Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Eén vaste bemiddelaar en aanspreekpunt

"Eén vaste bemiddelaar en aanspreekpunt"


Mediation van begin tot eind

"Mediation van begin tot eind"


085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Zorgzaam Scheiden Alkmaar bemiddelt bij scheiding

Woon je in Alkmaar of omgeving en ben je op zoek naar een scheidingsbemiddelaar in de buurt, kies dan voor scheidingsbemiddeling via Zorgzaam Scheiden. Wij zijn er voor iedereen die zijn of haar scheiding wil regelen. Ook wanneer jullie kinderen hebben, al wat ouder zijn of extra of gratis begeleiding nodig hebben. Onze bemiddelaar denkt actief met jullie mee en bespreekt alle vragen en mogelijke oplossingen. Zijn jullie op zoek naar scheidingsbemiddeling of mediation in de regio Alkmaar, neem dan contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij meer over onze werkwijze en kunnen jullie ondervinden of jullie bij de juiste persoon aan tafel zitten. Zorgzaam Scheiden is neutraal, onpartijdig en brengt balans in de afspraken die jullie samen voor een toekomst zonder elkaar gaan maken.

Scheidingsbemiddeling

Met professionele scheidingsbemiddeling zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn.

Scheidingsbemiddeling

Jouw scheidingsbemiddelaar

Onze scheidingsbemiddelaars zijn ervaren mediators. Altijd een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt.

Scheidingsbemiddelaars

Het scheidingstraject

Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen in het scheidingstraject.

Het scheidingstraject
Martine Kuijper

Martine Kuijper

Martine Kuijper

Martine Kuijper

Mijn naam is Martine en ik ben werkzaam als MfN Registermediator en scheidingsbemiddelaar in de regio IJmond-Haarlem. Ik help jullie graag om de scheiding tot jullie beider tevredenheid te doen eindigen. Mijn kracht zowel als persoon, als scheidingsbemiddelaar, is dat ik er voor zorg dat jullie je verhaal kunnen doen waarbij er tevens ruimte is voor emoties. 

Lees meer over Martine Kuijper

Of bekijk al onze scheidingsbemiddelaars

Scheiden met aandacht voor kinderen

De eerste vraag die vaak bij ouders opkomt, is ‘Wat gebeurt er met de kinderen?’. Samen met onze scheidingsbemiddelaar brengen jullie het belang en welzijn van jullie kinderen in kaart, zodat zij altijd centraal staan. Onze bemiddelaar begeleidt het hele proces, waar het verplichte ouderschapsplan onderdeel van is. Samen stellen we onder andere een goed en werkbaar ouderschapsplan en convenant op. Ook mogen jullie kinderen zelf in gesprek met onze scheidingsbemiddelaar. Hebben jullie als gezin te maken met ADHD, PDD-NOS, ODD, een andere vorm van autisme, hooggevoeligheid of PTSS dan heeft Zorgzaam Scheiden scheidingsbemiddelaars die hierin gespecialiseerd zijn. Zo zijn jullie verzekerd van de beste communicatie en begeleiding voor jullie kinderen.

Mediation bij scheiding 

Bij mediation bij scheiding kijken we niet alleen naar de wettelijke rechten en plichten, maar ook naar wat jullie nodig hebben. Onze mediator voor de regio Alkmaar regelt samen met jullie de scheiding, op een voor jullie prettige manier. De scheidingsmediator luistert, denkt mee en bespreekt mogelijke oplossingen. Alle belangrijke onderwerpen bij een scheiding worden besproken en pas wanneer jullie het overal over eens zijn, tekenen jullie het convenant (en eventueel het ouderschapsplan). Vervolgens verzorgen wij ook het juridische traject bij de rechtbank en de gemeente. 

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het hele proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Wil je meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars, de mediators en wat wij voor jullie kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Mediator Alkmaar | Zorgzaam Scheiden
"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding soepel te laten verlopen en ben je op zoek naar een scheidingsbemiddelaar die bij je past?

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge