Contact
Afspraak maken

Jullie gaan scheiden…maar wat komt daar allemaal nog bij kijken?
Beslissen dat jullie daadwerkelijk gaan scheiden is al een hele grote stap.
Een nieuwe stap in jullie leven naar een andere toekomst, waarin jullie gescheiden van elkaar verder gaan. Met deze grote verandering in jullie leven, ontstaan er ongetwijfeld allemaal vragen in jullie hoofd over hoe dit allemaal goed te kunnen gaan regelen.

“Hoe zorgen we dat het goed geregeld is voor onze kinderen? Wat moeten we hier allemaal over afspreken? Hoe zit dat met alimentatie? Ga ik huren of toch kopen? “, etc.

Allemaal normale en logische vragen die jullie jezelf stellen op het moment, dat de beslissing is genomen om te gaan scheiden. Een emotionele tijd met een aaneenschakeling van beslissingen. Om alles nog lastiger te maken, lijkt het wel of jullie gedachten de ene dag linksaf en de ander dag juist rechtsaf gaan. Ook allemaal heel normaal in die emotionele, hectische periode. 

Mijn naam is Karin

En ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio tussen Kampen, Zwolle en Harderwijk.

Vanuit mijn expertise heb ik veel ervaring met de wijze waarop een scheiding voor kinderen met Autisme, PDD-NOS, ADD, ADHD, PTSS en hoogegevoeligheid verloopt. En mocht je als ouder zelf ook deze diagnose hebben dan weet ik hoe ik jullie in deze moeilijke tijd goed kan begeleiden. 
Het zijn mijn specifieke aandachtsvelden. Daarbij weet ik tot welke vragen en zorgen dit kan leiden tijdens een scheiding en help ik jullie om hier samen goede afspraken over te maken waar jullie en de kinderen baat bij hebben.

Goede afspraken maken als ouders is uiteraad niet alleen voor kinderen met Autisme, PDD-NOS, ADD, ADHD, PTSS en hoogegevoeligheid belangrijk maar voor alle kinderen. Ieder kind is uniek en heeft zijn/haar eigen persoonlijkheid. Jullie kennen als ouders je kind het beste en weten wat voor hem/haar wel of niet werkt. Ik zal dan ook veel met jullie praten over hoe jullie er samen voor kunnen zorgen dat jullie kind(eren) zich in de nieuwe situatie goed voelt en vooral kind kan blijven.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Het is belangrijk, om in een proces van scheiden overzicht te houden als ook in gesprek te blijven met elkaar, zodat alles zo goed mogelijk kan worden geregeld. Tegelijk is dit ook een van de moeilijkere dingen. Jullie hebben immers niet voor niets de beslissing genomen om niet meer samen verder te gaan. Juist in die periode komen dan meestal veel emoties om de hoek kijken.

Hierbij kan ik mijn hulp aanbieden en er voor zorgen, dat ik jullie veel werk en zorgen uit handen ga nemen. Alle praktische, financiële en juridische vraagstukken zal ik met jullie bespreken, waarbij ik jullie zal helpen om goede overwegingen te maken. Alles wat jullie afspreken leg ik vast in een duurzaam scheidingsconvenant. Indien jullie kinderen hebben, leggen we de afspraken vast in een ouderschapsplan.
Dit alles gaat jullie helpen om na jullie tijd samen, afzonderlijk van elkaar een nieuw leven op te kunnen bouwen, zonder zorgen over al deze zaken. Het draagt eraan bij, om respectvol met elkaar te blijven omgaan wat altijd ten goede komt aan jullie kinderen.

Bekijk deze video voor een weergave van het scheidingstraject:

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek kijken we samen naar datgene, waarin ik jullie mogelijk van dienst kan zijn. We kijken naar hoe jullie situatie eruit ziet, waarbij ik alvast ga zorgen voor overzicht. Van hieruit kunnen jullie beslissen of ik jullie verder ga begeleiden, om Zorgzaam en met respect voor elkaar en de kinderen te scheiden. Indien we besluiten om te gaan samenwerken, kan ik tijdens dit eerste gesprek al veel zaken in gang zetten, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. Hierdoor kunnen jullie zo snel mogelijk weer vooruit kijken naar een nieuw leven.

Binnen Zorgzaam Scheiden werken we met een vast tarief voor de gehele scheiding, zodat jullie niet achteraf voor financiële verrassingen komen te staan. 
Mochten jullie vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan contact op via het invullen van het contactformulier, email of telefoon. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op. 

Videoboodschap voor jullie kind

Ik vind de kinderstem belangrijk. Indien jullie willen, zal ik ook met jullie kind praten. Hieronder heb ik een videoboodschap voor jullie kind opgenomen. Indien jullie willen, kunnen jullie die laten zien.

Mijn kantoren

Hattem: Dorpsweg 79, 8051 XT
Zwolle: Kamperstraat 35a, 8011 LK
Zwolle: Grenslaan 32, 8017 BH
Wezep: Kerkweg 2, 8091 GA
Kampen: Oudestraat 137a, 8261 CK
Elburg: Lange Wijden 33, 8081 VS
Harderwijk: Engelserf 36, 3843 BD

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio tussen Kampen, Zwolle en Harderwijk.
Harderwijk, Hierden, Zwolle, Hattem, Laag Zuthem, Hasselt, Zwartsluis, Belt-Schutsloot, Nunspeet, Elspeet, Vierhouten, Hulshorst, Noordeinde, Elburg, ’t Harde, Doornspijk, Wezep, Hattemerbroek, ’t Loo, Oldebroek, Oosterwolde, Epe, Oene, Vaassen, Heerde, Wapenveld, Vorchten, Veessen, Welsum, Marle, Kampen, IJsselmuiden, Wilsum, ’s Heerenbroek, Zalk, Grafhorst, Kamperveen, Genemuiden en Mastenbroek.

Mochten jullie het prettiger vinden dat ik bij jullie thuis kom, dan kan dat ook.

Tel:   06 83 62 72 90
Email:   karinbalster@zorgzaamscheiden.nl
MfN Registermediator

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge