Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact Afspraak maken

Zorgzaam Scheiden in Hengelo

Woon je in Hengelo of directe omgeving en ben je op zoek naar een scheidingsbemiddelaar of mediator bij jou in de buurt, kies dan voor scheidingsbemiddeling via Zorgzaam Scheiden. Onze ervaren bemiddelaars zijn er voor iedereen die zijn/haar scheiding goed wil regelen. Wij denken actief met je mee, beantwoorden vragen en komen met duidelijke antwoorden en passende oplossingen. Heb je extra of gratis begeleiding nodig, zijn jij en je partner al wat ouder of hebben jullie kinderen, ook dan begeleiden wij je graag. Wil je meer weten over Zorgzaam Scheiden en onze manier van werken, neem dan contact op met onze bscheidingsemiddelaar in Hengelo. Zij (of hij) maakt een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarin niet alleen onze werkwijze toegelicht wordt, maar waarbij je ook de gelegenheid krijgt om te ontdekken of je bij de juiste mediator voor uw scheiding aan tafel zit. Kies je voor scheidingsbemiddeling via Zorgzaam Scheiden, dan kies je voor een ervaren bemiddelaar of mediator die aandacht voor jou en jouw situatie heeft. Op een neutrale en onpartijdige manier maken we samen met jullie afspraken voor een toekomst zonder elkaar.

Scheiden met kinderen

‘Hoe gaan we het voor onze kinderen zo goed mogelijk regelen?’ Wij beantwoorden deze en tal van andere vragen die je als ouder hebt. Onze scheidingsbemiddelaar brengt samen met jou hun welzijn en belang in kaart zodat zij tijdens het hele proces rondom en na de scheiding centraal staan. Een van de aspecten tijdens dit proces is het opstellen van een duidelijk en voor alle partijen werkbaar ouderschapsplan; onze bemiddelaar helpt je daar van begin tot eind bij. Heb je binnen jouw gezin te maken met hooggevoeligheid, PTSS, ADHD, PDD-NOS, ODD of een andere vorm van autisme, dan hebben wij bemiddelaars die daarin gespecialiseerd zijn. Zo ben je ervan verzekerd dat jullie kinderen die begeleiding krijgen die het best bij hen past. Uiteraard kunnen jullie kinderen ook zelf met hun vragen bij onze bemiddelaar in Hengelo terecht.

Mediation bij echtscheiding 

Een mediator kijkt niet alleen naar de wettelijke rechten en plichten, maar ook naar waar jij en je partner behoefte aan hebben. In nauwe samenspraak en goed overleg regelt zij (of hij) jullie scheiding - op een voor jullie prettige manier. Ze stelt vragen, luistert, denkt mee en bespreekt alle mogelijke oplossingen zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen: zorgzaam scheiden. Alle belangrijke onderwerpen rondom een scheiding worden aangekaart en wanneer jullie het samen over alle details eens zijn, teken je het convenant en eventuele ouderschapsplan. Als laatste verzorgt onze mediator in Hengelo ook het juridische traject bij zowel de gemeente als de rechtbank.

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.