Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact Afspraak maken

Zorgzaam Scheiden Tilburg bemiddelt bij echtscheiding

Wonen jullie in Tilburg of omgeving en zijn jullie op zoek naar een scheidingsbemiddelaar of een mediator in de buurt, neem dan contact op met Zorgzaam Scheiden. Wij hebben bemiddelaars in heel Nederland en zij zijn er voor iedereen die zijn of haar scheiding goed wil regelen. Hebben jullie kinderen of zijn jullie al wat ouder: onze ervaren bemiddelaars helpen en begeleiden jullie graag bij dit hele proces. Zij denken actief met jullie mee en beantwoorden al jullie vragen – ook wanneer jullie extra of gratis begeleiding nodig hebben. Willen jullie meer weten over onze werkwijze, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze bemiddelaar of mediator in Tilburg informeert jullie graag over onze dienstverlening en wat jullie van hem of haar kunnen verwachten. Tijdens dit gesprek kunnen jullie eveneens ondervinden of jullie met de juiste persoon aan tafel zitten. Onze bemiddelaars zijn uiteraard neutraal en onpartijdig om zo samen met jullie afspraken voor een toekomst zonder elkaar te maken.

Mediation bij een scheiding met kinderen

Wanneer jullie samen kinderen hebben en gaan scheiden, is één van de eerste vragen vaak ‘Hoe gaan we het regelen met de kinderen?’ De bemiddelaar van Zorgzaam Scheiden geeft antwoord op deze en andere vragen en brengt samen met jullie het belang en welzijn van de kinderen in kaart. Uitgangspunt hierbij is dat zij tijdens het hele proces rondom en na de scheiding centraal staan. Het opstellen van het ouderschapsplan maakt deel uit van dit proces en onze scheidingsbemiddelaar helpt jullie daar van begin tot eind bij. Wanneer jullie kinderen er behoefte aan hebben, kunnen zij ook met hun vragen bij onze bemiddelaar terecht. Hebben jullie binnen het gezin te maken met PDD-NOS, ODD, ADHD, een andere vorm van autisme, hooggevoeligheid of PTSS, dan heeft Zorgzaam Scheiden bemiddelaars die daarin gespecialiseerd zijn. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat de kinderen de beste begeleiding krijgen die bij hen past.

Mediation bij scheiding 

Bij mediation bij scheiding wordt niet alleen gekeken naar wat jullie nodig hebben, maar ook naar de wettelijke rechten en plichten waaraan voldaan moet worden. De mediator voor Tilburg en omgeving regelt in samenspraak met jullie de scheiding - op een manier waar jullie je goed bij voelen. Hij of zij luistert, denkt met jullie mee en bespreekt mogelijke oplossingen. Alle onderwerpen die rondom de scheiding van belang zijn, worden aangekaart en pas wanneer jullie het overal over eens zijn, tekenen jullie het convenant en eventuele ouderschapsplan. Tot slot verzorgt onze mediator ook het volledige juridische traject bij de gemeente en de rechtbank. 

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.