"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Mediator Den Haag
Maak kennis met Zorgzaam Scheiden

Zoek je een mediator in Den Haag of omgeving die je van begin tot eind adviseert en ondersteunt bij je scheiding?

Een scheidingsbemiddelaar van Zorgzaam Scheiden begeleidt je zorgvuldig bij alle aspecten. Zowel zakelijk als emotioneel. Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen van het scheidingstraject. Zodat er straks afspraken op tafel liggen waar beide partijen 100% achter staan.

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding goed te regelen en soepel te laten verlopen?

Plan een vrijblijvende kennismaking
Of lees verder voor meer informatie.

Scheidingsbemiddeling

Met professionele scheidingsbemiddeling zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn rondom jullie scheiding.

Scheidingsbemiddeling

Jouw scheidingsbemiddelaar

Onze scheidingsbemiddelaars zijn ervaren mediators. Altijd een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt.

Scheidingsbemiddelaars

Het scheidingstraject

Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen in het scheidingstraject.

Het scheidingstraject

Jouw bemiddelaar in Den Haag

Chris van Diest

Chris van Diest

Chris van Diest

Chris van Diest

Ik ben MfN Registermediator en Scheidingsbemiddelaar. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn twee kinderen op pad en ben ik actief met bijvoorbeeld sport.
Als kind uit een gescheiden gezin heb ik ervaren dat duidelijkheid, aandacht en rust van essentiële waarde zijn in en vooral na een scheidingsproces. Nu ikzelf gescheiden ben, zijn dat ook dingen waar ik dus zeer bewust mee omga.

Lees meer over Chris van Diest

Hulp bij scheiden in Den Haag

Onze mediators in Den Haag begeleiden je graag wanneer je jouw scheiding goed wilt regelen. Ze beschikken over de juiste kennis en ervaring en zorgen voor overzicht, een realistische planning en rust in deze drukke en vaak emotionele tijd.

Aandacht voor conflicten en emoties

Spelen er conflicten die het maken van goede afspraken in de weg kunnen staan? Je scheidingsbemiddelaar besteedt aandacht aan emoties en conflicten en zorgt dat ze worden opgelost. Zodat jullie op meer neutrale voet met elkaar verder kunnen en de kinderen niet worden belast met spanningen tussen hun ouders.

Snel antwoord op alle vragen

Is het definitief dat jullie gaan scheiden, dan zijn er onmiddellijk veel vragen. Onder meer over de verzorging en opvoeding van de kinderen, alimentatie, het ouderschapsplan , je woning en hypotheek , je besteedbaar inkomen na de scheiding, de verdeling van de inboedel, scheiden en een eigen bedrijf, etc.

Om snel meer duidelijkheid te hebben over je toekomst, kun je die vragen direct stellen aan je mediator in Den Haag. Een helder antwoord op je vragen neemt onzekerheid weg en zorgt voor duidelijkheid en rust.

Wil je snel antwoord op je vragen?

Neem contact op

Maak kennis met een ervaren mediator in Den Haag

Om goed samen te werken, wil je dat het klikt met je mediator. Maak daarom eerst uitgebreid kennis met je mediator in Den Haag. In het kennismakingsgesprek bespreken we direct samen hoe jullie de scheiding willen regelen en wat het beste bij jullie past.

Je scheidingsbemiddelaar luistert, denkt mee, komt met antwoorden en concrete oplossingen. Zodra jullie het samen eens zijn over alle afspraken, maken we een scheidingsconvenant  (en eventueel het ouderschapsplan) op. Je mediator handelt daarna het juridische traject bij de gemeente Den Haag en de rechtbank af.

Scheiden met kinderen

Zijn er kinderen betrokken bij de scheiding? Dan is vaak de eerste vraag van ouders: ‘Hoe regelen we alles zo goed mogelijk voor de kinderen?

Je mediator in Den Haag heeft extra aandacht voor je kinderen. Onze scheidingsbemiddelaars praten niet alleen met jullie óver de kinderen. Ze praten ook mét de kinderen.

Luisteren naar de kinderen

Door in gesprek te gaan met de kinderen, horen we welke vragen, zorgen en emoties er spelen en wat zij belangrijk vinden voor de toekomst. Door hier aandacht aan te besteden, nemen we niet alleen onrust en onzekerheid weg bij de kinderen. De kinderen geven ook belangrijke informatie om mee te nemen bij het maken van afspraken. Zo zorgen we dat de scheiding voor de kinderen soepel verloopt en de afspraken voor de toekomst voor hen goed werken.

Kinderen met HSP, ADHD of autisme

Heeft een van de kinderen te maken met HSP, ADHD, HSP, PTSS, PDD-NOS of een andere vorm van autisme? Vraagt dit extra aandacht tijdens het scheidingsproces? Zorgzaam Scheiden heeft scheidingsbemiddelaars in Den Haag en omgeving die daarin zijn gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je kinderen de begeleiding krijgen die ze nodig hebben in deze onzekere periode.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Mediator Den Haag | Zorgzaam Scheiden
"Hoe regelen we het zo goed mogelijk voor de kinderen?"
Mediator Den Haag | Zorgzaam Scheiden
"Het eerste gesprek gaf duidelijkheid over het verloop van het scheidingsproces"

Woon je in (de omgeving van) Den Haag en zoek je een mediator die bij je past?

Kom in contact met een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Afspraak maken