"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Mediator Alphen aan den Rijn
Goed scheiden kan echt

Scheiden doe je niet zomaar. Misschien zijn jullie al langer uit elkaar gegroeid. Of lukt het echt niet meer jullie ideeën over hoe je wilt leven op elkaar aan te laten sluiten.

Eén ding weet je zeker; je wilt de scheiding goed laten regelen. En dat kan, weten wij uit ervaring.

Zoek je een mediator uit Alphen aan den Rijn of omgeving die je daarbij kan helpen? Maak kennis met een mediator van Zorgzaam Scheiden.

Plan een vrijblijvende kennismaking
De mediator geeft snel antwoord op je vragen.

Scheidingsbemiddeling

Met professionele scheidingsbemiddeling zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn rondom jullie scheiding.

Scheidingsbemiddeling

Jouw scheidingsbemiddelaar

Onze scheidingsbemiddelaars zijn ervaren mediators. Altijd een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt.

Scheidingsbemiddelaars

Het scheidingstraject

Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen in het scheidingstraject.

Het scheidingstraject

Jouw bemiddelaar in Alphen aan den Rijn

Cora Kombrink

Cora Kombrink

Cora Kombrink

Cora Kombrink

Zelf heb ik ook een scheiding achter de rug en kijk achteraf terug op zaken die ik ten voor- of ten nadele (ook voor mijn ex-partner) achteraf zeker anders zou doen. Scheidingsbemiddeling bestond toen nog niet. Naast eigen ervaring heb ik ook de juridische kennis, kan ik een gesprek prettig begeleiden en heb in de (jeugd)hulpverlening gewerkt met kinderen die een extra duwtje in de rug nodig hadden. Hoe jullie traject met mij als jullie mogelijke scheidingsbemiddelaar er uit kan zien, lees je in mijn persoonlijke pagina.

Lees meer over Cora Kombrink

Waarom een mediator uit Alphen aan en Rijn?

De scheidingsperiode is een heftige tijd. Wat moet je regelen? Waarover wil je goede afspraken maken? Hoe ziet je toekomst eruit? En die van de kinderen?

Scheiden op jouw manier

Je mediator in Alphen aan den Rijn luistert zorgvuldig naar jullie zorgen, vragen en wensen. Hij of zij denkt mee, komt met heldere antwoorden en draagt praktische oplossingen aan. Samen met je mediator maken jullie vervolgens afspraken die je wilt maken concreet. Zodat je de scheiding regelt op een manier die bij je past.

Afspraken waar je 100% achter staat

Zijn jullie het 100% met elkaar eens over de afspraken die op tafel liggen, dan worden ze vastgelegd in een scheidingsconvenant (en ouderschapsplan). Is het convenant ondertekend, dan zorgt je mediator uit Alphen aan den Rijn voor de juridische afhandeling bij de gemeente en de rechtbank.

Gespecialiseerde scheidingsbemiddeling

Zorgzaam Scheiden is gespecialiseerd in:

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding soepel te laten verlopen?
Plan een kennismakingsgesprek

Hulp bij scheiden Alphen aan den Rijn

Heb je de scheiding in gang gezet, maar loopt het moeizamer dan je had verwacht? Worden jullie het niet eens? Heb je veel zorgen over de toekomst of lopen de emoties hoger op dan goed is?

Je mediator helpt jullie om de communicatie weer beter te laten verlopen, zodat de voortgang erin blijft en jullie samen de scheiding goed regelen.

Voorkom een vechtscheiding

Spelen er conflicten die de onderlinge communicatie lastig maken en goede afspraken in de weg zitten? Je scheidingsbemiddelaar begeleidt de gesprekken die jullie voeren en helpt de echte pijnpunten oplossen. Zodat de communicatie (weer) beter loopt en jullie het scheidingstraject op een goede manier kunnen afronden. Zo voorkom je een vechtscheiding, die voor niemand wat oplevert. Tijdens het scheidingstraject niet en in de toekomst niet.

Plan een vrijblijvende kennismaking
We helpen jullie graag.

Mediator Alphen aan den Rijn
Voordelen van professionele mediation

 

Echtscheiding Alphen aan den Rijn en autisme, HSP of narcisme

Zijn er kinderen met autisme betrokken bij de scheiding? Vertoont je partner narcistische kenmerken? Zorgzaam scheiden heeft gespecialiseerde mediators in Alphen aan den Rijn en omgeving met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van scheiden en autisme, narcisme en HSP.

In die situaties besteden we in het scheidingstraject onder meer extra aandacht aan structuur, eenduidige afspraken, het vastleggen van afspraken en heldere communicatie met elkaar en de kinderen.

Lees meer informatie over:

Scheiden en autisme/ADHD Scheiden en narcisme

Mediator Alphen aan den Rijn | Zorgzaam Scheiden
"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

Scheiden en kinderen

Zijn er kinderen betrokken bij de scheiding? Dan besteedt je mediator uit Alphen aan den Rijn extra aandacht aan de kinderen.

Wat willen de kinderen zelf?

Op de eerste plaats door alle afspraken over de kinderen goed met jullie door te spreken en te zorgen dat daarin zorgvuldige beslissingen worden genomen. Op de tweede plaats door de kinderen zelf te spreken. In een persoonlijk gesprek met je kind(eren) is er aandacht voor hun zorgen, emoties, vragen, wensen en behoeften voor de toekomst.

Dat doen we omdat de ervaringen daarmee heel positief zijn. Er wordt echt naar hen geluisterd. De gesprekken geven kinderen duidelijkheid en rust. Het draagt bij aan hun welzijn en zorgt dat de scheiding voor de kinderen soepeler verloopt.

Lees alles over scheiden met kinderen

Mediator Alphen aan den Rijn | Zorgzaam Scheiden
"Ik had van tevoren niet gedacht dat de scheiding zo soepel zou lopen."

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding soepel te laten verlopen en ben je op zoek naar een scheidingsbemiddelaar die bij je past?

Kom in contact met een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Afspraak maken