"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Mediator Rotterdam
Je scheiding goed geregeld

Zoek je een mediator in Rotterdam of omgeving die je van begin tot eind adviseert en ondersteunt bij je scheiding?

Een scheidingsbemiddelaar van Zorgzaam Scheiden helpt je bij alle aspecten van de scheiding. Zakelijk, emotioneel, financieel en juridisch.

We doorlopen zorgvuldig alle stappen van het scheidingstraject. Om afspraken te maken waar je allebei 100% achterstaat.

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding goed te regelen en soepel te laten verlopen?

Plan een vrijblijvende kennismaking
Of lees verder voor meer informatie.

Scheidingsbemiddeling

Met professionele scheidingsbemiddeling zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn rondom jullie scheiding.

Scheidingsbemiddeling

Jouw scheidingsbemiddelaar

Onze scheidingsbemiddelaars zijn ervaren mediators. Altijd een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt.

Scheidingsbemiddelaars

Het scheidingstraject

Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen in het scheidingstraject.

Het scheidingstraject

Jouw bemiddelaar in Rotterdam

Nicole Ferdinandus

Nicole Ferdinandus

Nicole Ferdinandus

Nicole Ferdinandus

Mijn motivatie haal ik vooral uit het feit dat ik mensen kan helpen in een zeer moeilijke, maar ook erg belangrijke periode in hun leven. Er moeten immers belangrijke beslissingen worden genomen betreffende de kinderen, de woning, evt. een eigen bedrijf enz. Het geeft ontzettend veel voldoening te zien dat mensen die een conflict met elkaar hebben en heel moeilijk kunnen communiceren uiteindelijk terug in dialoog met elkaar komen en samen tot oplossingen komen waar ze weer mee verder kunnen. Het doel is dat jullie na de scheiding een nieuw startpunt hebben. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is het van belang dat jullie de relatie op een goede manier voortzetten. Jullie blijven tenslotte de ouders van jullie kinderen. Hiervoor moeten er goede afspraken gemaakt worden.

Lees meer over Nicole Ferdinandus

Maak kennis met je mediator in Rotterdam

Om goed samen te werken, wil je zeker weten dat het klikt met je mediator. Maak daarom eerst uitgebreid kennis met je mediator in Rotterdam.

Je mediator denkt mee over concrete oplossingen

Je scheidingsbemiddelaar luistert, denkt mee en komt snel met antwoorden en concrete oplossingen. Zodra jullie het samen eens zijn over alle afspraken, maken we een scheidingsconvenant  (en eventueel het ouderschapsplan ) op. Je mediator handelt daarna het juridische traject bij de gemeente Rotterdam en de rechtbank af.

Snel duidelijkheid over de toekomst

Is de kogel door de kerk en gaan jullie scheiden? Dan zijn er onmiddellijk veel vragen. Onder meer over de opvoeding van de kinderen, partneralimentatie, het ouderschapsplan, je woning en hypotheek, je besteedbaar inkomen na de scheiding, de verdeling van de inboedel, scheiden en een eigen bedrijf, etc.

Je wilt snel duidelijkheid over de toekomst. Je mediator in Rotterdam geeft op zoveel mogelijk vragen direct antwoord in het eerste (telefoon)gesprek. Dat neemt onzekerheid weg en geeft onmiddellijk rust.

Wil je snel antwoord op je vragen?

Neem contact op

Hulp bij conflicten

Spelen er conflicten en emoties die het lastig maken om goed met elkaar te praten en afspraken te maken? Je scheidingsbemiddelaar besteedt aandacht aan conflicten. Samen zorgen we dat ze worden opgelost. Zodat ze goede afspraken niet in de weg staan en jullie op neutrale voet met elkaar verder kunnen. Ook voor de kinderen is dat beter. Ze worden dan niet belast met spanningen tussen hun ouders.

Gratis scheiden Rotterdam

Stel je de scheiding uit omdat jullie de scheiding niet kunnen betalen? Dan kan gratis scheiden een oplossing zijn.

Wil je weten of jij en/of je partner in aanmerking komen voor gratis scheiden? Je mediator in Rotterdam is geregistreerd mediator (MfN) en kan snel beoordelen of je aan de voorwaarden voldoet.

Lees meer over Gratis Scheiden

Scheiden met kinderen

Ouders met kinderen vragen zich vaak als eerste af: hoe regelen we de scheiding zo goed mogelijk voor de kinderen? Je mediator in Rotterdam heeft extra aandacht voor je kinderen.

Luisteren naar de kinderstem

Je scheidingsmiddelaar gaat persoonlijk in gesprek met je kinderen. Hij of zij hoort zo welke vragen, zorgen en emoties er bij je kind(eren) spelen. En wat ze wel en niet willen in toekomst.

Door aandacht te besteden aan hun vragen en zorgen, nemen we veel onrust en onzekerheid weg bij de kinderen. Tegelijkertijd krijgen we van de kinderen belangrijke informatie om mee te nemen bij het maken van afspraken. Dit helpt om te zorgen dat de scheiding voor de kinderen soepel verloopt en de afspraken voor de toekomst voor hen goed werken.

Extra aandacht voor kinderen met HSP, ADHD of Autisme

Heeft een van de kinderen te maken met HSP, ADHD, HSP, PTSS, PDD-NOS  of een andere vorm van autisme? Zorgzaam Scheiden heeft scheidingsbemiddelaars in Rotterdam en omgeving die daarin zijn gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je kinderen de begeleiding krijgen die ze nodig hebben in deze onzekere periode.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Mediator Rotterdam | Zorgzaam Scheiden
"Hoe regelen we het zo goed mogelijk voor de kinderen?"
Mediator Rotterdam | Zorgzaam Scheiden
"In het eerste gesprek kreeg ik direct antwoord op veel vragen. Ik wist hoe het traject eruit zou zien."

Woon je in (de omgeving van) Rotterdam en zoek je een mediator die bij je past?

Kom in contact met een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Afspraak maken