Contact Afspraak maken

Jullie gaan scheiden, en nu?
Voor velen is een scheiding een angstige en lastige periode vol met emoties. Je maakt je zorgen over van alles en vaak hebben mensen geen idee waar te beginnen. 
Ik neem jullie mee door alle stappen in het proces van jullie scheiding. Ik zorg voor overzicht, vanaf het eerste gesprek. Niet alleen in de zaken die in het ouderschapsplan beschreven moeten worden, maar ook in de zaken op financiëel vlak. Dit overzicht zorgt voor rust. En door rust kan je de juiste keuzes maken. Keuzes die toekomstbestendig zijn en waar jullie beiden achter kunnen staan. Daarnaast verzorg ik de juridische afwikkeling en de eventuele inschrijving bij de gemeente.

Jullie communicatie gaat veranderen.

Jullie wonen nu of na de scheiding, niet meer samen in één huis en kunnen niet even snel dingen overleggen met betrekking tot de kinderen. Toch blijven jullie altijd verbonden met elkaar omdat jullie een gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben voor jullie kinderen. Ik loop samen met jullie langs alle gebieden die met een scheiding en jullie kinderen te maken hebben. Zodat jullie in de toekomst niet voor verassingen komen te staan en dit jullie communicatie in de weg staat. Zo zullen wij ook onderwerpen met elkaar bespreken die nu misschien nog niet aan de orde zijn, maar wel van belang zullen zijn in de toekomst van jullie kinderen.

Ik ben Maaike

En ik ben scheidingsbemiddelaar in Zuid-Holland. Ik ben moeder van twee prachtige meiden en één hele lieve maar zeer ondeugende jongen.
Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs heb ik gezien wat een scheiding met kinderen doet. En al helemaal als deze scheiding niet soepel verloopt. Dit wil je niet voor je kinderen. Het is daarom mijn missie om de kinderen zo min mogelijk last te laten hebben van de scheiding en de ouders zo te begeleiden dat zij op een rustige en goede manier hun relatie kunnen beëindigen. 

ADHD en Autisme

Tijdens mijn werk in het onderwijs heb ik veel gewerkt met kinderen met ADHD en autisme. Omgaan met verandering en emoties is voor deze kinderen een enorme opgave. Bij het opstellen van het ouderschapsplan zorgen we ervoor dat er extra rekening gehouden wordt met waar jullie kinderen precies behoefte aan hebben.

Kennismakingsgesprek

Ik nodig jullie graag uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Gedurende dit gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie en zal ik uitleggen wat ik voor jullie kan betekenen. Wij werken met een vast tarief voor de gehele scheiding. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgen jullie te horen welk tarief dat is, dit is namelijk afhankelijk van jullie situatie. Mochten jullie vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met mij op via het invullen van het contactformulier, email of telefoon. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Bekijk deze video voor een weergave van het scheidingstraject:

Mijn kantoren

Den Haag: Raamweg 4, 2596 HL
Voorburg: Franse Kerkstraat 3B, 2271 CM
Rijswijk: Dr. H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Den Haag / Wassenaar:
Wassenaar, Voorschoten, Voorburg, Rijswijk, Wateringen, Scheveningen, Den Haag.

Ook ben ik werkzaam in de regio Katwijk/Den Haag.

Tel:   06 51 54 09 82
Email:   maaike@zorgzaamscheiden.nl
MfN Registermediator
Maaike de Vries

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.