kunnen communiceren.

Lees meer over Jolanda Hoogeboom
Marloes Leusink

Marloes Leusink

Marloes Leusink

Marloes Leusink

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio´s Almelo-Enschede en Raalte-Hardenberg. Ik ben moeder van drie opgroeiende kinderen, waarvan twee dochters en een zoon. 
Als geen ander weet ik hoe het is om verschillende ballen in de lucht te houden en overzicht te bewaren op de momenten dat het even kwijt lijkt te zijn. Mijn kinderen zijn mijn alles. Daarom zou ik er ook alles voor over hebben, om juist hén zo goed mogelijk te begeleiden in de moeilijke fases van het leven, waarvan we er allemaal wel een of meer kennen.

Lees meer over Marloes Leusink

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.