Contact Afspraak maken

Gratis scheiden. Scheiden zonder eigen bijdrage

Het huwelijk is voorbij en jullie willen scheiden. Maar door de hoge kosten lijkt het niet anders te zijn, dan om maar bij elkaar te blijven. Helaas wordt het er thuis niet gezelliger op. En vaak zijn daar ook kinderen bij betrokken. 

Wij willen helpen

Als MfN Registermediator ben je bevoegd om een toevoeging aan te vragen. Binnen Zorgzaam Scheiden hebben we meerdere geregistreerde mediators die deze scheidingssubsidie voor jullie kunnen verzorgen. Normaal gesproken moet je een eigen bijdrage betalen van € 92,50 tot € 105,- per persoon. Indien je aan onderstaande voorwaarden voldoet, dan laten we de eigen bijdrage vervallen, waardoor de scheidingsbemiddeling gratis wordt. Dit bedrag kunnen jullie vast goed gebruiken en zullen wij voor onze rekening nemen.

De voorwaarden voor gratis scheiden

Indien je per persoon een inkomen hebt van minder dan € 23.000,- val je in deze doelgroep. Van tevoren krijgen jullie een lijstje van de gegevens die jullie moeten meebrengen. Na het gratis intakegesprek zullen we een afspraak met jullie inplannen van twee uur om samen met jullie de stukken op te stellen.

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.