Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact
Afspraak maken

Scheidingsbemiddeling via Zorgzaam Scheiden in Leiden

Zorgzaam Scheiden staat voor jullie klaar als scheiding mediator in Leiden. Wij hebben bemiddelaars in heel Nederland en zij zijn er voor iedereen die zijn of haar scheiding goed wil regelen. Hebben jullie kinderen of zijn jullie al wat ouder: onze ervaren bemiddelaars helpen en begeleiden jullie graag bij dit hele proces. Zij denken actief met jullie mee en beantwoorden al jullie vragen – ook wanneer jullie extra of gratis begeleiding nodig hebben. Zijn jullie op zoek naar scheidingsbemiddeling in Leiden of omgeving, neem dan contact op met Zorgzaam Scheiden en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zorgzaam Scheiden is neutraal, onpartijdig en brengt balans in de afspraken die jullie samen voor een toekomst zonder elkaar gaan maken.

Alle aandacht voor jullie kinderen tijdens de scheiding

‘Hoe kunnen we alles voor de kinderen zo goed mogelijk regelen?’ Deze en tal van andere vragen die ouders die gaan scheiden hebben, beantwoorden wij graag. Samen brengen we het belang en welzijn van jullie kinderen in kaart zodat zij tijdens en na de scheiding centraal (blijven) staan. Uitgangspunt hierbij is dat zij tijdens het hele proces rondom en na de scheiding centraal staan. Hebben jullie als gezin te maken met hooggevoeligheid, PTSS, ADHD, PDD-NOS, ODD of een andere vorm van autisme, dan hebben wij bemiddelaars die daarin gespecialiseerd zijn. Uiteraard kunnen jullie kinderen ook zelf met hun vragen bij onze mediator in Leiden terecht.
Een van de onderdelen is het opstellen van een goed en werkbaar ouderschapsplan; onze bemiddelaar helpt jullie daar van a tot z bij.

Mediation bij scheiding 

Bij mediation bij scheiding wordt niet alleen gekeken naar wat jullie nodig hebben, maar ook naar de wettelijke rechten en plichten waaraan voldaan moet worden. De mediator voor Leiden en omgeving regelt in samenspraak met jullie de scheiding - op een manier waar jullie je goed bij voelen. Hij of zij luistert, denkt met jullie mee en bespreekt mogelijke oplossingen. Alle onderwerpen die rondom een scheiding van belang zijn, worden door aangekaart en pas wanneer jullie het samen overal over eens zijn, tekenen jullie het convenant en eventuele ouderschapsplan. Tot slot verzorgt onze mediator ook het volledige juridische traject bij de gemeente en de rechtbank. 

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge