Contact Afspraak maken

Een lange tijd samen geweest en dan ineens zonder elkaar weer alleen verder. 
De beslissing is gemaakt, jullie gaan scheiden maar hoe nu verder? Een scheiding is een emotionele gebeurtenis in jullie leven en die van jullie kinderen. Scheiden staat al jaren in de top 5 van stressvolle gebeurtenissen. Er komt veel op jullie af en jullie willen dat alles goed wordt geregeld, niet alleen voor jezelf maar zeker ook voor de kinderen. Als het kan ook binnen een korte tijd. Hiermee kan ik jullie helpen.

Mijn naam is Erik

Als scheidingsbemiddelaar ben ik werkzaam in de regio Den Bosch. Mijn achtergrond ligt in het onderwijs, hierdoor heb ik veel ervaring in werken met kinderen met autisme, ADHD en ADD. 
Daarnaast ben ik trotse vader van een zoontje. Ik ben zelf opgegroeid in een samengesteld gezin, hierdoor weet ik als geen ander wat voor invloed een scheiding heeft op een gezin. 

De kinderen 

Voor kinderen is een scheiding erg emotioneel, hoe een kind er mee om gaat hangt af van het karakter van het kind, de leeftijd van het kind, maar vooral ook hoe de ouders met elkaar omgaan tijdens het scheidingstraject en daarna. 

Bij een scheiding hebben kinderen geen keuze, ze moeten accepteren dat hun ouders uit elkaar gaan zonder dat ze daar iets aan kunnen veranderen. Juist hierom is het belangrijk om goede afspraken te maken die in het belang van de kinderen zijn. Om de scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen is het van belang dat de ouders goed blijven communiceren. In het ouderschapsplan leggen we samen de afspraken vast.

Wat kan ik voor jullie doen

Als scheidingsbemiddelaar haal ik, in de afhandeling van jullie scheiding, de zorgen zo veel mogelijk weg. Als eerste staat het belang van het kind hierin voorop. Daarnaast verzorg ik de praktische afwikkeling van de scheiding. Ik ga met jullie stap voor stap alle financiële en praktische zaken langs en begeleid jullie bij het maken van de keuzes. En bespreek met jullie wat de gevolgen hiervan kunnen zijn. Dit leggen we vast in het convenant.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreek ik hoe ons traject er uitziet in jullie specifieke situatie. Ook geef ik duidelijkheid over de kosten en daarnaast geef ik inzicht ik de financiële zaken zoals pensioen, woning en alimentatie. Bij Zorgzaam Scheiden vinden we het belangrijk dat de tarieven transparant zijn, we werken met vaste tarieven zodat jullie vooraf weten wat de kosten zijn. Het doel van dit eerste gesprek is om jullie overzicht te geven over jullie situatie, zodat jullie al in het eerste gesprek weten wat er moet gebeuren en hoe we dat gaan doen. 

Mochten jullie vragen hebben of een afspraak willen maken voor een kennismakingsgesprek, dan kan dat via het invullen van het contactformulier, email of telefoon. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op. 

Mijn kantoren

Veghel: Frisselsteinstraat 5, 5461 AD
Den Bosch: Daviottenweg 40, 5222 BH
Scheindel: Hoofdstraat 43, 5481 AA

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio s-Hertogenbosch/Veghel:
's-Hertogenbosch, Haarsteeg, Oudheusden, Vlijmen, Helvoirt, Cromvoirt, Vught, Boxtel, Liempde, Oirschot, Best, Son en Breugel, Sint-Oedenrode, Schijndel, Erp, Veghel, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Vorstenbosch.

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamscheiden.nl

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.