Contact Afspraak maken

Jullie hebben besloten uit elkaar te gaan. Hoe nu verder?
Vaak een moeilijk besluit: jullie gaan niet meer samen verder. Er zal veel op jullie af komen. Wat moet er eigenlijk allemaal geregeld worden? Wie gaat waar wonen? Bij wie gaan de kinderen wonen? Hoe regel je alles financieel? 
Naast alle vragen die jullie hebben, zijn er ook nog de onzekerheden en emoties die het allemaal niet makkelijker maken. Ik help jullie graag verder.

Mijn naam is Anna

Ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Noord Friesland, West Groningen en top van Drenthe. Ik sta ingeschreven bij de MfN als Registermediator met Familieaccreditatie. Hiervoor heb ik jaren in de justitiële (verslavings-)hulpverlening gewerkt. 

Tijdens mijn werk zag ik veel gezinnen, die worstelden met de onrust welke een scheiding met zich meebrengt. Kinderen die hierdoor niet gezien en gehoord worden, terwijl hun veilige basis verandert. Gezinsleden waarvan het gedrag verandert en waarbij zij, door zowel het gezin als hun omgeving, niet meer worden begrepen. Door mijn ervaring ben ik in staat de oorzaak van gedrag zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Jullie toekomst verandert

De eerste drempel is genomen door te besluiten, apart verder gaan. Nu moeten er een hoop zaken geregeld worden. Afspraken over- en rondom de kinderen, de inboedel zal worden verdeeld en het huis moet misschien in de verkoop.
Een hoop zaken om over te praten, waarbij solide afspraken voor de toekomst moeten worden gemaakt. Ik zal jullie begeleiden bij de financiële, juridische en praktische vraagstukken. Ook help ik jullie bij het opstellen van een ouderschapsplan en zorg ervoor, dat jullie samen tot werkbare en haalbare afspraken komen. Deze afspraken zullen worden vastgelegd in een scheidingsconvenant.

Scheiden met pubers

Scheiden is al ingewikkeld genoeg! Emoties spelen op en je wilt alles goed doen, met name voor je kinderen. Helemaal wanneer de kinderen zich in de puberleeftijd bevinden, is dat een hele uitdaging. Hoe laat je ze meedenken en meepraten, zonder uit het oog te verliezen dat ze kind zijn? Hoe zorg je ervoor, dat de kinderen bij beide ouders terecht kunnen zonder schuldgevoelens jegens de ander? Hoe reageer je op de emoties en het gedrag van je kinderen? 
Samen bekijken en bespreken we, wat de kinderen en jullie als ouders nodig hebben, om de zaken rondom een scheiding te kunnen hanteren en weer aan een toekomst te kunnen werken. 

Kennismakingsgesprek

Graag nodig ik jullie uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan, wat ik voor jullie kan betekenen. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie situatie en zal ik uitleggen wat ons tarief is. Wij werken met een vast tarief voor de gehele scheiding, waarbij het tarief afhankelijk is van jullie situatie. Omdat er al genoeg op je afkomt, is het fijn om meteen te weten waar je aan toe bent! 
Mochten jullie vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met mij op via het invullen van het contactformulier, email of telefoon. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Mijn kantoren

Drachten, Morra 2, 9204 KH 
Dokkum, Hendoweg 3, 9101 PC 
Leeuwarden, François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC
Leek, Hoge Traan 22, 9351 VV
Heerenveen, Dalhuysenstraat 37, 8448 EW 

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio’s
Noord Friesland: Ferwerdadeel, Dongeradeel, Dantumadeel, Kollumerland, Leeuwarden, Tietjerksteradeel, Achtkarspelen, Smallingeland, Opsterland.
West Groningen: De Marne, Zuidhorn, Winsum, Grootegast, Marum Leek.
Top van Drenthe: Noorderveld.

Ook ben ik werkzaam in de regio Harlingen/Heerenveen/Emmeloord:
Noordoostpolder, Emmeloord, Urk, Steenwijkerland, Westerveld, Weststellingwerf, Opsterland, Heerenveen, Ooststellingwerf, De Fryske Marren, Súdwest-Fryslân, Littensieradiel, Franekeradeel, Menameradiel, Harlingen, Oosterwolde, Franeker, Hindeloopen, Lemmer, Terschelling, Vlieland.

Tel:   085 130 18 11
Email:   anna@zorgzaamscheiden.nl
LinkedIn:  
Anna Smith

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.