Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact Afspraak maken

Zorgzaam Scheiden Arnhem bemiddelt bij echtscheiding

Wonen jullie in (de buurt van) Arnhem en zijn jullie op zoek naar een scheidingsbemiddelaar in de omgeving, kies dan voor scheidingsbemiddeling via Zorgzaam Scheiden. Wij zijn er voor iedereen die zijn/haar echtscheiding met aandacht voor elkaar wil regelen - ook wanneer jullie kinderen hebben, al wat ouder zijn of extra of gratis begeleiding nodig hebben. Onze bemiddelaar beantwoordt jullie vragen, bespreekt mogelijke oplossingen en denkt actief met jullie mee. Willen jullie meer weten over onze werkwijze, neem dan contact op met onze mediator bij scheiding voor de regio Arnhem en maak een kennismakingsafspraak. Tijdens dit oriënterende gesprek worden jullie uitgebreid geïnformeerd over onze werkwijze en kunnen jullie kennismaken met onze scheidingsbemiddelaar. Onze bemiddelaars zijn neutraal en onpartijdig en brengen balans in de afspraken die jullie samen voor een toekomst zonder elkaar gaan maken.

Scheiden met ook alle aandacht voor jullie kinderen

Veel ouders stellen zich de vraag wat er na de scheiding met de kinderen gebeurt en hoe ze alles ook voor hen het best kunnen regelen. Op deze en tal van andere vragen geeft Zorgzaam Scheiden antwoord. Onze scheidingsbemiddelaar brengt samen met jullie het belang en welzijn van jullie kinderen in kaart zodat zij altijd centraal blijven staan. Onderdeel daarvan is het opstellen van een goed en werkbaar ouderschapsplan, waarbij jullie volledig begeleid worden. Jullie kinderen kunnen ook zelf met de bemiddelaar in gesprek indien ze daar behoefte aan hebben. Hebben jullie als gezin te maken met hooggevoeligheid, PTSS, ADHD, PDD-NOS, ODD of een andere vorm van autisme, dan brengen we jullie graag in contact met een bemiddelaar die daarin gespecialiseerd is. Zo zijn jullie verzekerd van de beste begeleiding en communicatie. 

Mediation bij scheiding 

Bij mediation staat jullie behoefte centraal, zonder daarbij de wettelijke rechten en plichten uit het oog te verliezen. Onze mediator in Arnhem regelt jullie echtscheiding, uiteraard in nauw overleg met jullie en op een manier die het best bij jullie past. Hierbij komen alle onderwerpen aan bod die een rol spelen bij echtscheiding. Jullie vragen worden beantwoord, waarbij alle mogelijke oplossingen besproken worden. Wanneer jullie het overal over eens zijn, wordt het convenant (en eventuele ouderschapsplan) opgesteld en door jullie getekend. Tot slot verzorgt de mediator ook het juridische vervolgtraject bij de gemeente en rechtbank. 

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.