"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Mediator Oss
Met de juiste hulp maak je goede afspraken

Zoek je een ervaren mediator in Oss of omgeving om jullie te helpen bij de scheiding? Iemand die jullie onpartijdig en professioneel begeleidt om de scheiding soepel te laten verlopen en goede afspraken te maken voor de toekomst?

Je mediator van Zorgzaam Scheiden, ook wel scheidingsbemiddelaar genoemd, ondersteunt je bij alle stappen van het scheidingstraject.

Zodat je financieel, emotioneel en praktisch alles goed hebt geregeld en jullie straks met een tevreden gevoel terugkijken op deze moeilijke periode.

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding goed te regelen en soepel te laten verlopen?

Plan een vrijblijvende kennismaking
Of lees verder voor meer informatie.

Scheidingsbemiddeling

Met professionele scheidingsbemiddeling zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn rondom jullie scheiding.

Scheidingsbemiddeling

Jouw scheidingsbemiddelaar

Onze scheidingsbemiddelaars zijn ervaren mediators. Altijd een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt.

Scheidingsbemiddelaars

Het scheidingstraject

Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen in het scheidingstraject.

Het scheidingstraject

Jouw bemiddelaar in Oss

Jolanda Hoogeboom

Jolanda Hoogeboom

Jolanda Hoogeboom

Jolanda Hoogeboom

Nu mijn twee zoons praktisch volwassen zijn ben ik 4 jaar geleden begonnen met een studie HBO rechten. Tijdens deze opleiding kwam ik in aanraking met het vak Mediation. Ik vond dit zo’n mooi vak dat ik heb besloten om de rechten studie even te parkeren en al mijn aandacht op mediation en bemiddeling te richten. Vooral de specialisatie familie vond ik het mooiste om te doen. In mijn eigen omgeving heb ik van dichtbij meegemaakt wat voor een effect scheidingen hebben op de echtparen, maar vooral op de kinderen. Dit ging mij persoonlijk zo aan het hart dat ik daar graag bij wilde helpen. Mijn keuze om scheidingsbemiddelaar te worden was dan ook snel gemaakt.

Lees meer over Jolanda Hoogeboom

Zo snel mogelijk duidelijkheid over de toekomst

Scheiden doe je niet zomaar. Het is een moeilijke beslissing. Heb je eenmaal het besluit genomen, dan wil je zo snel mogelijk weten wat de scheiding betekent voor jouw toekomst en die van de kinderen.

Je mediator in Oss geeft je al in het eerste telefoongesprek op zoveel mogelijk vragen antwoord. Dat geeft snel duidelijkheid en rust!

Neem contact op

Wat doet je mediator uit Oss voor je?

Je mediator neemt met jullie alle belangrijke onderwerpen in het scheidingstraject door. Denk aan afspraken over de kinderen, de woning en hypotheek, een berekening van de alimentatie. Maar ook de verdeling van de inboedel, pensioen, spaargeld en schulden.

Hulp bij scheidingsconvenant en ouderschapsplan

En uiteraard word je begeleid bij het opstellen van het scheidingsconvenant en een ouderschapsplan. Je scheidingsbemiddelaar neemt de tijd, luistert zorgvuldig en denkt praktisch en onafhankelijk mee. Zodat er straks afspraken op papier staan waar je allebei 100% achter staat.

Scheiden en eigen zaak; vaak is er meer mogelijk dan je denkt

Is een van jullie ondernemer of hebben jullie samen een bedrijf? Dan komt er nog meer kijken bij de scheiding. Je mediator in Oss zorgt dat je snel zicht hebt op de financiële en fiscale consequenties en mogelijkheden van scheiden met een eigen bedrijf.

Vaak is er meer mogelijk dan je denkt! Met de juiste kennis en zorgvuldige gesprekken, zorgen we samen dat we de echtscheiding zo gunstig mogelijk regelen. Voor jou en je ex-partner.

