Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact Afspraak maken

Scheidingsbemiddeling via Zorgzaam Scheiden in Ede

Wonen jullie in Ede of omgeving en zijn jullie op zoek naar een scheidbemiddelaar of mediator in de buurt, neem dan contact met ons op. Zorgzaam Scheiden is er voor iedereen die zijn of haar echtscheiding goed wil regelen. Onze bemiddelaars denken met jullie mee, beantwoorden vragen en komen met concrete oplossingen. Hebben jullie kinderen, zijn jullie al wat ouder of hebben jullie extra of gratis begeleiding nodig, ook dan kunnen jullie bij een van onze ervaren scheidingsbemiddelaars terecht. Weten wat Zorgzaam Scheiden ook voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op met onze scheidingsbemiddelaar in Ede; zij (of hij) nodigt jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin jullie kunnen ontdekken of je bij de juiste persoon aan tafel zit. Ook horen jullie dan meer over wie wij zijn en hoe wij werken. Wanneer jullie kiezen voor scheidingsbemiddeling via Zorgzaam Scheiden, dan kiezen jullie voor een ervaren bemiddelaar of mediator die aandacht voor jullie heeft. Op een neutrale en onpartijdige manier maakt zij samen afspraken voor jullie toekomst zonder elkaar.

Met aandacht voor jullie kinderen

Wanneer je kinderen hebt en gaat scheiden, is een van de eerste vragen waarschijnlijk: ‘Hoe kunnen we alles voor de kinderen zo goed mogelijk regelen? Onze bemiddelaar beantwoordt deze en andere vragen en brengt samen met jullie het belang en welzijn van de kinderen in kaart. Een van de zaken die in het belang van de kinderen geregeld moet worden, is het opstellen van een ouderschapsplan. Wij helpen jullie daar van begin tot eind bij zodat dit plan voor alle partijen duidelijk en goed werkbaar is. Hebben jullie te maken met PTSS, hooggevoeligheid, ADHD, PDD-NOS, ODD of een andere vorm van autisme, dan brengen we jullie in contact met een van onze bemiddelaars die daarin gespecialiseerd is. Op deze manier zijn jullie ervan verzekerd dat jullie kinderen die begeleiding krijgen die het best bij hen past. Uiteraard kunnen ze ook zelf in gesprek met onze bemiddelaar in Ede wanneer ze daar behoefte aan hebben.

Mediation bij echtscheiding 

In goed overleg met jullie regelt onze mediator jullie echtscheiding op een manier die het best bij jou en je partner past. Hierbij kijkt zij (of hij) niet alleen naar waar jij en je partner behoefte aan hebben, maar ook wijst ze jullie op de wettelijke rechten en plichten waaraan voldaan moet worden. Ze luistert aandachtig, geeft antwoord op jullie vragen, denkt mee en bespreekt mogelijke oplossingen zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen: zorgzaam scheiden. Pas wanneer alle details besproken en afgehandeld zijn, wordt het convenant en eventuele ouderschapsplan door jullie ondertekend. Tot slot verzorgt onze mediator in Ede  ook het volledige juridische traject bij de gemeente en rechtbank.

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.