Contact Afspraak maken

Jullie gaan jullie eigen weg… 
Mijn naam is Loyce Jonker, scheidingsbemiddelaar in Haarlem IJmond. Als scheidingsbemiddelaar help ik stellen om in goed overleg uit elkaar te gaan, met oog voor het gehele gezin. 

Hoewel jullie liefdesrelatie eindigt, blijven jullie als ouders voor altijd met elkaar verbonden. Ik ben zelf moeder van een zoon en ik begrijp heel goed dat jullie het allerbeste voor de kinderen willen. Je wil je kind natuurlijk vrolijk zien opgroeien, met zo min mogelijk beschadiging van de scheiding. Echter in tijden van stress en emotie, kan het zo zijn dat de communicatie niet meer soepel verloopt. Bij een scheiding komt er dan ook veel op je af. Buiten de vele emoties die met een scheiding gepaard gaan, zit je waarschijnlijk met veel vragen. Hoe gaat het financieel? Hoe doen we het met de kinderen? Ga ik ze nog wel genoeg zien? Kan ik nog wel in dit huis blijven wonen? Krijg ik alimentatie, of moet ik alimentatie betalen? 

Wat ik wil voor jullie

Als ervaringsdeskundige komend uit een gebroken gezin heb ik aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is dat er goede, duidelijke afspraken gemaakt worden en nog belangrijker, dat de kinderen gehoord worden. Als scheidingsbemiddelaar vind ik het belangrijk om ruimte te geven voor jouw persoonlijke verhaal en situatie, zodat ik met oog op het gehele gezin, jullie scheidingsproces in goede banen kan leiden. Maar ook zonder kinderen wil je dat je scheiding zo soepel als mogelijk verloopt, met duidelijke en weloverwogen afspraken waar je later geen spijt van krijgt. Wellicht zijn er geen kinderen, maar wel huisdieren waar jullie goede afspraken over willen maken.

Mijn expertise

Ik heb jarenlang in de hulpverlening met zowel kinderen als volwassenen gewerkt. Hierin heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen met bijvoorbeeld autisme, ADHD en gedragsproblematiek. Ik heb toen ook gezien wat een scheiding kan doen met kinderen. Als ouders uit elkaar gaan, verandert opeens alles voor een kind. De veilige basis wankelt en de wereld staat op zijn kop. Hierdoor is het juist, in tijden van een scheiding, ontzettend belangrijk om er te zijn voor je kind en zorgen dat de veilige basis blijft bestaan. Door mijn ervaringen kan ik jullie extra ondersteuning en begeleiding bieden met oog voor de kinderen. Dit doe ik onder andere door extra afspraken in het ouderschapsplan te maken. 

Wat kan je van mij verwachten?

Met respect, eerlijkheid en duidelijkheid op de voorgrond, ga ik jullie op emotioneel, juridisch en financieel vlak begeleiden om weloverwogen keuzes te maken. Ik streef hierbij naar een heldere communicatie, waarbij ieder zich gehoord voelt.

Ik maak samen met jullie een ouderschapsplan en een convenant op met duurzame afspraken. En maak voor jullie de alimentatieberekening. Indien jullie hier beide achterstaan, kunnen jullie de stukken tekenen. Het juridische proces wat daarop volgt, zal ik ook voor jullie uit handen nemen. De inschrijving bij de gemeente wordt jullie ook uit handen genomen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Jullie hebben waarschijnlijk nog veel vragen. Ik nodig jullie van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor kunnen jullie contact met mij opnemen via het invullen van het contactformulier, email of telefoon.

Mijn kantoren

  • Heemstede: Herenweg 115, 2105 MG
  • Haarlem: Kinderhuisvest 43, 2011 NR
  • Beverwijk: Hobbesteeg 4, 1941CB
  • IJmuiden: Willemsbeekweg 66, 1971 GX 

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Haarlem / IJmond:
Heemstede, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen, Bentveld, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Castricum.

Ook ben ik werkzaam in de regio Amsterdam.

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamscheiden.nl
MfN Registermediator
Loyce Jonker

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.