Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact Afspraak maken

Scheidingsbemiddeling via Zorgzaam Scheiden in Almere

Zijn jullie op zoek naar een scheidingmediator in Almere of directe omgeving, kies dan voor bemiddeling via Zorgzaam Scheiden. Onze bemiddelaars begeleiden iedereen die zijn/haar scheiding wil regelen, ook wanneer jullie al wat ouder zijn, kinderen hebben of extra of gratis begeleiding nodig hebben. De bemiddelaars en mediators van Zorgzaam Scheiden beantwoorden al jullie vragen en denken actief met jullie mee. Wonen jullie in (de buurt van) Almere en zoeken jullie een scheidingsbemiddelaar in de buurt, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken jullie niet alleen kennis met jullie bemiddelaar, maar horen jullie ook alles over onze neutrale manier van werken. Zorgzaam Scheiden is uiteraard onpartijdig en wij brengen balans in de afspraken die jullie voor een toekomst zonder elkaar gaan maken.

Scheiden met aandacht voor de kinderen

‘Hoe kunnen we alles voor de kinderen zo goed mogelijk regelen?’ Deze en tal van andere vragen die ouders die gaan scheiden hebben, beantwoorden wij graag. De scheidingsbemiddelaar van Zorgzaam Scheiden in Almere brengt samen met jullie het welzijn en belang van jullie kinderen in kaart zodat zij tijdens het hele proces rondom en na de scheiding centraal staan. Hebben jullie als gezin te maken met hooggevoeligheid, PTSS, ADHD, PDD-NOS, ODD of een andere vorm van autisme, dan hebben wij bemiddelaars die daarin gespecialiseerd zijn. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat de kinderen de beste begeleiding krijgen die bij hen past. Uiteraard kunnen jullie kinderen ook zelf met hun vragen bij onze mediator in Almere terecht.
Een van de onderdelen is het opstellen van een goed en werkbaar ouderschapsplan; onze bemiddelaar helpt jullie daar van a tot z bij.

Mediation bij echtscheiding 

In goed overleg met jullie regelt onze mediator jullie echtscheiding op een manier die het best bij jou en je partner past. Hierbij kijkt zij (of hij) niet alleen naar waar jij en je partner behoefte aan hebben, maar ook wijst ze jullie op de wettelijke rechten en plichten waaraan voldaan moet worden. Ze luistert aandachtig, geeft antwoord op jullie vragen, denkt mee en bespreekt mogelijke oplossingen zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen: zorgzaam scheiden. Pas wanneer alle details besproken en afgehandeld zijn, wordt het convenant en eventuele ouderschapsplan door jullie ondertekend. Tot slot verzorgt onze mediator in Almere ook het volledige juridische traject bij de gemeente en rechtbank.

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het hele proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.