"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Mediator Middelburg
Samen vinden we de beste oplossing

Zoek je een mediator in Middelburg of omgeving die je ondersteunt bij het goed regelen van je scheiding? Iemand met ervaring die jullie onpartijdig en professioneel van begin tot eind begeleidt in het scheidingstraject?

Een mediator, ook wel scheidingsbemiddelaar genoemd, van Zorgzaam Scheiden beantwoordt snel al jullie vragen en zorgt dat er afspraken voor de toekomst worden gemaakt, waar jullie allebei 100% achterstaan.

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding goed te regelen en soepel te laten verlopen?

Plan een vrijblijvende kennismaking
Of lees verder voor meer informatie.

Scheidingsbemiddeling

Met professionele scheidingsbemiddeling zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn rondom jullie scheiding.

Scheidingsbemiddeling

Jouw scheidingsbemiddelaar

Onze scheidingsbemiddelaars zijn ervaren mediators. Altijd een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt.

Scheidingsbemiddelaars

Het scheidingstraject

Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen in het scheidingstraject.

Het scheidingstraject

Jouw bemiddelaar in Middelburg

Peter Boutens

Peter Boutens

Peter Boutens

Peter Boutens

Ik help jullie graag om de scheiding tot jullie beider tevredenheid te doen eindigen. Mijn kracht zowel als persoon, als scheidingsbemiddelaar, is dat ik ervoor zorg dat jullie je verhaal kunnen doen waarbij ook ruimte is voor emoties. In alle vertrouwelijkheid kun je zaken bespreken en uitspreken, die snel leiden tot een oplossing wat rust creëert.  Jullie scheiding wordt door mij helemaal geregeld, dat wil zeggen; van de volledige juridische afwikkeling tot aan de inschrijving van de echtscheiding in het echtscheidingsregister van de desbetreffende gemeente.

Lees meer over Peter Boutens

Hulp bij scheiden in Middelburg

Heb je de beslissing genomen en gaan jullie scheiden? Dan zijn er onmiddellijk veel vragen waar je zo snel mogelijk antwoord op wilt hebben:

Je mediator in Middelburg geeft al in het eerste kennismakingsgesprek op zoveel mogelijk vragen antwoord. Je weet snel waar je aan toe bent en hoe jullie de scheiding willen regelen. Dat geeft onmiddellijk duidelijkheid en rust!

Neem contact op
Of lees verder voor meer informatie.

Scheiden met kinderen

Hoe zorgen we dat de kinderen goed door de scheiding heen komen. En dat we alles voor hen zo goed mogelijk regelen? Dat zijn vaak de belangrijkste zorgen voor ouders. 

Je mediator uit Middelburg besteedt extra aandacht aan de kinderen. Onder meer door persoonlijk met hen in gesprek te gaan. Om te luisteren naar alles wat er op dat moment voor hen speelt. Hun zorgen, onzekerheden, vragen en behoeften.

We luisteren, horen wat ze nodig hebben en wat voor hen belangrijk is in de toekomst. We vinden het belangrijk om dit van de kinderen zelf te horen en daar rekening mee te houden bij het maken van afspraken voor de toekomst.

In de praktijk zien we dat dit werkt. Kinderen die hun stem mogen laten horen en gehoord worden, kunnen gemakkelijker met de veranderingen omgaan en accepteren sneller hun nieuwe toekomst. 

Lees alles over scheiden met kinderen

Werkwijze mediator Middelburg

Kies je voor Zorgzaam Scheiden, dan kies je voor ervaren scheidingsbemiddeling in Middelburg. Een mediator die goed luistert en emoties en lastige onderwerpen niet uit de weg gaat.

Hij of zij neemt jullie bij de hand, denkt proactief mee, draagt oplossingen aan en houdt het tempo erin, zonder zaken te overhaasten. 

Afspraken waar je 100% achter staat

Met de scheidingsbemiddeling van Zorgzaam Scheiden kom je tot afspraken waar jullie allebei 100% achter staan. Pas wanneer jullie het over alle zaken eens zijn, wordt een scheidingsconvenant (en eventueel het ouderschapsplan) getekend. Je mediator handelt daarna het juridische traject bij de gemeente Middelburg en de rechtbank verder af.

Maak kennis met jullie mediator in Middelburg.

Plan een vrijblijvende kennismaking
Wij helpen jullie graag.

Waarom een ervaren scheidingsbemiddelaar bij echtscheiding?

  • Volop aandacht voor de kinderen
  • Mediation van begin tot eind
  • Goed advies over de beste oplossingen voor beide partijen
  • Afspraken waar jullie allebei achter staan
  • Zorgvuldig verloop van het scheidingsproces
  • Respectvolle gesprekken die de angel uit het conflict halen
  • Voorkomt een lange en kostbare juridische strijd
  • Eén vast contactpersoon en aanspreekpunt
  • All-in tarief

De angel uit het conflict

Spelen er conflicten, dan is het extra moeilijk om goede afspraken voor de toekomst te maken. Je mediator in Middelburg gaat eerst met jullie in gesprek, om de angel uit het conflict te halen. Staan jullie op meer neutrale voet met elkaar, dan praten we verder over de toekomst.

Uit ervaring weten we dat minder spanningen tussen de ex-partners tot betere afspraken voor de toekomst leidt. Het maakt het ook makkelijker om na de scheiding met elkaar in gesprek te blijven als het bijvoorbeeld over de kinderen gaat. Voor de kinderen zelf verloopt de scheiding daardoor een stuk soepeler.

Echtscheiding Middelburg

Zorgzaam Scheiden heeft gespecialiseerde mediators op het gebied van

Scheiden en een eigen bedrijf

Heeft een van jullie of hebben jullie samen een eigen zaak? Dan komt er nog meer kijken bij een scheiding.

Je mediator in Middelburg heeft de financiële en fiscale kennis om te zorgen dat je snel zicht hebt op de mogelijkheden en de consequenties van scheiden met een eigen bedrijf. Samen zorgen we dat we de echtscheiding zo gunstig mogelijk regelen. Voor jou en je ex-partner.

Lees meer over:
Scheiden en een eigen bedrijf

Heb je vragen over je scheiding of ben je op zoek naar een mediator die bij je past?

Kom in contact met een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Afspraak maken