Contact Afspraak maken

Jullie gaan uit elkaar. Wat moet er geregeld worden?

Als je uit elkaar gaat breekt er vaak een onzekere tijd aan. Hoe gaan we voor de kinderen zorgen? Welke afspraken moeten we maken? Kan een van ons in het huis blijven wonen? Naast de onduidelijkheid waar je tegenaan loopt komen er ook nog eens veel emoties bij kijken. Vaak maken emoties het lastig om goede keuzes te maken in een scheiding. Als scheidingsbemiddelaar ben ik er om jullie door deze lastige tijd te begeleiden. Ik zorg ervoor dat zaken geregeld worden die bij een scheiding komt kijken en dat alles goed op papier komt te staan.

Moeder en ervaringsdeskundige

Als moeder en als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om in een scheiding het belang van de kinderen voorop te zetten. Een scheiding is voor een kind vaak een lastige periode. Alles wat voor hun eerst vanzelfsprekend was wordt ineens anders. Hoe ga je de kinderen hier zo goed mogelijk mee helpen? Hoe zorg je ervoor dat de kinderen zo min mogelijk last hebben van de scheiding? Een goed ouderschapsplan is hierbij heel belangrijk. Hierin worden afspraken gemaakt over hoe je met de kinderen verder gaat en hoe de kosten van de kinderen verdeeld worden. Samen met jullie zorg ik ervoor dat er een ouderschapsplan komt waar je nu, maar ook later op terug kunt vallen. Ons ouderschapsplan is het meest uitgebreide ouderschapsplan van Nederland. Hier besteed ik de tijd aan die nodig is.

Kinderen met AD(H)D, Hooggevoeligheid of Autisme

Het opvoeden van kinderen kan soms een uitdaging zijn. Zeker het opvoeden van kinderen met ADHD of Autisme. Voor deze kinderen zijn veranderingen extra lastig. Hun reactie op een scheiding kunnen voor heel andere emoties zorgen. Bij Zorgzaam Scheiden hebben wij hier extra aandacht voor. Met name bij het opstellen van het ouderschapsplan, maar ook kijk ik naar hoe jullie de kinderen hier het beste bij kunnen begeleiden.

Mijn taak als scheidingsbemiddelaar

Daarbij is het noodzakelijk dat er afspraken worden gemaakt waar jullie beiden achter staan. Als onpartijdige scheidingsbemiddelaar bewaak ik de belangen van beide partijen. We maken afspraken over o.a. het huis, jullie vermogen en pensioen. Deze afspraken leg ik vast in een convenant. Als een scheiding met wederzijds respect wordt afgehandeld ontstaat er een goede basis voor het verdere contact met je ex-partner in de toekomst en dat geeft niet alleen rust voor jezelf, maar ook rust voor de kinderen.

Mijn naam is Carola van der Ven

En ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Westland, Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam.

Kennismakingsgesprek

Ik vind het belangrijk dat jullie beiden een goed gevoel hebben bij de persoon die jullie scheiding gaat begeleiden. Daarom is het eerste gesprek altijd kosteloos. Tijdens dit gesprek ga ik ook gelijk aan de slag en beantwoord ik  jullie eerste vragen, zodat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt voor jullie. Jullie kunnen tijdens dit gesprek al je vragen stellen en ik geef aan wat de kosten zijn. Dit zal altijd een vaste prijs zijn zodat jullie aan het einde van het traject niet voor verassingen komen te staan.

Mochten jullie vragen hebben of een afspraak willen maken kunnen jullie het contactformulier invullen of mij een mail sturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op. Bellen mag natuurlijk ook op 06 46 422 027.

Mijn kantoren

Vlaardingen: van Beethovensingel 126, 3133 EA
Vlaardingen: Olivier van Noortlaan 108-118, 3133 AT

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Schiedam / Hoek van Holland:
Schiedam, Hoek van Holland, Westland, Rotterdam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Maasdijk, De Lier, Naaldwijk, Honselerdijk, Monster, Ter Heijde, Poeldijk.

Ook ben ik werkzaam in de regio Rotterdam.

Tel:   06 46 422 027
Email:   carola@zorgzaamscheiden.nl

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.