Contact Afspraak maken

Je gaat uit elkaar en dan? Dan komen er ongetwijfeld heel veel vragen bij je naar boven. 

Veel zekerheden die er waren vallen weg of komen in een ander daglicht te staan. Hoe ga je hier dan mee om, hoe zorg je dat er de juiste keuzes en beslissingen genomen worden, voor zowel jezelf als je (ex) partner maar bovenal voor jullie kind(eren). 

Daar kan ik je mee helpen!

Mijn naam is Marloes

En ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio´s Almelo-Enschede en Raalte-Hardenberg. Ik ben moeder van drie opgroeiende kinderen, waarvan twee dochters en een zoon.
Als geen ander weet ik hoe het is om verschillende ballen in de lucht te houden en overzicht te bewaren op de momenten dat het even kwijt lijkt te zijn. Mijn kinderen zijn mijn alles. Daarom zou ik er ook alles voor over hebben, om juist hén zo goed mogelijk te begeleiden in de moeilijke fases van het leven, waarvan we er allemaal wel een of meer kennen. 

Scheidingsbemiddelaar ben ik geworden omdat ik door mijn jarenlange werkervaring in de financiële sector heb meegemaakt en gezien, dat scheidingen vaak moeizaam verlopen en voornamelijk als een financiële kwestie worden afgewikkeld. Echter is er sprake van veel meer dan alleen maar de financiële kant, zeker als er kinderen in het spel zijn.
Als bemiddelaar ben ik neutraal en onpartijdig en alleen op die manier kan ik zorgdragen voor de beste oplossing voor alle partijen. 

Kind of kinderen in het spel? Wat willen zij eigenlijk?

Het belangrijkste is uiteraard, hoe om te gaan met jullie kind(eren). Kinderen kiezen niet voor deze situatie maar moeten er wel mee dealen. Hoe vertel je dat jullie uit elkaar gaan? Wat komt er eigenlijk allemaal op ze af en waar zijn zij het beste mee af? Hoe ga je om met kinderen die het van nature al niet makkelijk hebben en waarbij het uit elkaar gaan van papa en mama nóg heftiger kan zijn? Samen gaan we kijken naar een goede aanpak en duidelijke afspraken. Deze afspraken leggen we vast in een ouderschapsplan. Bij het maken van deze afspraken bewaak ik, met een objectieve blik, de balans.

Hoe zit het met de financiële kant?

Daarnaast staan we stil bij de financiële kant van het uit elkaar gaan. Wie kan er in de woning blijven wonen, hoe ga je de inboedel verdelen? Kan je nog wel rondkomen na de scheiding, wat wordt je budget? Hoe zit het met alimentatie? 

Al dat soort vragen worden geïnventariseerd en vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Bij het opstellen van dit document en hoe we daar komen, wil ik jullie graag verder helpen en begeleiden. 

Rust en duidelijkheid, dat is wat je wilt! 

Wanneer het besluit om uit elkaar te gaan eenmaal is genomen, dan is het prettig dat er snel rust en duidelijkheid wordt gecreëerd met betrekking tot de nieuwe situatie en hoe die er uit komt te zien. Wij proberen tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek die rust en duidelijkheid al te geven en inzicht te creëren in de toch wel onzekere periode die gaat komen. 

Een gemiddelde scheiding neemt normaal gesproken een periode van zes tot negen maanden in beslag. Wij doen dat anders! Binnen een tijdsbestek van ongeveer drie maanden, waarin we een aantal keer met elkaar in gesprek gaan, zal de scheiding definitief zijn. Wij werken conform een vast tarief waarin we de volledige scheiding kunnen regelen. Je weet dus gelijk waar je aan toe bent, hoe prettig is dat!

Willen jullie meer weten over onze unieke werkwijze en wat ik daarin voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het invullen van het contactformulier, email of telefoon.
Uiteraard neem ik dan zo snel mogelijk contact met jullie op!

Mijn kantoren

Arnhem: Meander 251, 6825 MC
Zutphen: Piet Heinstraat 11, 7204 JN

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Arnhem:
Arnhem, Huissen, Renkum, Zevenaar, Duiven, Didam, Dieren, Elst, Rozendaal, Westervoort, Lobith, Doorwerth, Wolfheze, Rheden.

Ook ben ik werkzaam in de regio Raalte/Hardenberg:
Hardenberg, Coevorden, Ommen, Hellendoorn, Raalte, Wachtum, Stieltjeskanaal, Gramsbergen, Kloosterhaar, Vriezenveen, Dedemsvaart, Balkbrug, Dalfsen.

Tel:   06 15 104 192
Email:   marloes@zorgzaamscheiden.nl

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.