Contact Afspraak maken

Als los van elkaar beter is
Jullie gaan scheiden en dat is voor iedereen een ingrijpende beslissing, of je nu wel of geen kinderen hebt. Je had immers beiden de intentie om bij elkaar te blijven. Als dit niet lukt en jullie ervoor kiezen om te gaan scheiden, brengt dat veel onzekerheid en emoties met zich mee.
Er zullen veel vragen op jullie afkomen, waar over nagedacht moet worden en waar jullie samen veel beslissingen over moeten nemen. Daar kan en wil ik jullie graag bij begeleiden. 

Mijn naam is Femke

En ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Tilburg. Als pedagoog heb ik werkervaring binnen de jeugdhulpverlening en de hulpverlening aan ouders. Daarnaast zijn mijn vriend en ik trotse ouders van een zoontje. Door mijn werkervaring en door mijn eigen ervaringen als kind van gescheiden ouders, weet ik hoe moeilijk een scheiding kan zijn. Deze periode is voor zowel de ouders als de kinderen een heftige tijd. Als je in zo’n moeilijk proces op een respectvolle manier met elkaar om kunt gaan, dan draagt dit bij aan een goede afsluiting van een leven samen.

Communiceren

Communicatie is een belangrijk aspect in een relatie. Wanneer je gaat scheiden is het essentieel om goed met elkaar te blijven praten. Wanneer het niet lukt om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan, wordt het heel moeilijk om jullie tijd samen goed af te sluiten. Tijdens mijn werkzaamheden binnen vooral de jeugdzorg, heb ik regelmatig gewerkt met gezinnen in scheiding, waarbij het nemen van goede beslissingen door ouders bijna niet meer mogelijk was. Ook al heb je beiden de intentie om goed uit elkaar te gaan, dan kan dit toch gaandeweg de scheiding lastig worden door alles wat er bij komt kijken, zowel emotioneel als praktisch. Mede door het werken met deze gezinnen heb ik de keuze gemaakt, om als scheidingsbemiddelaar voor Zorgzaam Scheiden te gaan werken. In die functie zie ik het als een van mijn taken, om er met jullie samen voor te zorgen, dat de scheiding goed verloopt. 

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Op de eerste plaats is er uitgebreid de ruimte voor jullie persoonlijke situatie en verhaal.
Daarna en daarnaast vind ik het belangrijk, om in het eerste gesprek jullie meteen zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over wat er komt kijken bij een scheiding, hoe we dat met elkaar gaan aanpakken en binnen welk tijdsbestek.
Openheid en eerlijkheid vind ik daarbij twee zeer belangrijke aspecten.

Werkwijze

Van harte nodig ik jullie uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie situatie en vertel ik, wat ik voor jullie kan betekenen. Wanneer de keuze is gemaakt voor de bemiddeling via Zorgzaam Scheiden, dan pakken we samen alle praktische zaken op en leggen dit vast in een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. 
Mochten jullie vragen hebben of een afspraak willen maken voor een kennismakingsgesprek, dan kan dat via het invullen van het contactformulier, email of telefoon. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op.

Bekijk deze video voor een weergave van het scheidingstraject:

Mijn kantoren

Tilburg: Sint Josephstraat 135, 5017 GG
Dongen: Lage Ham 190, 5102 AE
Eindhoven: Flight Forum 810, 5657 DV
Valkenswaard: Kerkhofstraat 21, 5554 HG

Ik ben werkzaam in de regio Tilburg

Tilburg, Berkel Enschot, Heukelom, Oisterwijk, Moergestel, Udenhout, Biezenmortel, Haaren, Hilvarenbeek, Biest-Houtakker, Esbeek, Diessen, Haghorst, Oost, West en Middelbeers, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel, Dongen, ’s Gravenmoer, Baarle-Nassau, Castelre, Rijen, Molenschot, Hulten, Gilze, Alphen, Riel, Waalwijk, Kaatsheuvel, Loon op Zand, de Moer.

Tel:   06 5573 2219
Email:   femke@zorgzaamscheiden.nl

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.