085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Samen besluiten het anders te willen?
Jullie hebben het besluit genomen om uit elkaar te gaan. Dat zal geen makkelijke beslissing zijn geweest. Er gaat de komende tijd veel op jullie af komen. Uit elkaar gaan heeft impact op jullie, de kinderen en de omgeving. Het is vaak verdrietig, maar soms is het ook een opluchting. Om samen de rust te vinden om alles goed te regelen is best lastig.  Wat moeten jullie allemaal regelen? Is er begeleiding of hulp voor de kinderen? En hoe gaat het in de toekomst? Met al deze vragen kan ik jullie helpen.

Neem direct contact op
Of lees hieronder verder over mij.

Mijn naam is Reiny de Jong

Mijn achtergrond is die van coach/counselor en ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van scheiden. Twee keer heb ik het proces van scheiden meegemaakt en helaas zijn beide keren niet verlopen zoals wenselijk was. Te hoge kosten, te lang scheidingsproces en hierdoor een onnodig lange periode van spanningen die niet nodig was geweest als we toen gebruik hadden gemaakt van een scheidingsbemiddelaar.

 

 

Reiny de Jong

Wat kan ik doen voor jullie?

Wil je samen scheiden en heb je behoefte aan de juiste begeleiding? Zijn jullie bereid om samen aan tafel te zitten met de intentie om er samen uit te komen? Met mijn kennis en ervaring begeleid en ontzorg ik jullie bij de beëindiging van jullie huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract. We zullen eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben, waarbij ik vragen zal stellen om daarmee informatie te verzamelen die ik nodig heb om jullie scheiding goed te regelen. Het doel is om meteen een goed overzicht te creëren, want dit geeft rust en rust zorgt ervoor dat jullie juiste beslissingen kunnen nemen. Het is mijn verantwoordelijkheid om die grote berg met alle zaken die geregeld moeten worden in goede banen te leiden.

Extra aandacht voor de kinderen

De manier waarop de scheiding verloopt heeft een grote invloed op de kinderen. Voor kinderen met ADHD, Autisme of Hooggevoeligheid zijn veranderingen extra lastig. Hun reactie op een scheiding kunnen voor heel andere emoties zorgen. Ik help jullie om hier op een goede manier mee om te gaan en heb hier dan ook extra aandacht voor.

Ouderschapsplan

Ik ga jullie helpen met een gedegen ouderschapsplan, waarbij jullie niet alleen nu verder kunnen, maar waar jullie ook over een paar jaar nog op kunnen terugvallen. Zaken die besproken worden in het ouderschapsplan zijn bijvoorbeeld de zorgverdeling (wanneer slapen de kinderen bij welke ouder), hoe worden de kosten van de kinderen verdeeld (kinderalimentatie), vakanties-feestdagen-verjaardagen, hoe communiceren jullie onderling en hoe gaan jullie om met toekomstige veranderingen? Zorgzaam Scheiden heeft het meest uitgebreide ouderschapsplan van Nederland en ik ga jullie dan ook helpen met een toekomstbestendig plan, waarbij zoveel mogelijk valkuilen dichtgegooid worden.

Convenant

Na het ouderschapsplan gaan we kijken naar alles wat verdeeld moet worden. Dat wordt vastgelegd in het convenant. Hierin worden zaken als de woning, auto, spaargeld, schulden, maar ook alimentatie en pensioen vastgelegd. De wet schrijft over veel zaken van alles voor en daar mag je van afwijken, mits jullie het hier over eens zijn. Ik ga jullie met al deze zaken helpen en vertel jullie hoe dit zit.

Scheiding met een eigen onderneming

Bij een scheiding komt standaard al heel veel kijken, maar als je daarnaast ondernemer bent komen daar extra zaken bij. Op welke manier wordt het bedrijf voortgezet, hoe wordt de waarde van de onderneming bepaald en hoe wordt het met de onderneming afgewikkeld?  Wie is er aansprakelijk voor eventuele schulden in het bedrijf? Er zullen waarschijnlijk nog veel meer vragen beantwoord moeten worden. Ook op dit gebied kan ik jullie als scheidingsbemiddelaar bijstaan.

Ik ontmoet jullie graag in een kosteloos kennismakingsgesprek

Willen jullie kennismaken om te zien wat ik voor jullie kan betekenen? Als jullie het prettig vinden kom ik bij jullie thuis en/of anders op één van de locaties waar ik werk in de regio. Neem dan contact met mij op via het invullen van het contactformulier, email of telefoon.

Naar het contactformulier

Werkzaam in

Ik ook werkzaam in de regio Nijmegen:
Nijmegen, Elst, Cuijk, Wijchen, Land van Maas en Waal, Bergharen, Batenburg, Niftrik, Neder- en Overasselt, Rijkevoort, Heijen, Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Angeren, Driel, Heteren, Randwijk, Dodewaard, Winssen en alle locaties die binnen dit gebied vallen zoals bijvoorbeeld Beuningen.

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding soepel te laten verlopen en ben je op zoek naar een scheidingsbemiddelaar die bij je past?

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge