Contact Afspraak maken

Jullie gaan scheiden, er komt veel op jullie af. Ik zal jullie helpen. 
Een onzekere periode breekt aan. Een scheiding roept veel vragen en emoties op. Wat dient er allemaal geregeld te worden, hoe lang gaat dit duren, waar ga ik wonen, hoe gaat het met de verdeling, de kinderen, de woning, ons bedrijf etc. etc. Er zijn zoveel vragen die opkomen. 

Vragen die ik voor jullie zal beantwoorden. 

Wie ben ik en wat doe ik 

Mijn naam is Martine en ik ben werkzaam als MfN Registermediator en scheidingsbemiddelaar in de regio IJmond-Haarlem. Ik help jullie graag om de scheiding tot jullie beider tevredenheid te doen eindigen. Mijn kracht zowel als persoon, als scheidingsbemiddelaar, is dat ik er voor zorg dat jullie je verhaal kunnen doen waarbij er tevens ruimte is voor emoties. Juist door in alle vertrouwelijkheid dingen te kunnen uitspreken, ontstaat er zicht op een oplossing en dat geeft rust. De scheiding wordt van A tot Z geregeld, dat wil zeggen; van de volledige juridische afwikkeling tot aan de inschrijving van de echtscheiding in het echtscheidingsregister van de desbetreffende gemeente.

Zowel zakelijk als persoonlijk 

Tijdens de bemiddelingsgesprekken komen niet alleen de zakelijke punten aan de orde, waaronder de verdeling van de bezittingen en/of schulden, maar is er ook aandacht en ruimte voor jullie persoonlijke verhaal. 

De Kinderen

Bij Zorgzaam Scheiden staat het belang van de kinderen voorop. Ik vind het belangrijk dat zij ook worden gehoord. Als kind van gescheiden ouders weet ik uit ervaring dat er loyaliteitsproblemen (kunnen) ontstaan. Het is dan fijn als de stem van jullie kind wordt gehoord. Dit brengt rust in de emotionele periode waarin jullie allemaal verkeren. Daarnaast hoor ik ook graag de mening van jullie kind om jullie ouderschapsplan zo optimaal mogelijk op te kunnen stellen. Het is immers een plan voor jullie allemaal. 

Autisme, ADHD, ODD, PPD-NOS, PTSS, Hooggevoeligheid, Hoogbegaafdheid

Bij Zorgzaam Scheiden hebben we veel ervaring met kinderen met Autisme, ADHD, ODD, PDD-NOS, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Als ouders zorgt deze problematiek voor extra vragen. Hier zullen we in het ouderschapsplan extra aandacht aan besteden. Ieder kind is anders, dus ik hoor graag van jullie wat voor karakter jullie kind heeft en wat jullie kind belangrijk vindt.

Eigen onderneming

Wanneer jullie een eigen onderneming hebben, ofwel een van jullie, spelen er nog meer zaken en roept dit vele vragen op, terwijl je ondertussen je bedrijf draaiende wil houden. Bij Zorgzaam Scheiden hebben we de juridische en fiscale kennis in huis, zodat jullie hier ook op juiste wijze in worden begeleid. 

Scheiden en schulden

Misschien hebben jullie schulden. De scheiding op zichzelf is al heftig, laat staan als er ook nog veel onrust en stress is vanwege de schuldenlast die op jullie drukt. 

Doordat ik vele jaren tevens als bewindvoerder in schuldsaneringen werkzaam ben geweest, heb ik veel kennis op het gebied van schuldbemiddeling, schuldhulpverlening en schuldsanering. Ook hier kan ik jullie op de juiste wijze in begeleiden. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek 

Ik kan mij voorstellen dat jullie veel vragen hebben zowel inhoudelijk als juridisch. Ik nodig jullie daarom van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor kunnen jullie contact met mij opnemen via het invullen van het contactformulier, per email of telefoon.

Videoboodschap voor jullie kind

Ik vind de kinderstem belangrijk. Indien jullie willen, zal ik ook met jullie kind praten. Hieronder heb ik een videoboodschap voor jullie kind opgenomen. Indien jullie willen, kunnen jullie die laten zien.

Mijn kantoren:

Haarlem: A. Hofmanweg 5a, 2031 BH
IJmuiden: Rondweg 2, 1976 BW
Beverwijk: Hobbesteeg 4, 1941 CB
Heemstede: Herenweg 115, 2105 MG

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Haarlem / IJmond, waaronder:
Heemstede, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen, Bentveld, Spaarndam, Velserbroek, IJmuiden, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Beverwijk, Velsen-Noord,Heemskerk, Uitgeest, Castricum.

Verder ben ik werkzaam in de volgende regio's:

Noord-Holland-Noord van Alkmaar tot Den Helder:
Alkmaar, Heiloo, Bergen, Sint Pancras, Heerhugowaard, Koedijk, Obdam, Hensbroek, Opmeer, Aartswoude, Oude Niedorp, Nieuwe Niedorp, Burgerbrug, Schagen, Kolhorn, Oudesluis, Middenmeer, Wieringerwerf, Den Oever, Hippolytushoef, Breezand, Callantsoog, Julianadorp, Den Helder, Texel.

Zaanstad/Hoorn en Enkhuizen:
Zaanstad, Zaandam, Purmerend, Volendam, Landsmeer, Waterland, Beemster, Wormerland, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Enkhuizen.

Amsterdam.

Tel:   06 55 14 33 00
Email:   martine@zorgzaamscheiden.nl
MfN Registermediator
Martine Kuijper

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.