Contact Afspraak maken

De keus is gemaakt jullie gaan scheiden … maar wat nu? 
Want hoe nu verder, wat moet er allemaal wel niet geregeld worden, naast alle emoties die erbij komen kijken? Een scheiding heeft zonder enige twijfel een grote impact op allerlei facetten in jullie leven. En het allerbelangrijkste: hoe regelen wij dit goed voor onze kinderen? Terwijl jullie te maken hebben met verdriet, boosheid en machteloosheid. Daar wil ik graag rust en duidelijkheid bieden.

Mijn naam is Hanneke

En ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Doetinchem, moeder van twee zoons en begrijp als geen ander dat jullie kinderen het allerbelangrijkste zijn. Eveneens begrijp ik, dat de intentie er is om de scheiding voor de kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit kan soms echter, in tijden van verdriet, stress en boosheid, heel moeilijk zijn. Want ondanks dat je straks weer een eigen weg gaat inslaan, zullen jullie door de kinderen altijd met elkaar verbonden blijven. Het is daarom van groot belang om met elkaar in gesprek te gaan en goed na te denken over hoe het ouderschapsplan ingevuld gaat worden. Niet alleen over praktische zaken, maar ook over de toekomst; wat als een van de twee een nieuwe partner krijgt en hoe regelen wij het met feestdagen of een verhuizing. 

Gedegen ervaring

Ik heb jaren ervaring binnen de zorg en in het onderwijs. Als hulpverlener en leerkracht heb ik met veel verschillende mensen, situaties en emoties te maken gehad. Het is mijn taak, om als een neutraal persoon de situatie te overzien en de focus te houden op ons gezamelijke doel: zaken voor jullie helder te maken. Daarbij de kinderen in het oog te houden en de zaken binnen een overzichtelijke termijn af te sluiten. Zodat jullie je kunnen richten op de verwerking van de scheiding en het opnieuw vormgeven van jullie leven.

Verdeling van geld en goederen

Jullie wonen samen onder één dak, op de oprit staan een of twee auto’s, binnen staan jullie spullen welke veelal samen zijn gekocht. Er is geld uitgegeven, maar er is ook geld gespaard. Studiegelden voor de kinderen of een extra pensioenpotje om eerder te kunnen stoppen met werken? Een van de twee heeft een kostbare hobby waar jullie gezamenlijke gelden voor zijn gebruikt. 

Afspraken van vandaag zijn de rust van morgen

Het spreekt voor zich, dat er afspraken dienen te worden gemaakt over de verdeling van alles, dat jullie samen hebben opgebouwd. Wie gaat het geld van de kinderen beheren? Hoe verdelen we de overige gelden? Moeten we financiële plannen afbreken of kunnen ze wellicht beter worden voortgezet? Wordt de woning verkocht of kan een van de twee de hypotheek op naam krijgen? Kan een van de twee partners de huurprijs van de huidige woning betalen? 
Al deze zaken brengen wij ter sprake, ik begeleid jullie in het gehele traject, waarbij we de beslissingen omzetten in duurzame besluiten. 

We hebben een vast tarief voor de gehele scheiding, zodat jullie niet achteraf voor onaangename verrassingen komen te staan. 
Mochten jullie vragen hebben of een afspraak willen maken vul dan svp het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op. Je kunt me natuurlijk ook bellen of mailen.

Mijn kantoren

Doetinchem: Louise de Colignystraat 11 en 11b, 7001 GD
Winterswijk: Beatrixpark 22, 7101BN
Lochem: Haalmansweg 42, 7241CP

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Doetinchem:
Doetinchem, Ruurlo, Zeddam, Ulft, Dinxperlo, Aalten, Winterswijk, Groenlo, Lichtenvoorde, Eibergen, Haaksbergen, Rijssen, Holten, Epse, Lochem, Steenderen, Hummelo, Wehl, Zelhem.

Tel:   085 130 18 11
Email:   contact@zorgzaamscheiden.nl
Hanneke Eilander

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.