Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact Afspraak maken

Bemiddeling bij scheiding door Zorgzaam Scheiden Deventer

Zijn jullie op zoek naar een scheidingsbemiddelaar in Deventer of directe omgeving, kies dan voor bemiddeling via Zorgzaam Scheiden. Onze bemiddelaars begeleiden iedereen die zijn/haar scheiding wil regelen, ook wanneer jullie al wat ouder zijn, kinderen hebben of extra of gratis begeleiding nodig hebben. De bemiddelaars en mediators van Zorgzaam Scheiden beantwoorden al jullie vragen en denken actief met jullie mee. Wonen jullie in (de buurt van) Deventer en zoeken jullie een scheidingsbemiddelaar in de buurt, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken jullie niet alleen kennis met jullie bemiddelaar, maar horen jullie ook alles over onze neutrale manier van werken. Zorgzaam Scheiden is uiteraard onpartijdig en wij brengen balans in de afspraken die jullie voor een toekomst zonder elkaar gaan maken.

Scheiden met kinderen

Een van de eerste vragen die ouders meestal stellen, is: ‘Hoe kunnen we alles zo goed mogelijk regelen voor de kinderen?’ Onze scheidingsbemiddelaar geeft niet alleen antwoord op deze, maar op alle andere vragen die jullie hebben. Het belang en welzijn van jullie kinderen staat gedurende het hele proces centraal en jullie worden daarom ook begeleid bij het opstellen van het verplichte ouderschapsplan. Ook kunnen jullie kinderen met onze bemiddelaar in Deventer in gesprek wanneer ze dat prettig vinden. Hebben jullie als gezin te maken met PTSS, hooggevoeligheid, ADHD, PDD-NOS, ODD of een andere vorm van autisme, dan brengt Zorgzaam Scheiden jullie in contact met een scheidingsbemiddelaar die daarin gespecialiseerd is. Zo weten jullie zeker dat ook jullie kinderen op de beste manier begeleid worden.

Mediation bij echtscheiding 

Bij mediation bij scheiding kijken we samen naar wat jullie nodig hebben, zonder daarbij de wettelijke rechten en plichten uit het oog te verliezen. Onze mediator in Deventer regelt jullie scheiding – in samenspraak met jullie en op de manier die het best bij jullie past. Hij of zij luistert, denkt mee en komt met concrete oplossingen of duidelijke antwoorden. Alle belangrijke onderwerpen rondom de scheiding worden aangekaart en pas wanneer jullie het overal over eens zijn, wordt het convenant (en eventueel het ouderschapsplan) getekend. Daarnaast verzorgt de mediator ook het juridische traject bij de gemeente en de rechtbank. 

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.