"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Mediator Groningen
Scheidingsbemiddeling bij jou in de buurt

Zoek je een ervaren mediator in Groningen of omgeving? Een scheidingsbemiddelaar met kennis en ervaring, die jullie onpartijdig begeleidt bij alle aspecten van het scheidingstraject?

Een mediator ondersteunt jullie bij alle stappen in het scheidingstraject. Hij of zij informeert jullie over de mogelijkheden en voor- en nadelen van keuzes en oplossingen voor de toekomst. Zo maken jullie eenvoudig en bewust de keuzes en afspraken die het beste bij jullie passen.

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding goed te regelen en soepel te laten verlopen?

Plan een vrijblijvende kennismaking
Of lees verder voor meer informatie.

Scheidingsbemiddeling

Met professionele scheidingsbemiddeling zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn rondom jullie scheiding.

Scheidingsbemiddeling

Jouw scheidingsbemiddelaar

Onze scheidingsbemiddelaars zijn ervaren mediators. Altijd een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt.

Scheidingsbemiddelaars

Het scheidingstraject

Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen in het scheidingstraject.

Het scheidingstraject

Jouw bemiddelaar in Groningen

Helma Overeem

Helma Overeem

Helma Overeem

Helma Overeem

Ik heb jarenlang ervaring als scheidingsbemiddelaar en ben MfN-Registermediator met een specialisatie in familiezaken. De afgelopen jaren hebben mij geleerd dat het met mediation bijna altijd mogelijk is om de scheiding in goed overleg te regelen. Dit bereik ik door mijn grote vakkennis te combineren met aandacht voor jullie emoties en een praktische aanpak. Zo lukt het bijna altijd om een vechtscheiding te voorkomen.

Lees meer over Helma Overeem

Werkwijze mediator Groningen

De scheidingsperiode is een heftige periode. Wat moet je allemaal regelen? Hoe ziet je toekomst eruit? Waar ga je wonen?

Je mediator in Groningen luistert zorgvuldig naar jullie zorgen, vragen en wensen. Hij of zij komt met heldere antwoorden, denkt mee en draagt praktische oplossingen aan.

Vervolgens bekijk je samen met je mediator welke afspraken jullie willen maken. Zijn jullie het 100% met elkaar eens over de afspraken die op tafel liggen, dan worden ze vastgelegd in een echtscheidingsconvenant (en ouderschapsplan).

Zodra het convenant is ondertekend, zorgt je mediator in Groningen voor de juridische afhandeling bij de gemeente en de rechtbank.

Plan een vrijblijvende kennismaking
Wij beantwoorden graag je vragen en helpen je op weg.

Scheiden Groningen
Voordelen van professionele mediation

Plan een vrijblijvende kennismaking
Of lees verder voor meer informatie.

Scheiden op latere leeftijd 

Scheiden op latere leeftijd heeft vaak veel impact op beide partners. Naast verdriet, geeft het ook onzekerheid. Kan het financieel wel? Moet het huis waar jullie al zolang wonen verkocht worden? Hoe vertellen we het aan de kinderen? En hoe ga je alleen verder?

Zorgzaam Scheiden biedt uitgebreide scheidingsbemiddeling aan beide partners.

We vinden het belangrijk dat het scheidingstraject zorgvuldig wordt doorlopen. Zodat jullie straks met respect voor elkaar verder kunnen.

Lees meer over:
Scheiden op latere leeftijd

Scheiden met autisme of narcisme

Heeft je ex of kind te maken met autisme, narcisme of HSP? Je mediator in Groningen heeft de ervaring om dit te herkennen en te begeleiden. Hij of zij past het scheidingstraject hierop aan. Zo krijgt iedereen de begeleiding die ze nodig hebben om deze lastige periode goed te doorstaan.

Lees meer over:
Scheiden en Autisme / ADHD
Scheiden en narcisme

Mediator Groningen | Zorgzaam Scheiden
"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

Scheiden met een eigen bedrijf

Scheiden met je eigen bedrijf is altijd wat complexer. Hoe bepaal je de waarde van je bedrijf? Moet het bedrijf worden verdeeld? Wat gebeurt er als je partner meewerkt in het bedrijf? Hoe regel je dat financieel en fiscaal?

Je mediator in Groningen geeft je snel antwoord op al je vragen. Samen brengen jullie in kaart wat de consequenties en mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf na de scheiding. Zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. We regelen de echtscheiding zo gunstig mogelijk, voor jou en je ex-partner.

Lees alles over scheiden en een eigen bedrijf

Mediator Groningen | Zorgzaam Scheiden
"We wilden vooral dat de scheiding voor de kinderen zo goed mogelijk verliep"

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding soepel te laten verlopen en ben je op zoek naar een scheidingsbemiddelaar die bij je past?

Kom in contact met een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Afspraak maken