Contact Afspraak maken

Jullie gaan uit elkaar. En nu?
Scheiden brengt emoties met zich mee. Zeker als jullie kinderen hebben. De toekomst is onzeker en het ontvlechten van de relatie zorgt voor spanning. Jullie willen het netjes met elkaar regelen, maar je komt toch vaker in een discussie dan je eigenlijk wil. Het beëindigen van een relatie is dan ook niet niks. Hoe pak je zoiets aan en waar moet je beginnen?

Vaak hebben mensen veel vragen: wat doen we met het huis? Wat betekent dit voor onze kinderen? Hoe zit het met ons pensioen? En wat doen we met de inboedel, het spaargeld en de schulden….?
Het is vaak een enorme berg waar bijna niet overheen te kijken is. Het is mijn taak om jullie scheiding inzichtelijk te maken, zodat die berg begaanbaar wordt. Met een duidelijk en persoonlijk stappenplan weten jullie snel waar je aan toe bent en wat er moet gebeuren. Al snel krijgen jullie overzicht en dat zorgt voor rust.

We streven naar oplossingen die recht doen aan jullie beiden. Op die manier kunnen jullie, met respect voor elkaar, de relatie goed afsluiten. Enkel dan kunnen jullie op een goede manier een nieuwe periode van je leven in gaan. Met voldoende tijd en aandacht voor jullie kinderen.

Mijn naam is Jeremy

En ik ben vader van een zoon uit een eerder huwelijk, stiefvader van de 2 meiden van Myrthe en inmiddels hebben we zelf ook nog een zoon gekregen. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om je zorgen te maken over wat de scheiding met je kind doet. Zie je je kind nog wel regelmatig en hoe blijft de band? Hoe de situatie ook is, je wil altijd het beste voor je kinderen. Daarnaast heb je alle uitdagingen en valkuilen bij het opbouwen van een nieuw leven, een eventuele nieuwe relatie en het samengestelde gezin.

In mijn werkverleden ben ik als financieel adviseur actief geweest, maar inmiddels ben ik al jarenlang scheidingsbemiddelaar. Tevens ben ik mede-eigenaar en oprichter van Zorgzaam Scheiden. Wij zijn van mening dat een scheiding veelal te financieel wordt aangepakt, terwijl het om jullie zelf en de kinderen moet draaien. Een scheiding is niet enkel financieel of fiscaal. Dit zijn belangrijke onderdelen waar zeker aandacht voor is, echter in de basis is een scheiding een emotioneel en praktisch vraagstuk, waarbij de focus moet liggen op een goede afronding en nieuwe start. Een nieuwe start voor jullie allebei, met jullie kinderen.

Waar gaan jullie wonen?

Een scheiding zorgt voor financiële onzekerheden. Kom ik wel rond na de scheiding? Kan een van ons in het huis blijven wonen? En hoe zit dat met de hypotheek? Vragen die voor veel onrust zorgen. Ik zorg ervoor dat jullie inzicht krijgen in jullie situatie na de scheiding, welke mogelijkheden er zijn en dat hierover duidelijke afspraken worden gemaakt. We zullen het in het convenant zodanig beschrijven dat er ook een plan B op papier staat. Op die manier voorkomen jullie dat je opnieuw samen om de tafel moet als de uitvoering van de hypotheek toch anders blijkt dan verwacht.

Wat kost een scheiding

Zorgzaam Scheiden werkt met een vast tarief voor de gehele scheiding. Tijdens het intakegesprek krijgen jullie te horen welk tarief dat is, dit is afhankelijk van jullie situatie. Al geruime tijd sta ik ingeschreven bij de MfN als Registermediator met Familieaccreditatie en bij de Raad voor Rechtsbijstand. Indien jullie voldoen aan de voorwaarden kan dit betekenen dat een deel van de factuur door de Raad voor Rechtsbijstand wordt vergoed. In sommige gevallen zelfs volledig, waardoor de scheiding helemaal gratis kan worden verzorgd. Zelfs de verplichte eigen bijdrage nemen wij dan voor onze rekening.

Kennismakingsgesprek

De gesprekken vinden plaats bij ons op kantoor of, in overleg, bij jullie thuis. Voor vragen of voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunnen jullie contact opnemen via het invullen van het contactformulier, email of telefoon. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Mijn kantoren

Ede: Galvanistraat 1, 6716 AE
Tiel: Kalverbos 6, 4001 AJ
Oss: Rossinistraat 46, 5344 AK
Uden: Frontstraat 2, 5405 PB
Beugen: Laan de Wijze 20, 5835 DS

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Barneveld / Tiel:
Stroe, Voorthuizen, Kootwijk, Harskamp, Otterlo, Lunteren, Barneveld, Terschuur, Woudenberg, Maarsbergen, Scherpenzeel, Renswoude, Ede, Wageningen, Rhenen, Veenendaal, Doorn, Amerongen, Elst, Maurik, Lienden, Ommeren, Zoelen, Tiel.

Tel:   06 3914 4174
Email:   jeremy@zorgzaamscheiden.nl
LinkedIn:  
MfN Registermediator

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.