Contact Afspraak maken

Tijdens een scheiding komt er enorm veel op je af.

Je wordt overspoelt door emoties en het lukt soms even niet om alles logisch te bekijken. Hoe moet het met de kinderen? Hoe zorg je ervoor, dat zij zo min mogelijk meekrijgen van de negatieve lading rondom een scheiding? Hoe kunnen de kinderen het straks bij jullie beiden goed hebben? 

ALLEBEI VERDER … EEN NIEUW PAD OP

Allebei wil je verder… Jullie kiezen ervoor niet meer hetzelfde pad te bewandelen en nemen allebei een andere afslag. Dat wil je goed doen, weloverwogen, zonder achteraf spijt te hebben van je keuzes en beslissingen. Daar wil ik graag bij helpen, door jullie te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes. Ook wanneer het communiceren als ouders ingewikkeld is.  

MIJN NAAM IS TESSA

En ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Arnhem. Tevens ben ik gezinscoach én moeder. Als geen ander weet ik hoe belangrijk kinderen zijn. Een scheiding is heftig voor allemaal. Extra aandacht voor de kinderen is van groot belang om een scheiding goed te laten verlopen.  Door oog te hebben én te houden voor de communicatie binnen het gezin, wil ik jullie die extra aandacht bieden. Lukt het jullie om goed te overleggen over jullie eigen belangen en die van de kinderen? Dan hebben jullie een hele belangrijke stap gezet!

Ook wanneer er geen kinderen zijn, valt en staat een goede scheiding met de juiste communicatie. Tijdens mijn werkzame jaren in de hulpverlening ben ik het regelmatig tegengekomen, dat de communicatie niet goed ging. Hierdoor verliepen zaken van kwaad tot erger. Met de juiste begeleiding, kunnen er goede afspraken worden gemaakt, met respect voor elkaar. Zodra de spanningen oplopen wordt het moeilijk om met elkaar te communiceren, wat heel menselijk is. Luisteren naar de ander, je eigen gevoel uiten, zeggen wat je denkt, wat je wil én ervoor zorgen dat dit ook door de ander goed wordt begrepen. Dat is niet zo eenvoudig en daarbij ga ik jullie helpen.  

EXTRA AANDACHT

Van mij kan verwacht worden, dat ik vol aandacht met jullie aan de slag ga. Samen regelen we de juridische zaken en wanneer er kinderen zijn, nemen we ruim de tijd voor het ouderschapsplan. Daarnaast besteed ik vanuit mijn expertise in de hulpverlening, extra aandacht aan gezinsleden met een beperking. Heb jij, je partner of jullie kind bijvoorbeeld ASS, ADHD of een verstandelijke beperking, dan vraagt dit om specifieke begeleiding tijdens de scheiding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke afspraken in het ouderschapsplan, aangepaste gesprekstijden of extra uitleg over juridische zaken. Samen kijken we naar een passende werkwijze om de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen.

KOSTELOZE KENNISMAKING

Graag nodig ik jullie uit voor een kosteloze kennismaking, waarin ik onze werkwijze nader zal toelichten. We gaan gelijk aan de slag, waardoor je tijdens de kennismaking al gelijk meer rust zult ervaren door het creëren van overzicht en het beantwoorden van belangrijke vragen.

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen? Neem dan contact op via telefoon, email of het contactformulier.

Mijn kantoren

  • Arnhem: Meander 251, 6825 MC
  • Zutphen, Piet Heinstraat 11, 7204 JN

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Arnhem:
Arnhem, Huissen, Renkum, Zevenaar, Duiven, Didam, Dieren, Elst, Rozendaal, Westervoort, Lobith, Doorwerth, Wolfheze, Rheden.

Tel:   06 4576 0380
Email:   tessa@zorgzaamscheiden.nl
MfN Registermediator
Tessa van Eck

Neem contact op

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een ⁎ zijn verplicht.