Contact
Afspraak maken

De stim fan it bern hearre by jo skieding kin ek yn it Frysk.

In skieding is in emosjonele saak en alhielendal as der bern binne. Ûnwissens en fragen oer de takomst spylje in grutte rol. Wat bestjut it foar de bern? Wat dogge wy mei it hûs? Hoe moat it mei it sparjild en it pensjoen? Alles liket mei elkoar yn konflikt. It liket krekt oft’jimme foarinoar steane, wyls jimme it eins kreas âfhannelje wolle. 

Om dizze drege saken goed te besprekken is it wol sa rêstich, dat jo it petear oer de skieding yn it Frysk hâlde kinne. Dat kin by Henny oan de tafel. Ien fan wêze earste fragen is dan ek: “Wat wol jo leaver prate Frysk of Nederlansk?”” Dan prate wy fierder yn de taal, dêr’jo it meast eigen mei binne.

 

Een scheiding is een emotionele tijd, zeker als jullie ook nog kinderen hebben. Onzekerheid en vragen over de toekomst spelen een grote rol. Wat betekent het voor de kinderen? Wat doen we met het huis? Hoe moet het met ons spaargeld en het pensioen. Alles lijkt een conflict waarin het lijkt alsof jullie tegenover elkaar staan, terwijl je het eigenlijk netjes wilt afhandelen. 

Om deze lastige zaken goed te kunnen bespreken is het wel zo geruststellend dat je de gesprekken over de scheiding ook in het Fries kunt voeren. Bij Henny aan tafel kan dat. Een van zijn eerste vragen is dan ook: spreek je liever Fries of Nederlands? En vanaf dat moment voeren we de gesprekken in de taal die voor jullie het meest vertrouwd is.

 

Helma OvereemIk ben Helma Overeem

Ik heb jarenlang ervaring als scheidingsbemiddelaar en ben MfN-Registermediator met een specialisatie in familiezaken. De afgelopen jaren hebben mij geleerd dat het met mediation bijna altijd mogelijk is om de scheiding in goed overleg te regelen. Dit bereik ik door mijn grote vakkennis te combineren met aandacht voor jullie emoties en een praktische aanpak. Zo lukt het bijna altijd om een vechtscheiding te voorkomen.

Lees meer over Helma Overeem

 

Henny BosIk ben Henny Bos

En al jarenlang ondernemer. Met de kennis en ervaring wilde ik iets gaan doen wat meer voor mij betekent. Vanuit mijn persoonlijke ervaring lag de keuze voor scheidingsbemiddeling voor de hand. Inmiddels ben ik alweer bijna 10 jaar scheidingsbemiddelaar. Natuurlijk heb ik de opleiding tot MfN registermediator gevolgd en heb mij gespecialiseerd in familiezaken en financieel echtscheidingsadvies. De praktische kant van een scheiding in combinatie met de menselijke kant maakt bemiddelen voor mij een vak waarin ik echt iets kan betekenen voor jullie.

Lees meer over Henny Bos

Kosteloos kennismakingsgesprek

Zorgzaam Scheiden hanteert een vast tarief passend bij jullie situatie. Door mijn lange ervaring als mediator heb ik alle kennis in huis om jullie te helpen. Uit de praktijk blijkt dat de gesprekken over de scheiding beter verlopen als die op neutraal terrein gevoerd worden. Vandaar dat de gesprekken bij voorkeur plaatsvinden bij mij op kantoor of op een van onze gesprekslocaties. 

Graag wil ik jullie uitnodigen voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Dan kunnen jullie je vragen stellen en kan ik uitleggen wat ik voor jullie kan betekenen. Het belangrijkste doel van dit gesprek is vast te stellen of er een klik tussen jullie en mij is. Dat is de basisvoorwaarde om jullie goed te kunnen helpen.

Je kunt contact opnemen door het contactformulier op deze pagina invullen. Bellen of mailen mag natuurlijk ook. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Werkzaam in

Harlingen, Zurich, Witmarsum, Bolsward, Sneek, Uitwellingerga, Joure, Haskerdijken, Akkrum, Mantgum, Dronryp, Franeker, Kornwerderzand, Makkum, Workum, Heeg, Langweer, Hindeloopen, Koudum, Balk, Sloten, Wijckel, Stavoren, Oudemirdum, Lemmer, Drachten, Leeuwarden, Pieterburen, Zoutkamp, Oldehove, Grijpskerk, Zuidhorn, Leek, Oosterwolde, Steenwijk, Appelscha, Sint Jansklooster, Wolvega, Ferwerdadeel, Dongeradeel, Dantumadeel, Kollumerland, Tietjerksteradeel, Achtkarspelen, Smallingeland, Opsterland, Noordoostpolder, Emmeloord, Urk, Steenwijkerland, Westerveld, Weststellingwerf, Heerenveen, Ooststellingwerf, De Fryske Marren, Súdwest-Fryslân, Littensieradiel, Franekeradeel, Menameradiel, Terschelling, Vlieland.

Kantoren:

  • Sneek: Koperslagersstraat 76, 8601 WP
  • Lemmer: Industrieweg 1, 8531 PA
  • Leeuwarden: B360, Polluxweg 20, 8938 AZ
  • Drachten: Morra 2, 9204 KH
Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamscheiden.nl
MfN Registermediator
Friesland

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge