Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact Afspraak maken

Zorgzaam Scheiden Delft bemiddelt bij scheiding

Wonen jullie in Delft of (directe) omgeving en zijn jullie op zoek naar scheidingsbemiddeling in de buurt, kies dan voor een bemiddelaar van Zorgzaam Scheiden. Wij zijn er voor iedereen, die zijn of haar scheiding goed wil regelen en begeleid wil worden - ook wanneer jullie al wat ouder zijn, kinderen hebben of extra begeleiding nodig hebben. De bemiddelaar van Zorgzaam Scheiden beantwoordt alle vragen, bespreekt mogelijke oplossingen en denkt met jullie mee. Zijn jullie op zoek naar een mediator of scheidingsbemiddelaar in de regio Delft, neem dan contact met ons op. In een oriënterend gesprek vertellen wij graag meer over onze werkwijze. Ook kunnen jullie tijdens dat gesprek ontdekken of jullie voor de begeleiding van jullie scheiding bij de juiste persoon aan tafel zitten. Onze bemiddelaars zijn neutraal en onpartijdig en brengen balans in de afspraken die jullie samen voor een toekomst zonder elkaar gaan maken.

Alle aandacht voor jullie kinderen tijdens de scheiding

Veel ouders vragen zich af wat er met hun kinderen gebeurt als ze gaan scheiden. Op deze en andere vragen geeft Zorgzaam Scheiden antwoord. Samen met jullie scheidingsbemiddelaar wordt het belang en welzijn van jullie kinderen in kaart gebracht zodat zij altijd centraal staan. Jullie worden tijdens het hele proces begeleid, waar ook het maken van een ouderschapsplan een verplicht onderdeel van is. Ook jullie kinderen kunnen in gesprek met onze scheidingsbemiddelaar. Hebben jullie binnen het gezin te maken met ADHD, ODD, PDD-NOS, een andere vorm van autisme, hooggevoeligheid of PTSS, dan brengen we jullie graag in contact met een bemiddelaar die daarin gespecialiseerd is. Op die manier zijn jullie verzekerd van de beste begeleiding voor jullie kinderen.

Mediation bij scheiding 

Bij mediation kijken we niet alleen naar de wettelijke rechten en plichten, maar vooral ook naar jullie behoefte. De mediator in Delft regelt samen met jullie de scheiding, op een manier die het best bij jullie past. Zij (of hij) denkt mee, luistert en bespreekt eventuele oplossingen. Alle onderwerpen die bij een scheiding van belang zijn, worden aangekaart. Pas wanneer jullie het overal over eens zijn, wordt het convenant (en eventueel het ouderschapsplan) door jullie samen getekend. Tot slot verzorgt de mediator het juridische traject bij de rechtbank en gemeente.

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het proces rond echtscheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.