Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact Afspraak maken

Zorgzaam Scheiden Den Bosch is jouw mediator bij scheiden

Wonen jullie in (de buurt van) Den Bosch en zoeken jullie een scheidingsbemiddelaar of mediator in de buurt, kies dan voor Zorgzaam Scheiden. Onze scheidingsbemiddelaars zijn er voor iedereen die zijn of haar scheiding met aandacht wil regelen. Wij denken niet alleen actief met jullie mee, maar beantwoorden ook al jullie vragen. Hebben jullie kinderen, zijn jullie al wat ouder of hebben jullie gratis of extra begeleiding nodig? Wij helpen en begeleiden jullie graag tijdens het hele proces rondom de scheiding. Zijn jullie op zoek naar scheidingsbemiddeling in Den Bosch of omgeving, neem dan contact op met Zorgzaam Scheiden en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit vrijblijvende gesprek informeert onze bemiddelaar of mediator in jullie over onze werkwijze en wat jullie van haar of hem kunnen verwachten. Daarnaast kunnen jullie in dit gesprek ook ontdekken of jullie bij de juiste persoon aan tafel zitten. Kiezen jullie voor scheidingsbemiddeling via Zorgzaam Scheiden, dan kiezen jullie voor ervaren bemiddelaars die op een neutrale en onpartijdige manier samen met jullie afspraken maken voor een toekomst zonder elkaar.

Scheiden met alle aandacht voor jullie kinderen

‘Wat gebeurt er met de kinderen en hoe kunnen we alles voor hen zo goed mogelijk regelen?’ Deze en alle andere vragen die ouders die gaan scheiden hebben, beantwoorden wij graag. Samen met jullie brengt onze mediator bij scheiden het welzijn van jullie kinderen in kaart, waarbij hun belang niet uit het oog verloren wordt: zij staan tijdens het hele proces rondom en na de scheiding centraal. Een van de onderdelen tijdens het proces van scheiden met kinderen is het opstellen van een ouderschapsplan en onze bemiddelaar helpt jullie daar van begin tot eind bij. Hebben jullie binnen jullie gezin te maken met ADHD, PDD-NOS, ODD, een andere vorm van autisme, hooggevoeligheid of PTSS, dan brengen wij jullie graag in contact met één van onze gespecialiseerde bemiddelaars. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat de kinderen de begeleiding krijgen die het best bij hen past. Uiteraard kunnen jullie kinderen ook zelf met hun vragen bij onze bemiddelaar in Den Bosch terecht.

Mediation bij scheiding

Onze mediator voor Den Bosch en omgeving regelt in nauwe samenspraak met jullie de scheiding - op een manier die het best bij jullie past. Hij of zij luistert, denkt mee, stelt kritische vragen en bespreekt mogelijke oplossingen zonder daarbij de wettelijke rechten en plichten uit het oog te verliezen. Alle onderwerpen die rondom een scheiding van belang zijn, worden door aangekaart en pas wanneer jullie het samen overal over eens zijn, tekenen jullie het convenant en eventuele ouderschapsplan. Tot slot verzorgt onze mediator ook het volledige juridische traject bij de gemeente en de rechtbank. 

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.