Contact
Afspraak maken

De beslissing om te gaan scheiding brengt een hoop vragen met zich mee. Wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe vertellen we het de kinderen? Hoe ziet mijn financiële situatie eruit na de scheiding? En hoe lang duurt een scheidingstraject eigenlijk?

Mijn naam is Samyra

Een scheiding kan zowel goed als snel geregeld worden. Als scheidingsbemiddelaar help ik stellen om op een zo rustig mogelijke manier uit elkaar te gaan. Oftewel stellen die streven naar ‘scheiden zonder strijden’ in het belang van de kinderen. Goede realistische afspraken voor de kinderen en een respect voor elkaar als ouder, kunnen enorm helpen om ervoor te zorgen dat kinderen niet beschadigd uit een scheiding komen.

Een goed verhaal richting jullie kinderen

Het is heel begrijpelijk dat je vragen hebt over hoe je het gaat regelen voor de kinderen. Wat is het effect van de scheiding op de kinderen? Hoe vertel je het de kinderen? En hoe zullen ze reageren?  
Een scheiding hoeft niet schadelijk te zijn voor een kind, maar het conflict eromheen vaak wel. Als ouders kun je de kinderen daarom geen mooier gebaar geven tijdens de scheiding dan dit: Een team zijn en blijven. Ik help jullie hier graag mee. 

De toekomst in als ex-partners

Om los te komen van elkaar als partners zullen er allerlei financiële en juridische zaken geregeld moeten worden. Ik begeleid jullie langs al deze onderwerpen en leg de afspraken die jullie maken vast in een gedegen convenant en zorgzaam ouderschapsplan. 

Tevens help ik jullie met toekomstbestendige afspraken. Hoe ziet jullie leven eruit na de scheiding? Hoe communiceren jullie met elkaar over veranderende situaties? Wat spreken jullie af over nieuwe partners? Het klinkt wellicht ver weg, maar als ervaringsdeskundige weet ik dat er vaak een samengesteld gezin ontstaat na de scheiding. Om als ouders samen te werken zullen er allerlei onderwerpen en verwachtingen met elkaar besproken worden. Hiermee voorkom je dat er op een later moment ruzie of discussie ontstaat. 

Binnen 4 weken alle afspraken rond

Binnen 4 weken kunnen jullie rond zijn met alle afspraken. Tijdens de gesprekken bespreken we alle onderwerpen, maak ik alimentatieberekeningen, beantwoord ik financiële, juridische en sociaal-emotionele vraagstukken en stel ik de benodigde documenten op. Na 4 weken zijn het convenant en ouderschapsplan klaar om naar de rechtbank gestuurd te worden. 

Daarna kunnen jullie je richten op een leven los van elkaar. Jullie kunnen afscheid nemen als partners, maar de samenwerking aan blijven gaan als ouders. Een snelle en respectvolle scheiding is wat veel mensen willen als de beslissing eenmaal genomen is.

De eerste stap voor jullie is het plannen van een kosteloos kennismakingsgesprek. 
Na dit gesprek weten jullie wat er komt kijken bij een scheiding, hebben jullie overzicht en weten jullie het vaste tarief op basis van jullie persoonlijke situatie. 

Het plannen van het kosteloze kennismakingsgesprek kan via het invullen van het contactformulier, email of telefoon.

In de video hieronder vertelt Samyra over ouderverstoting:

Mijn kantoren

  • Breda: Smederijstraat 2, 4814 DB
  • Roosendaal: Markt 54a, 4701 PH
  • Dordrecht: Burgemeester de Raadtsingel 71, 3311 JG
  • Gorinchem: Edisonweg 30, 4207 HG 
  • Etten-Leur: Bredaseweg 185, 4872 LA

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Breda
Breda, Oosterhout, Teteringen, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Etten-Leur, Sint Willebrord, Nispen, Sprundel, Rucphen, Schijf, Wouw, Wouwse plantage, Heerle, Moerstraten, Oudenbosch, Zegge, Hoeven, Bosschenhoofd, Oud-Gastel, Roosendaal, Dorst, Galder, Strijbeek, Achtmaal, Wernhout, Rijsbergen, Den-Hout, Chaam, Zundert.

Ook ben ik werkzaam in de volgende regio's.

Gorinchem:
Dordrecht, Sliedrecht, Leerdam, Lingewaal, Gorinchem, Giessenlanden, Werkendam, Aalburg, Drimmelen, Geertruidenberg, Brakel, Sprang-Capelle, Raamsdonkveer, Raamsdonk.

Stavenisse/Zevenbergen:
Stavenisse, Halsteren,Sint-Maartensdijk, Scherpenisse, Tholen, Oud-Vossemeer, Sint Philpsland, Nieuw-Vossemeer, Lepelstraat, Steenbergen (NB), Kruisland, Dinteloord, Fijnaart, Heijningen, Noordhoek, Oudemolen (NB), Willemstad, Klundert, Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg.

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamscheiden.nl
MfN Registermediator

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge