Contact
Afspraak maken

Jullie gaan scheiden en jullie hebben veel vragen. Ik help jullie.
Een scheiding heeft een hele impact op zowel beide partners- als op de kinderen. Ik vind het belangrijk dat ieder gezinslid de mogelijkheid en kans krijgt om hier op zijn eigen manier aandacht voor te krijgen. Zodat iedereen een bijdrage heeft in het scheidingsproces. 

Ik zal er dan ook zijn om jullie hierin te begeleiden en in alle rust structuur te bieden, zodat dit voor een ieder op een prettige manier zal verlopen om de gehele situatie een plekje te kunnen geven.

Mijn naam is Chantal

Ik ben Chantal Geurts, werkzaam als scheidingsbemiddelaar/familiemediator in regio Zuid-Limburg. Met al mijn passie voor dit vak, steun ik jullie graag in dit moeilijke proces.

Mijn partner heeft een zoon van 13 uit een eerdere relatie en daardoor weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat er een goede communicatie plaatsvindt tussen gescheiden ouders en wat het belang van duidelijkheid en structuur geeft aan het kind van het samengesteld gezin. Hier plukken alle partijen de vruchten van! 

Het proces

Een scheiding kan zowel goed als snel geregeld worden. Als scheidingsbemiddelaar help ik stellen om op een zo rustig mogelijke manier uit elkaar te gaan. Aangepast op jullie tempo. Ik help jullie te denken aan zaken waar je eigen hoofd even niet naar staat, oftewel niet eens bij stilstaat. 

Belangrijk om zowel in het belang van de kinderen, als de (ex)partners te handelen. Duidelijke afspraken voor de kinderen en respect voor elkaar, kunnen enorm helpen om ervoor te zorgen dat kinderen èn volwassenen niet beschadigd uit een scheiding komen.

Wat komt er allemaal aan bod?

Tijdens de gesprekken bespreken we onderwerpen zoals alimentatieberekeningen, financiële, juridische en sociaal-emotionele vraagstukken en stel ik de benodigde documenten op zoals een ouderschapsplan en een convenant. Na de benodigde afspraken zijn alle documenten klaar om naar de rechtbank gestuurd te worden. Als laatste zal ik de benodigde documenten indienen bij de gemeente en dan is de scheiding helemaal rond.

Kinderen verdienen persoonlijke zorg

Een kind opvoeden met ADHD, PDD-NOS, ODD of een andere vorm van Autisme, vraagt vaak wat extra aandacht. Dus hier moeten we ook zorgvuldig mee omgaan tijdens jullie scheidingsprocedure. Ons ouderschapsplan is hierop ingericht en ik zal jullie hierin begeleiden.

Graag ga ik ook in gesprek met jullie kind(eren). Het is belangrijk om de kinderen te betrekken bij het ouderschapsplan. Ik zal vertellen wat het ouderschapsplan inhoudt en peilen of er vragen spelen bij de kind(eren). Een luisterend oor, het gevoel meegeven dat de stem van het kind wordt gehoord geeft vaak bij kinderen al een hele geruststelling.

Aandacht voor de ondernemer

Als ondernemer zit je met vragen over je bedrijf. Moet de waarde verdeeld worden na de scheiding? Hoe wordt die waarde bepaald? Hoe wordt je inkomen bepaald voor de alimentatieberekening, je inkomen kan immers ieder jaar anders zijn. Al die vragen zullen aan bod komen, zodat ook daar rust in gevonden kan worden.

De afronding van onze samenwerking

Wanneer het einde in zicht komt, kunnen jullie je richten op een leven los van elkaar. Jullie kunnen afscheid nemen als partners, het ouder zijn onder één dak, maar wel de samenwerking aan blijven gaan als ouders van jullie kinderen. 

Een respectvolle scheiding is wat veel mensen willen als de beslissing eenmaal genomen is. Alles wat zeker was, wordt onzeker. Door jullie de juiste handvatten te bieden op verschillende vlakken, zal dit duidelijkheid geven, en duidelijkheid geeft rust. Zo wordt het mogelijk om weloverwogen beslissingen aan te gaan.

En nu?

De eerste stap voor jullie is het plannen van een kosteloos kennismakingsgesprek. 
Na dit gesprek weten jullie wat er komt kijken bij een scheiding, hebben jullie overzicht en weten jullie het vaste tarief op basis van jullie persoonlijke situatie. 

Contact

Het plannen van het kosteloze kennismakingsgesprek kan via het invullen van het contactformulier, email of telefoon.

Videoboodschap voor jullie kind

Ik vind de kinderstem belangrijk. Indien jullie willen, zal ik ook met jullie kind praten. Hieronder heb ik een videoboodschap voor jullie kind opgenomen. Indien jullie willen, kunnen jullie die laten zien.

Mijn kantoren

Spreekkamer 'Parijs'
Het Loopbaanhuis Venlo · Burgemeester Houbenstraat 2, 5913VX, Venlo

Spreekkamer Bizpoint
Bizpoint · Produktieweg 1, 6045JC, Roermond

Flexkantoor Geleen
Business Center Geleen · Transportlaan 1-151, 6163CX, Geleen

Het Coachhuis Maastricht
Het Coachhuis Maastricht · Boschstraat 45 , 6211AT, Maastricht

Flexkantoor Heerlen
Business Center Heerlen Avantis · Snellius 1, 6422RM, Heerlen

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Zuid-Limburg:
Maastricht, Eijsden, Margraten, Gulpen, Wittem, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Voerendaal, Nuth, Simpelveld, Schinnen, Landgraaf, Heerlen, Brunssum, Onderbanken, Kerkrade.

Tel:   06 27 650 333
Email:   chantal@zorgzaamscheiden.nl
Chantal Geurts

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge