Contact Afspraak maken

Scheiden is een ingrijpende gebeurtenis in het leven van alle betrokkenen. Voor de ouders/partners zelf, de kinderen, maar ook voor familie en vrienden. Hoe kom je door je scheiding heen, zonder dat de betrokkenen daar te veel emotionele schade door oplopen? In dat proces wil ik je graag ondersteunen en begeleiden. 

Mijn naam is Karin

En ik ben scheidingsbemiddelaar en familiemediator in de regio Zoetermeer, Delft en omstreken. Moeder van twee kinderen, zelf tweemaal gescheiden en nu voor de derde keer getrouwd. 
Vanuit mijn ervaring als (jeugd)hulpverlener, scheidingsbemiddelaar, trainer voor gescheiden ouders en kinderen, maar ook vanuit eigen ervaring weet ik als geen ander, wat een scheiding kan doen met je emotie en daarmee met je gedrag.

Ervaring en diagnostiek

Vanuit mijn achtergrond, opleiding en jarenlange werkervaring, heb ik een uitgebreide kennis van verschillende diagnoses, maar vooral van de mens achter de diagnose en de achtergrond van gedrag. Voor mij is respect, gelijkwaardigheid en acceptatie belangrijk. Vanuit die basis kunnen we samen werken aan herstel van het gewone leven. Het verwerken van emoties die bij een scheiding komen kijken, is een moeizaam proces. Belangrijk daarbij is, om praktisch zo snel als mogelijk goede afspraken te maken op papier. 
Dit is vooral in het belang van het welzijn van jullie kinderen, voor het wonen als ook de financiën. Want hoe eerder er duidelijke afspraken komen, des te sneller kan iedereen weer zijn/haar leven oppakken. Daarbij is er ook des te minder schade voor de betrokkenen. Het verwerken van verlies, verdriet en pijn heeft tijd, rust en aandacht nodig. En die heb je pas als de basis goed geregeld is. 

Mochten jullie vragen hebben of een afspraak willen maken, dan verzoek ik jullie het contactformulier in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op. Je kunt me natuurlijk ook bellen of mailen. We hebben een vast tarief voor de volledige scheiding, zodat jullie niet achteraf voor onaangename verrassingen komen te staan. In het kennismakingsgesprek kan ik een inschatting maken van jullie situatie en kan ik jullie vervolgens vertellen welk tarief voor jullie van toepassing is.

Extra kennis

Als extra talen spreek ik Spaans en Engels.

Mijn kantoren

Zoetermeer: Crown Business Centre, Boerhaavelaan 40, 2713 HX
Delft: Marshalllaan 2, 2625 GZ
Den Haag (Leidschenveen): HNK Oude Middenweg, 2491 AC
Capelle aan den IJssel: Kanaalweg 33, 2903 LR

Werkzaam in

Zoetermeer, Leidscheveen, Ypenburg, Delft, Den Hoorn, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Nootdorp, Bleiswijk, OudVerlaat, Schipluiden, Gelderswoude, Delfgauw, Bersche Hoek, Moerkapelle, Zevenhuizen.

Tel:   06 4600 5765
Email:   karingeurts@zorgzaamscheiden.nl
MfN Registermediator

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.