Meerwaarde professionele hulp bij echtscheiding Oss

Je mediator in Oss zorgt voor:

 • Snel antwoord op al je vragen
 • Overzicht en rust
 • Respectvolle gesprekken
 • Aandacht voor emoties
 • Conflicten worden opgelost 
 • Extra aandacht voor de kinderen
 • Berekening van kinder- en partneradministratie
 • Inzicht in financiële mogelijkheden
 • Opstellen van een scheidingsconvenant
 • Afspraken en ouderschapsplan
 • Afhandeling van de scheiding bij de rechter en de gemeente
 • Goede afronding en nazorg

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding goed te regelen en soepel te laten verlopen?

Plan een vrijblijvende kennismaking
Wij beantwoorden graag je vragen en helpen je op weg.

Een vechtscheiding kun je voorkomen

Een scheiding geeft altijd extra onrust en spanning. Misschien speelt dat al langer. Nu je gaat scheiden, wil je maar één ding: nog meer conflicten en een vechtscheiding voorkomen.

Je scheidingsbemiddelaar begeleidt jullie communicatie en stuurt daarin voortdurend op ‘samenwerken’ in plaats van ‘vechten’ met elkaar. Met mediation haal je de ‘angel uit het conflict’. Dat leidt niet alleen tot betere afspraken, maar geeft ook een betere basis voor gesprek met elkaar in de toekomst.

Het belang van conflicten oplossen voor de kinderen

Ook voor kinderen is het belangrijk dat conflicten worden opgelost. Hoe minder spanningen tussen de ouders, hoe beter voor de kinderen. Onderzoek laat telkens weer zien dat kinderen beter met de scheiding kunnen omgaan, als hun ouders de scheiding in goed overleg met elkaar regelen.

Scheiden in Oss en hulp bij autisme of narcisme

Heeft een van de partners of kinderen te maken met HSP, ADHD, PDD NOS of autisme? Of ga je scheiden van een partner met narcisme?

Je mediator in Oss heeft de kennis en ervaring om jou en je kinderen daarin goed te ondersteunen. Zo weet je zeker dat jullie de juiste begeleiding krijgen in deze lastige tijd.

Je mediator biedt extra begeleiding bij

Plan een vrijblijvende kennismaking
Wij helpen jullie graag.

Mediator Oss | Zorgzaam Scheiden
"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

Mediation bij scheiding op latere leeftijd

Onze mediators krijgen steeds vaker aanvragen van stellen die op latere leeftijd alsnog besluiten uit elkaar te gaan. Een grote beslissing. En een moeilijke beslissing, die vaak veel verdriet en onzekerheid over de toekomst geeft.

Wat betekent het financieel? Moet het huis worden verkocht of kan een van jullie er blijven wonen? Hoe vertel je het aan de kinderen? En hoe ga je straks alleen verder?

Je mediator in Oss biedt uitgebreide hulp bij echtscheiding aan partners die scheiden op latere leeftijd. We ondersteunen jullie van begin tot eind bij alle aspecten van het scheidingstraject. Emotioneel, financieel en praktisch.

Dat doen we zorgvuldig en in jullie tempo. Zodat jullie straks met een goed gevoel en respect voor elkaar terugkijken op het scheidingsproces.

Lees meer over:
Scheiden op latere leeftijd

Gratis scheiden Oss

Overweeg je te scheiden, maar ben je bang dat je de scheiding niet kunt betalen? In bepaalde omstandigheden is het mogelijk om gratis te scheiden in Oss. Wellicht kom je in aanmerking voor gratis scheiden.

Je scheidingsbemiddelaar in Oss is geregistreerd mediator (MfN) en kan snel vertellen of jij/jullie aan de voorwaarden voldoen om een gratis scheiding aan te vragen.

Weten of je in aanmerking komt voor gratis hulp bij scheiding?

Neem direct contact op
Of lees meer over Gratis Scheiden

Heb je vragen over je scheiding of ben je op zoek naar een mediator die bij je past?

Kom in contact met een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Afspraak maken