Contact Afspraak maken

Jullie gaan scheiden. En nu?
Op het moment dat jullie besluiten om te gaan scheiden, ligt je wereld op z’n kop: er komt nu zoveel op je af dat geregeld moet worden. Je weet niet hoe je er na de scheiding financieel voor zal staan en waar je kan gaan wonen. En heb je kinderen? Dan maak je je zorgen over wat de scheiding met de kinderen zal doen. Voor veel mensen kan dit een heel intens, verdrietig en onzekere periode zijn. Ik zal jullie helpen zodat jullie weer rust en duidelijkheid krijgen.  

Mijn naam is Djoeke

En ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Bollenstreek, Haarlemmermeer, Kaag en Braassem en De Ronde Venen, Uithoorn, Nieuwkoop en Aalsmeer.

Als moeder weet ik hoe belangrijk beide ouders voor je kinderen zijn en dat je het allerbeste met ze voor hebt. Vaak hoor je dat kinderen schade ondervinden van een scheiding. Maar ik zal jullie helpen om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Want er hoeft geen schade te zijn.

Waar gaan jullie wonen?

Die vraag is meestal niet makkelijk te beantwoorden. Hebben jullie een eigen woning of huren jullie een woning? Misschien is het mogelijk dat één van jullie hierin kan blijven wonen. En wat betekent dit dan financieel voor jullie? Als scheidingsbemiddelaar maak ik de mogelijkheden voor jullie inzichtelijk. Het weten waar je aan toe bent op dit vlak brengt meestal al een hoop rust met zich mee.

Scheiden en de kinderen

Een scheiding is een life-event voor zowel jezelf en je partner, als voor jullie kinderen. Er zal van alles veranderen in jullie leven. Als ouders wil je natuurlijk het allerbeste voor je kinderen. Hoe je met elkaar en met de scheiding omgaat, heeft invloed op hoe jullie kinderen de scheiding ervaren. Tijdens de scheidingsbegeleiding staan de kinderen centraal en stellen we een duurzaam ouderschapsplan op, met afspraken waar jullie beiden achter staan.

Wat kan je van mij verwachten?

Als scheidingsbemiddelaar ben ik er voor je in deze periode. Ik begeleid op zowel emotioneel als praktisch vlak. Denk daarbij aan het verdelen van jullie bezittingen, het opstellen van een convenant, de juridische afwikkeling en het inschrijven bij de gemeente. Als alles is afgerond krijgen jullie een checklist met zaken die geregeld moeten worden. Er zijn belangrijke afspraken die jullie moeten maken, die bepaalde consequenties kunnen hebben. Ik help jullie daarbij. Samen met jullie kijk ik naar de mogelijkheden en wat daar de gevolgen van zijn. Vervolgens begeleid ik jullie in het gezamenlijk nemen van de beslissingen.

Bekijk deze video voor een weergave van het scheidingstraject:

Kennismakingsgesprek

Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we jullie situatie, hoe het traject bij Zorgzaam Scheiden er uitziet en beantwoord ik al jullie eerste vragen. Ook geef ik aan wat de kosten zijn. We werken met vaste pakketprijzen zodat je weet waar je aan toe bent en wat je daarvoor krijgt. Na dit gesprek weet je wat de kosten zijn, welke stappen we in het vervolgtraject gaan zetten en wat daar voor nodig is. De afspraak kan bij mij op kantoor plaatsvinden of bij jullie thuis.

Wil je een afspraak maken?
Dat kan door contact op te nemen via het invullen van het contactformulier, email of telefoon.

Videoboodschap voor jullie kind

Ik vind de kinderstem belangrijk. Indien jullie willen, zal ik ook met jullie kind praten. Hieronder heb ik een videoboodschap voor jullie kind opgenomen. Indien jullie willen, kunnen jullie die laten zien.

Mijn kantoren

Aalsmeer: Van Cleeffkade 15, 1431 BA
Badhoevedorp: Sloterweg 303, 1171 VC
Hoofddorp: Hoofdweg Oostzijde 640, 2132 MK
Lisse: Heereweg 345, 2161 CA
Mijdrecht: Communicatieweg 9-3, 3641 SG
Roelofarendsveen: Conservenweg 197, 2371 DT
Vijfhuizen: Kromme Spieringweg 533, 2141 AK

Werkzaam in

Regio Bollenstreek:
Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim en Voorhout.

Regio Haarlemmermeer:
Schiphol-Oost, Schiphol-Zuidoost, Schiphol-Rijk, Zwanenburg, Halfweg, Badhoevedorp, Lijnden, Rijsenhout, Aalsmeerderbrug, Rozenburg, Oude Meer, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vijfhuizen, Cruquius, Boesingheliede, Beinsdorp, Nieuw Vennep, Burgerveen, Leimuiderbrug, Weteringbrug, Abbenes, Buitenkaag en Lisserbroek.

Regio De Ronde Venen, Nieuwkoop, Aalsmeer en Uithoorn:
Uithoorn, De Kwakel, De Hoef, Amstelhoek, Vrouwenakker, Aalsmeer, Kudelstaart, Nieuwkoop, Noorden, Zevenhoven, Nieuwveen, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.

Regio Kaag en Braassem:
Roelofarendsveen, Rijpwetering, Kaag, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Leimuiden, Rijnsaterwoude en Woubrugge.

Tel:   06 419 599 85
Email:   djoeke@zorgzaamscheiden.nl
MfN Registermediator

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.