Contact Afspraak maken

Van partners naar ouders

Jullie gaan scheiden, wat betekent dat er een lastige periode aankomt. Een periode met veel geregel en heftige emoties. Na de scheiding zullen jullie verbonden blijven door de kinderen. Idealiter gaat deze periode niet ten kostte van hen. Mijn focus ligt daarom niet alleen op de directe gevolgen na de scheiding, maar vooral ook op duurzame oplossingen voor de lange termijn. Dus, hoe gaan jullie er samen voor zorgen dat de gemaakte afspraken kunnen resulteren in een langdurige, stabiele omgeving voor zowel kinderen als jullie. 

Lars Fassbender

Als scheidingsbemiddelaar ben ik werkzaam in Eindhoven en omgeving. Als vader van een dochter, eigen ondernemer en kind van gescheiden ouders weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een stabiele thuishaven te hebben. Door de lastige scheiding van mijn ouders heb ik ervaren hoe heftig de impact op het (jonge) gezin is.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Vaak zien we dat een scheiding vooral financieel wordt afgewikkeld, voor mij is het minstens zo belangrijk hoe jullie als ouders met elkaar om zullen gaan. Kinderen vinden het namelijk lastig om de nieuwe situatie te begrijpen en pikken jullie energie op. Om de verandering van partners naar ouders te realiseren maken we heldere afspraken in het ouderschapsplan en zorgen we ervoor dat jullie blijven communiceren met elkaar en de kinderen. Zo maken jullie niet alleen een nieuwe start, maar ontstaat er een nieuwe duurzame situatie als ouders.

Waarom Zorgzaam Scheiden?

Bij Zorgzaam Scheiden staat het belang van de kinderen voorop. We zorgen ervoor dat hun stem daadwerkelijk gehoord wordt. Daarbij hebben we veel ervaring met kinderen met Autisme, Hooggevoeligheid, ADHD, ADD en PDD-NOS en PTSS. Als ouders zorgt deze problematiek voor extra vragen. Hierin zullen we in het ouderschapsplan extra aandacht aan besteden. We stellen samen een uitgebreid ouderschaps- en zorgverdelingsplan op om de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Kennismakingsgesprek

De gesprekken vinden plaats bij ons op kantoor of, in overleg, bij jullie thuis. Voor vragen of voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunnen jullie contact opnemen via het contactformulier, email of telefoon. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Mijn kantoren

Eindhoven: Aalsterweg 322, 5644 RL én Flight Forum 810, 5657 DV
Valkenswaard: Kerkhofstraat 21, 5554 HG
Weert: Parallelweg 168, 6001 HM Weert
Roermond: Boven de Wolfskuil 3, 6049CV

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Eindhoven/Veldhoven:
Eindhoven, Veldhoven, Heeze, Leende, Sterksel, Valkenswaard, Westerhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Reusel, Bladel, Duizel, Eersel, Knegsel, Steensel, Hoogeloon, Casteren, Vessem, Wintelre.

Ik ben ook werkzaam in de regio Zuid-Limburg:
Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Nuth, Voerendaal, Simpelveld, Landgraaf, Heerlen, Schinnen, Brunssen, Onderbanken, Kerkrade.

En in de regio Sittard/Roermond/Weert:
Venlo, Beesel, Peel en Maas, Weert, Leudal, Maasgouw, Cranendonck, Nederweert, Roermond, Roerdalen, Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Stein, Schinnen, Beek.

Tel:   06 50 69 59 43
Email:   lars@zorgzaamscheiden.nl
Lars Fassbender

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.