Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact Afspraak maken

Zorgzaam Scheiden: scheidingsbemiddeling in Zwolle

Zoek je een mediator of scheidingsbemiddelaar in Zwolle of omgeving, kies dan voor Zorgzaam Scheiden. Onze ervaren scheidingsbemiddelaars zijn er voor iedereen die zijn of haar scheiding goed wil regelen. Wij beantwoorden niet alleen al jouw vragen, maar komen ook met passende oplossingen en denken actief met je mee. Heb je extra of gratis begeleiding nodig, hebben jullie kinderen of zijn jij en je partner al wat ouder, ook dan kun je bij ons terecht. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze manier van werken en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze scheidingsbemiddelaar in Zwolle. Zij (of hij) plant graag een afspraak met je in voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt niet alleen onze werkwijze toegelicht, maar je krijgt hierin ook de gelegenheid om te ontdekken of je met de juiste mediator voor jouw scheiding in gesprek gaat. Wanneer je kiest voor scheidingsbemiddeling via Zorgzaam Scheiden, dan kies je voor een ervaren bemiddelaar of mediator met aandacht voor jou en jouw situatie. Op een neutrale en onpartijdige manier maken we samen met jullie afspraken voor een toekomst zonder elkaar.

Samen zorgzaam scheiden met kinderen

Wanneer je kinderen hebt en gaat scheiden, komen er ongetwijfeld allerlei vragen bij je op die te maken hebben met hoe jullie het voor de kinderen zo goed mogelijk gaan regelen. Onze bemiddelaar beantwoordt deze en alle andere vragen graag en brengt samen met jou het welzijn en belang van jullie kinderen in kaart. Het opstellen van een ouderschapsplan is een van de aspecten die tijdens dit proces aan bod komen en wij helpen je daar van begin tot eind bij. Heb je binnen jouw gezin te maken met hooggevoeligheid, PTSS, ADHD, PDD-NOS, ODD of een andere vorm van autisme, dan brengen we jullie in contact met een van onze gespecialiseerde bemiddelaars. Door de inzet van de juiste bemiddelaar ben je ervan verzekerd dat jullie kinderen die begeleiding krijgen die het best bij hen past. Uiteraard kunnen jullie kinderen ook zelf met hun vragen bij onze bemiddelaar in Zwolle terecht.

Mediation bij echtscheiding 

Een mediator kijkt naar waar jij en je partner behoefte aan hebben zonder daarbij de wettelijke rechten en plichten uit het oog te verliezen. In nauw overleg regelt zij (of hij) jullie scheiding - op een manier die het best bij jou en je partner past. Ze luistert aandachtig, denkt mee, stelt kritische vragen en bespreekt mogelijke oplossingen zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen: zorgzaam scheiden. Pas wanneer je het samen over alle details eens bent, teken je het convenant en eventuele ouderschapsplan. Als laatste verzorgt onze scheidingsmediator in Zwolle ook het juridische traject bij de gemeente en rechtbank.

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.